הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיאים מגיעים בכל מיני צורות - אימון התאוששות שהוא כבר לא התאוששות

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
פאוורקלין 125 3*3 - הלך נחמד בהתחשב בעובדה שהפריעו לי באמצע והייתי קרוב לחנוק מישהו

בוקס ג'אמפ - השיא הקודם (מזמן) היה 128 ס"מ לחזרה אחת, באימון הזה היו 20 חזרות במצטבר (בעיקר שלשות) על 126.5 ס"מ

פלאנצ' פוש אפס שמסתבר שעם נעלי משקולות זה ממש ממש לא פשוט

קצת עמידות ידיים וסיימנו.

🤣 איזה אומץ היא הפגינה בהתחלה, ואיזה פחד היה לה בעיניים אחרי שהוא עצר והביא בה מבט 🤣

• פותח/ת השרשור
והחצי השני של האימון התאוששות - 3*3 125 ק"ג פאוורקלין (כמובן קדם לקפיצות), בוידאו - שלשה אחרונה.
לא היום הכי זוהר שלי מבחינת פאוורקלין אבל הרגיש סביר

והחצי השני של האימון התאוששות - 3*3 125 ק"ג פאוורקלין (כמובן קדם לקפיצות), בוידאו - שלשה אחרונה.
לא היום הכי זוהר שלי מבחינת פאוורקלין אבל הרגיש סביר
אין כמו קלינים, אין!! תענוג.
וזה עוד קדם לקפיצה? איך לעזאזל שברת שיאי קפיצה אחרי שקפצת עם 125 קילו בידיים 9 פעמים?

• פותח/ת השרשור
אין כמו קלינים, אין!! תענוג.
וזה עוד קדם לקפיצה? איך לעזאזל שברת שיאי קפיצה אחרי שקפצת עם 125 קילו בידיים 9 פעמים?
לא כולל כמה סינגלים לפני חח
אין לי מושג, לא תכננתי לשבור שיא

• פותח/ת השרשור
יש לך תוכנית אימונים מיוחדת לקפיצות האלה או שזה "על הדרך" ?
הסברתי את זה למעלה, בגלל שהפאקטור המנטלי משחק פה המון תפקיד קשה להכניס את זה לתוך תוכנית מסודרת אלא אם זה באימון התאוששות ששם לא מאוד קריטי מה האאוטפוט שלך.

• פותח/ת השרשור
מה היא אמרה?

מה השיא שלך בקלין?
קלין מלא? 145/146 (זה היה בפאונדים), עשיתי לא מזמן 142.5, לא חושב שתהיה בעיה לחזור לזה. ה150 קורץ לי אבל לא ברשימת המטרות כרגע...

Lebron how does it feel to be pussy ass bitch
מעניין, היא בטח חשבה שהוא יעזוב הכל, יושיב אותה, ישים יד על הכתף שלה ויגיד: תקשיבי, זאת הרגשה נוראית. אני כבר לא יודע מה לעשות :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית