הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תזונה של שחקן כדורגל

FuriousCoach

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני שחקן כדורגל ואני התחלתי להכנס לכל הקטע הזה של תזונה בריאה כי אני לא מסיבי כל כך והבנתי שזה מאוד חשוב לספורטאים להיות מסיבים.
משקל:75
גובה:180
ביאמר: 1890*1.2= 2268
חדר כושר: 300 קלוריות לאימון
הליכה : 60 קלוריות
אימון כדורגל (של שעה ורבע) : 652

יוצא לי שאם אני עושה יום מכון כושר+ כדורגל = 3700 קלוריות
יום של מכון כושר בלבד= 3030 קלוריות
יום של כדורגל בלבד= 3400 קלוריות
חישבתי את הקלוריות +המסה נקייה (כי אני לא יכול לעלות בשומן בעונת הכדורגל לכן אני עושה מסה נקייה)= 400 קלוריות

אני לא יודע אם זה אפשרי להכניס 3700/ 3400 קלוריות ביום זה מטורף.
1) ביום של כדורגל בלבד אני גם צריך להוסיף את המסה הנקייה (+400 קלוריות)?
2) ותוכלו להביא לי אתר שאפשר לבנות בו תפריט?

אם יש משהו שטעיתי בו אז תתקנו אותי בבקשה

כל המחשבונים באינטרנט לגבי צריכת קלוריות יומית לא מדוייקים וחבל שסתם תכניס לעצמך כל כך הרבה קלוריות, תתחיל לאט לאט במינון נמוך יותר ותבדוק על עצמך אם אתה עולה במשקל\יורד\תקוע ובהתאם לשקילה "תשחק" עם כמות הקלוריות

אני לא סגור על זה ב100% אבל נראה לי שכשהגוף נמצא במצב מאוד פעיל הוא שורף פחות קלוריות בתור אדפטציה למצב הקיים.
@SweetBamba אם יש לך איזה מחקר/מאמר על זה אשמח אם תפנה אותי, אני בטוח שקראתי על זה משהו ואיבדתי את המקור.

במקרה שלך לא הייתי סומך על מחשבונים כמו ש @TKgym אמר ומתחיל מבניית תפריט עם 2500-3000 קלוריות ורואה איך הולך עם זה.

למה אתה שובר את הראש?
תאכל 2750 מחר עם 150גרם חלבון השאר תחלק איך שתרצה עדיף 100 שומן 300 פחמימה
תנסה למשך כמה זמן, לא עלית ואתה רוצה לעלות? תוסיף עוד 250 קלוריות, ועוד ועוד ועוד עד שתמצא את המספר שמתאים לך, כמובן שאם אתה מצפה לעלות מהר אז תשכח מזה כי הכל יהיה שומן. אז תעלה לאט לאט, וגם פעם שאתה עולה קילו תעלה עוד 100 קלוריות בתזונה

אותו רעיון בחיטוב, אף אחד לא עושה חיטוב של 90 קילו עם 1800 קלוריות, לאט לאט מתחילים 3000 -> 2800 -> 2600 -> 2400 עד שמגיעים למשקל הרצוי במקביל הקלוריות הרצויות

• פותח/ת השרשור
אני לא סגור על זה ב100% אבל נראה לי שכשהגוף נמצא במצב מאוד פעיל הוא שורף פחות קלוריות בתור אדפטציה למצב הקיים.
@SweetBamba אם יש לך איזה מחקר/מאמר על זה אשמח אם תפנה אותי, אני בטוח שקראתי על זה משהו ואיבדתי את המקור.

במקרה שלך לא הייתי סומך על מחשבונים כמו ש @TKgym אמר ומתחיל מבניית תפריט עם 2500-3000 קלוריות ורואה איך הולך עם זה.
להגיע ל3700 זה אכן מטורף , אני אתחיל מ2800 מה אתה אומר, כל כמה זמן לבדוק אם עליתי במשקל?
ביום של אימון כדורגל + מכון כושר אני אמור להכניס יותר קלוריות מיום של אימון כדורגל לבד או מכון כושר לבד או בכלל יום מנוחה בלי אימון?
?
[

?

אתה מסבך אותי עם השאלות שלך כשאתה לא אמור אפילו לסבך את עצמך. קח תפריט 2800 קלוריות כמו שאמרת תראה התקדמות אם יש לך שבועיים שלא התקדמת בהם תוסיף קלוריות. זהו. לא משנה יום אימון לא יום אימון

• פותח/ת השרשור
אתה מסבך אותי עם השאלות שלך כשאתה לא אמור אפילו לסבך את עצמך. קח תפריט 2800 קלוריות כמו שאמרת תראה התקדמות אם יש לך שבועיים שלא התקדמת בהם תוסיף קלוריות. זהו. לא משנה יום אימון לא יום אימון
אוקי הבנתי אז בעיקרון להכניס 2800 קלוריות 150 חלבון 100 שומן 300 פחמימות.
אתה יכול להביא לי אתר שאפשר לבנות איתו תפריט?

ותודה רבה לך עזרת לי מאוד 😁

טיפ קטן:נראלי שכל הקלוריות האלה יכבידו עלייך במהלך האימון,מטרת העל שלך היא להיות כדורגלן טוב והיא תפגגע,שים לב (אם הם לא מכבידות עלייך אז פנטסטי)

• פותח/ת השרשור
https://www.lbs.co.il/threads/69055/#post-931769
ראה מה כתבתי פה.
הייתי מתחיל מ2400 ניטרלי בזמן שיש לך אימון כדורגל, כשאין לך ( עכשיו) 2200 בערך
אוקי בעיקרון במהלך העונה של הכדורגל מומלץ להוסיף 2 אימוני כח בשבוע כן (בתכנית FBW) תקן אותי אם אני טועה?
ואני אתחיל מ2400 בזמן שיש לי אימון כעוד שבועיים אני משאר, ועכשיו בנתיים 2200.

אוקי בעיקרון במהלך העונה של הכדורגל מומלץ להוסיף 2 אימוני כח בשבוע כן (בתכנית FBW) תקן אותי אם אני טועה?
ואני אתחיל מ2400 בזמן שיש לי אימון כעוד שבועיים אני משאר, ועכשיו בנתיים 2200.
2200 זה הניטרלי אתה לא אמור להיות בניטרלי אתה אמור להיות ב300 על הניטרלי
לגבי האימוני כח במהלך העונה- זה בעיה וזה תלוי בימי אימונים שלך

• פותח/ת השרשור
2200 זה הניטרלי אתה לא אמור להיות בניטרלי אתה אמור להיות ב300 על הניטרלי
לגבי האימוני כח במהלך העונה- זה בעיה וזה תלוי בימי אימונים שלך
אני בערך עוד כשבועיים אדע בדיוק כמה אימונים בשבוע וימים אני יעלה את זה בהמשך לפורום אימונים שיעזור לי בבנית תוכנית אימונים למהלך השנה.
אז זאת אומר שביום בלי אימון אני אמור להכניס כ2500 ויום עם אימון 2700 תקן אותי אם אני טועה?
דרך אגב אתה יכול להביא לי אתר לבניית תפריט תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית