הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחזק אבל לא גדל

• פותח/ת השרשור noam505
  • פורסם בתאריך

noam505

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
שלום,
אני מתאמן כבר בערך 8 חודשים ומתוכם חודש וחצי אני עושה SS.
אני התחזקתי מאוד אבל אני לא גדל בכלל.
אני אוכל הרבה מאוד אבל אני עדיין לא זז במשקל (אני אוכל 3000 קלוריות ביום ומאוד מקפיד על תזונה)
אני שוקל 60 קילו 1.75 מטר והעריכו שאני 11% שומן.
חשוב לי לציין שאני גדלתי מאוד לפני שהתחלתי בSS בתוכנית רגילה ועכשיו אני לא גדל בכלל, למרות שקראתי פה שמאוד מומלץ לעשות SS גם לבודיבילדינג

אני לא מאמין שהוא אוכל 3000 .... כמו רוב החדשים הם חושבים שהם אוכלים הרבה ותמיד טוענים ככה, הרי כולנו היינו שם ואמרנו "וואי כמה אני אוכל אין לך מושג אחי"

ובעצם כשבאמת התחלנו לספור ראינו ש3000 זה בכלל בכלל בכלל לא מספר קל להגיע אליו

אגב! אין מצב שהוא אוכל 250 גרם חלבון ביום, לא קיים בעולם
אתה דיי חיי בסרט, בשביל לאכול ככה כל יום אתה צריך להיות מליונר

אני עובד עם בחור ששוקל 65 קילו וטען שאוכל 4000 כל יום
נתתי לו יום אחד למלא את MYFITNESSAPP ויצא לו 1700 קלוריות בממוצע כל יום רגיל במהלך השבוע ....
כמו כן יצא לו ימים של 2500 קלוריות אפילו 3000 בסופי שבוע אבל 85% מהם זה פחמימה...

הבחור בן 16. אם הוא במקרה התחיל זינוק לגובה, השד יודע (בכל אופן אני לא, למרות שאני לא מפסיק לשאול) כמה קלוריות עולה כל ס"מ בגובה.
בגיל ההתבגרות דיאטניות נוהגות להוסיף 500 קלוריות ל-RMR לנער שאינו מתאמן, אז לנער מתאמן אני מניח שנהוג להוסיף 1000, הקטע הוא שגם אם הוא היה גדל בלי קשר לאימונים הוא היה צריך להעלות במשקל. די מוזר.
ללא ספק. הלוואי עלי ה"אין ברירה" הזה:)
תכלס, לאכול 3000 קלוריות ביום ולא להעלות במשקל נשמע די כיף, למרות שזה יקר 😃

ם אם הוא היה גדל בלי קשר לאימונים הוא היה צריך להעלות במשקל
כמובן, השאלה היא בכמה. אנחנו יודעים שקילו שומן "עולה" 7700 קלוריות, והשאלה היא מה ה"מחיר" של כל שאר האיברים שגדלים כאתה גָבֵה. אם ה"מחיר" שלהם גבוה מאד, הרי שהמון קלוריות עודפות יתבטאו במעט משקל יחסית. לדוגמא, אם קילו כבד "עולה" 20,000 קלוריות (מספר מצוץ מהאצבע כמובן) ואם עקב הגדילה נוספו לו 100 גרם, הרי ש-2000 קלוריות כמעט לא ישנו את המשקל.

כמובן, השאלה היא בכמה. אנחנו יודעים שקילו שומן "עולה" 7700 קלוריות, והשאלה היא מה ה"מחיר" של כל שאר האיברים שגדלים כאתה גָבֵה. אם ה"מחיר" שלהם גבוה מאד, הרי שהמון קלוריות עודפות יתבטאו במעט משקל יחסית. לדוגמא, אם קילו כבד "עולה" 20,000 קלוריות (מספר מצוץ מהאצבע כמובן) ואם עקב הגדילה נוספו לו 100 גרם, הרי ש-2000 קלוריות כמעט לא ישנו את המשקל.
אמירה נכונה מאוד, סיכוי גדול מאוד שהעליה במשקל פשוט לא נראית לעין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית