הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Light weight baby!!

חחח המכון אצלנו כ"כ בקאנטים, הייתי צריך להסביר לבנאדם איך לשמור בסקוואט.
המצב כ"כ גרוע שאני הבנאדם שעושה סקוואט הכי כבד שם, בגלל זה הוא היה לחוץ כ"כ

חחח המכון אצלנו כ"כ בקאנטים, הייתי צריך להסביר לבנאדם איך לשמור בסקוואט.
המצב כ"כ גרוע שאני הבנאדם שעושה סקוואט הכי כבד שם, בגלל זה הוא היה לחוץ כ"כ

אתה לא צריך שמירה בראק כמו שלך (התפקיד שלו לוודא שבכשל אתה מתיישב על המוטות בטחון ולא באוויר) תסביר לו את זה
אם אתה מגיע לכשל אתה פשוט מתיישב

שהוא יעמוד מטר אחורה לפחות
אם אתה נופל אחורה אז שיברח ל1ל

אוהו רן, אם היית יודע כמה פעמים אני אומר את זה להם. הם איכשהו בטוחים שאם אני אגיע לכשל המשקל ימשוך אותי למטה מהר ואני אשבור את הברכיים או חרא כזה.

אנשים יקרים- אתם לא תאמינו!!
מסתבר שאם אני עושה בנצ' עם משקל כבד ומתקשה, יש סיכוי גבוהה שאני אשבור את המרפק! כןכן- את המרפק!!
מאמנים מפגרים.

עשיתי היום אימון קל יחסית:
סקוואט 140 לחמישיות
בנצ' 100 4-4-3
דדליפט 130 לחמישיה

האימון אתמול-
סקוואט 140 לחמישיות. סט ראשון איבדתי באונס ונפלתי על הברכיים, עשיתי עוד 3 סטים של חצי סקוואט.
פרס 62.5 לרביעיות
מתח+17.5 ק"ג לחמישיות.

היום הלכתי לישון ב6 בבוקר, היתעוררתי ב6 בערב והמכון סגור. אוליי אני אתמן מחר.

אני אתן צ'אנס לסקוואט 142 באימון הבא, לא חושב שאני אצליח בכל מקרה.

---------- התגובה התווספה 20-03-2010 ב 18:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה 19-03-2010 ב 19:31 ----------

המטרה: 90 ק"ג עד סוף החופש ומשם חיטוב.

סט ראשון בחזרה הראשון ניכנסתי סקוואט, כשירדתי איבדתי את הבאונס לגמרי ונפלתי על הברכיים (יש אצלנו בראק "רגליות" כאלה ששומרות). נפלתי על הברכיים והן כאבו לי למשך כל האימון אז היה לי קשה לרדת מלא.
מתחיל לחשוב שאוליי הגעתי לסף של הסקוואט?

כנראה המוטות בטיחות היו נמוכים מדי.

אתה יכול לעבור לתכנית אחרת, אבל אתה יכול גם לעשות דברים אחרים כדי למשוך עוד קצת.

1. אתה יכול לשלב אימון קל באמצע השבוע
2. דילואד
3. שבוע הפסקה

בקשר לחצי סקוואט, אין טעם שתעשה חצי סקוואט, במקומך הייתי פשוט מדלג הלאה אם לא יכלת להמשיך בסקוואט.

בכל מקרה אם הגעת למצב כבר שגם ככה אם אתה לא מתקדם אתה תצטרך לעשות דילואדים וריסטים, שגם אז לא מבטיחים שב100 אחוז תמשיך להתקדם, אז אתה יכול לשקול מעבר לתכנית אחרת.
אבל לא הייתי עושה את זה לפני שתתקן את הסקוואט שלך, ראיתי עכשיו את הוידאו ונראה שהברכיים שלך גולשות המון בתחתית.
ותמסור לדביל שצילם אותך שיעשה ניתוח לשינוי קול או משהו, יש לו קול של זרבוב

תאמין או לא- הבנאדם בן 18.
בכל מקרה- הסקוואט הישתפר מאז- אני אעלה סירטון בהזדמנות. אני אנסה עוד 2 אימונים להגיע ל142. אם לא ילך- ננסה את הSS למיתקדמים [שכחתי את השם באנגלית]

סקוואט 140 לחמישיות היה קל, אימון הבא 142
בנצ' 100 5-5-4
דד 132 לחמישיה

---------- התגובה התווספה 23-03-2010 ב 14:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה 22-03-2010 ב 20:19 ----------

אין כמו פאמפ! 2 סטים לידיים באימון האחרון וכבר יש לי סימני מתיחה בגולה! זה ישפיע על הריבועים?

לא יודע, מדדתי והגולה ניראית משהו בין ביצה לתפוז. מה זה אומר?

אחי אני לא נוגע באפקות, זה ידוע שאחרי שאני אפסיק לקחת אותן הכל ירד לי.
מצד שני אכלתי 2 ביצים אתמול, יכול להיות שהכל עלה לי לבייספוס?

פאקקקקקקקקקקק אחי אכלתי היום עוד 2, כדאי שאני אפנה לרופא? או שכבר אבוד לי וזה רק עניין של זמן להתקף לב?

בנימה קצת יותר רצינית, האימון היום:
הייתי גמור מעייפות, איכזבתי את עצמי קצת.
פרס 62.5 רביעיות
מתח+20 ק"ג לרביעיות
סקוואט 140 (שוב) לחמישיות.
הייתי שפוך מעייפות והעדפתי להישאר עם ה140 לבינתיים. ביום חמישי אני אשבור את ה142.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית