שלום לכולם
לפני ארבעה חודשים החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לרדת במשקל בשאיפה להגיע בסוף לגוף אתלטי
הגובה שלי 181 ס"מ, התחלתי ממשקל של 118 ק"ג והיום אני שוקל 100 ק"ג.
עד לפני חודש התאמנתי 5 פעמים בשבוע שמתוכם 2-3 אימונים בחדר כושר שכוללים משקולות + אליפטי ומשלים עם 2-3 אימוני ריצה למרחקים של 5-10 ק"מ
לפני חודש קיבלתי דלקת בכתף כי החלטתי לתת פוש מיותר ושיניתי לתוכנית אימונים של AB עם 4 אימונים בשבוע שכנראה הייתה גדולה עלי מבחינת העומס אימון (הגזמתי עם כמות הסטים על כל שריר)
משבוע הבא אני יכול לחזור לאימונים כרגיל ולא בא לי להיפצע שוב אז אשמח לשמוע את דעתכם על התוכנית שלי
בעיקרון היא מבוססת על התכנית FBW שבאתר עם שינויים קלים של תרגילים שאני מעדיף ותוספת של תרגילים על הרגליים
3X8 סקוואט
2X10 תאומים בעמידה
2X10 כפיפת ברך במכשיר
3X10 בנץ פרס
3X10 מתח בפולי עליון אחיזה רחבה
2X10 דחיקת כתפיים בישיבה במכשיר
2X10 כפיפת מרפקים כיסא כומר
2X10 פשיטת מרפקים
3X12 כפיפות בטן
המטרה שלי היא חיטוב ועיצוב הגוף, וחיזוק הרגליים לריצות
המלצות הארות הערות יתקבלו בשמחה
תודה
לפני ארבעה חודשים החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לרדת במשקל בשאיפה להגיע בסוף לגוף אתלטי
הגובה שלי 181 ס"מ, התחלתי ממשקל של 118 ק"ג והיום אני שוקל 100 ק"ג.
עד לפני חודש התאמנתי 5 פעמים בשבוע שמתוכם 2-3 אימונים בחדר כושר שכוללים משקולות + אליפטי ומשלים עם 2-3 אימוני ריצה למרחקים של 5-10 ק"מ
לפני חודש קיבלתי דלקת בכתף כי החלטתי לתת פוש מיותר ושיניתי לתוכנית אימונים של AB עם 4 אימונים בשבוע שכנראה הייתה גדולה עלי מבחינת העומס אימון (הגזמתי עם כמות הסטים על כל שריר)
משבוע הבא אני יכול לחזור לאימונים כרגיל ולא בא לי להיפצע שוב אז אשמח לשמוע את דעתכם על התוכנית שלי
בעיקרון היא מבוססת על התכנית FBW שבאתר עם שינויים קלים של תרגילים שאני מעדיף ותוספת של תרגילים על הרגליים
3X8 סקוואט
2X10 תאומים בעמידה
2X10 כפיפת ברך במכשיר
3X10 בנץ פרס
3X10 מתח בפולי עליון אחיזה רחבה
2X10 דחיקת כתפיים בישיבה במכשיר
2X10 כפיפת מרפקים כיסא כומר
2X10 פשיטת מרפקים
3X12 כפיפות בטן
המטרה שלי היא חיטוב ועיצוב הגוף, וחיזוק הרגליים לריצות
המלצות הארות הערות יתקבלו בשמחה
תודה