הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה במהלך חיטוב

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
אני כבר 3 שבועות עושה את התפריט חיטוב ל70 קילו מהאתר ואכן רואה ירידה במשקל שכרגע די תקועה ומכיוון שאני לא משקיע בריצה רציתי להתחיל ולדעת איך לעשות את זה,על גבי התפריט תזונה כתוב:״תפריט תזונה לאדם השוקל 70 ק"ג (המתאמן 3 אימוני משקולות בשבוע ו4 אימוני אירובי של כ30-40 דקות):.
השאלה שלי מה הכוונה פה? מתאמן 3 אימוני משקולות ו4 אימוני אירובי בימים שאני לא עושה משקולות? איך זה עובד האם אפשר לרוץ כל יום גם בימים שאני עושה משקולות?רוצה להתחיל במסה ורוצה לסיים יותר מהר את החיטוב!!

הניסוח שלך לא כלכך ברור אבל בעיקרון..

ריצה זלא תהליך שהוא חובה כדי לראות ירידה במשקל בהחלט אפשר לראות תוצאות גם בלי הריצה , עדיף לעשות ריצה אחרי אימון משקולות עד 30 דק בדופק נמוך רצוי על 120 אני אישית מעדיף אופניים במכון ..

זה ממש מומלץ ישר אחרי ריצה כי אתה שורף עוד כמה קלוריות בונוס 40-60

• פותח/ת השרשור
יש לי בטן,רציתי בטן ממש שטוחה לפני שאני נכנס למסה כי עולים במשקל ולא באלי את המראה של השמנמן עם השרירים אני רוצה מסה כמה שיותר בלי לעלות במשקל מבחינת אחוז שומן.ולמה לא מתאים שקלתי 68 וחצי ולקחתי תפריט של 70
השאלה שלי איך לשלב ריצה במהלך השבוע חוץ מה3 אימוני משקולות
גובה 173

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית