הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
עצבניים ומרימים

עצבניים ומרימים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/1/16

באסה. יש תקופות כאלו 🙁
יכול להיות שהגוף עדיין צריך להתאושש מההתקררות או מה שזה היה.

סתם סקרנות - ימים כאלו מזהים די מהר. נראה פה שניסית בכל אופן. יש מצב שאתה מבין שזה לא היום שלך וחותך?
אני נוטה להאמין שזה נכון אבל מתקשה מאוד ליישם.. 😳 מעניין אותי מה דרך הפעולה של אנשים אחרים

באסה. יש תקופות כאלו 🙁
יכול להיות שהגוף עדיין צריך להתאושש מההתקררות או מה שזה היה.

סתם סקרנות - ימים כאלו מזהים די מהר. נראה פה שניסית בכל אופן. יש מצב שאתה מבין שזה לא היום שלך וחותך?
אני נוטה להאמין שזה נכון אבל מתקשה מאוד ליישם.. 😳 מעניין אותי מה דרך הפעולה של אנשים אחרים
אני אישית נוטה לא לחתוך ולנסות לעבוד על משהו אחר (אלא אם זה משהו רציני כמו מחלה או פציעה) למשל אוקיי לא מצליח בנץ שטוח אז נעשה בנץ עליון עם פחות משקל.
למרות זאת היו תקופות שלא הרגשתי שאני ממש לא להתאמן רק שאלו ממש היו קיצון מסוים (למשל אימונים על אנטיביוטיקה זה no no בשבילי)
זה הכול תלוי במצב הספציפי.

iziktan עדכן/ה את הלוג ״עצבניים ומרימים״:

עדכון לוג: 27/09/19

Cg בנץ
97.50x7
102.50x1
108x1
יותר טוב
שבוע הבא אני ינסה להגיע ל100 ל5-6
92.5x8x2
X4x1
95x2x1
87.5x10x1
77.5x22
אם אני יגיע ל80 קילו אני יהיה מרוצה
פרונט סקאווט
100x5x5
החלטתי לחגור ולתת עוד סט
105x6
בחזרה השישית נתקעתי קצת בתחתית אבל בסוף עליתי
עשיתי דרום סטים מ90 ל50 רק כדיי לאזן
בסוף עשיתי גם פוס פרסים עד 60 כדיי לעבוד על טכניקה.
Ms
60x3x5
נראה לי אני יתחיל לעבור לקחים אנד פרס רק כדיי לחזק את הבסיס.
פרפר עם מוט 27.5x22x4
פרפר להרבה חזרות
דרקון פליי ואירובי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/09/19

בנץ פרס
98X8X3
X6
סבבה לגמרי יצא 30 חזרות
100X1
עישיתי פאוז למשך דקה שלמה עם סטופר
בנת עליון
78X15-12X3
80X6
82X6
חזה תחתון עם דאבלים של 20
X22X4
דרקון פליי ואירובי
אחלה לגמרי נראה שהגעתי לשיא היכולת שלי במשקל גוף הזה
שזה הגיוני כי כרגע אני לוחץ 28 ממשקל הגוף שלי לטווח גדול יותר משאר אי פעם עשיתי על משקל גוף זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/09/19

חתירה
100x6-8x5
אחרי הסט הראשון הרגשתי תשוש לאחר החזרה השמינית בסוף השני היה לי קשה אפילו להחזיק את המשקל החל מהסט הרביעי הרגשתי שאני משתמש בתנופה כדיי לנעול לגמרי את המשקל לאחר החזרה השישית לכן אני מחשיב רק שש חזרות
102.5x5
105x3
107.5x1
ועוד 90x12
בשביל הנפש.
פולי רחב 85x8-10x5
פולי צמוד
102.5x8x5
105x5או 6 התבלבלתי בספירה.
90x15
80x22
חתירה עם דאבלים של עשרים.
20-40x4
פול אובר 20 קילו
10-15x6
בשביל הפאמפ
אירובי
והבייתה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/10/19

סקאווט
137.5x5x5
140x1
עם פאוז ארוך בתחתית.
פרס
70x5f
מביך
67.5x6x5
60x10-15x4
72.5x1
דדליפט
145x5x2
X2
הגב התחתון שלי היה כבר גמור אז לא ניסיתי אפילו לעשות חזרה שלישת
אבל תכלס הכול היה בסדר כי הייתי אמור לעבור לפרימדה של חמש ועשיתי עוד סט אחת כי שכחתי.
זי פרס
+
דדליפט
העלתי את זי פרס ל40
פרפר עם מוט
דרקון פליי ושכיבת שמיכה צמודות.
אירובי והבייתה

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
מגניב.
המוח שלי עייף מת מכדי לעלות על זה. בעיקרון אני עכשיו מסתכלת בעיניים תרנגוליות עם זיק טמטום כובש לבבות על כל מה שדורש יותר מ-50 IQ. חח..

סקרנית להבין מה השיקולים שלך בבחירת הוורסיה הזו על פני כבל קרוס?

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 04/10/19

בנץ cg
100XF3
הוצאתי המוט לא נכון וזה לקח לי הרבה כוח לאזן אותו
ניסתי עוד פעם ויצא סט אחד של שלוש חזרות בלבד
105X1
110X1
100X1
עם עצירה
בסדר
כדאיי לרצות את עצמי עשיתי שלוש סטים עם 96
סט ראשון יצא לי 6
סט שני 5
שט שלישי 4
הורדתי ל90 ועשיתי 7 נוספים
80X22
משקל מטרה לחזרות כיף נראה איפה עוד אפשר להתקדם
כדיי להרגיש טוב עם עצמי עשיתי עוד שני סטים
80X16
80X12
ואז 60X22?? או יותר כבר התבלבלתי בחזרות
בנץ פרס מפיינם
פרידמה עד לסניגל של 90
פרונט סקאווט
105X5X5
100X8
95X12
85X12
65X20
פלוס סט נוסף שלך 3 בהתחלה כי לא הוצאתי אותו טוב.
קלין &פרס
65X2
67.5X1
70X1
אחלה ניסתי גם 72 ושתיים אבל לא הצלחתי לעשות לזה קלין
השלמתי עם קלין ופרס עם שני דאבלים של 20
X15
X12
X14
X12
זה ממש דימה לי לוג פרס
פרפר עם מוט 25Xהרבה חזרות לארבע סטים
פשיטת מרפקים בכבל קרוס
50X6-8
40X12-20X4
פרפר שטוח הרבה חזרות לארבעה סטים
פרפר חיובי לשלוש סטים של 10-12
דרקון פליי ואירובי.
הרגשתי מדוכא מהבנץ אז ניסיתי להשלים עם הרבה שטויות וגיוונים
לא נורא נראה לי הגיע הזמן לדילאוד קצר.

אז זה יהיה העדכון האחרון שלי לחודש כי החל מיום ראשון אני נוסע לחופשה ביפן, אז מכוון שאימונים לא יהיו בראש סדר העדיפות ואני בכלל כנראה יעבור בין שלושה מכונים בכול הטיול אני לא חושב שאני יעשה משהו רציני שם (נראה לי בעיקר משחקים עם נפח מכונות ודאבלים קיצר אימוני כיף כאלה כאילו אני ילד בחנות ממתקים 😁)
התכנון לאימונים שלי שכנראה יהיה ביפן הוא:
בנץ זה דיאלוד ל92 נראה. ובאק סקאווט לא נראה עם אני יעשה כי בטוח שהיה מעצבן אותי לחכות שמישהו יפנה את הכלוב
אירובי לא יעשה אני כנראה לא יעשה כי אני יזוז כול היום ממקום למקום
ברמת העיקרון סינגלים אני יעדיף לא לעשות כי אני מכיר את היפנים והם מאוד מחמירים בכללי התנהגות שלהם
( רק כדיי להבין את הרמה של קפדנות שמה אני לא יכול ללכת עם גופיה כי אם יראו את הקעקועים שלי יעיפו אותי מהמכון )

בכול מקרה אולי אני ישתף במכה סרטונים ותמונות במכון אם יהיה לי מה לעדכן (כן , גם אני חולם על סומו דדליפט ביפן)
קיצר שהיה לכולכם שנה טובה וסנאיורה 🤩

קרא את שאר עדכון הלוג...

אז עדכון קטן לגביי יפן
מסתבר שכול הרשתות שביפן לא מקבלות אנשים שלא גרים ביפן ובאים רק לביקור אני מניח שזה בגלל שאין לי חשבון בנק יפני והם עובדים על מנויים שנתיים.
אני מניח כי היפנים והשפה האנגלית זה כמו חמוץ למתוק. קשה להתקשר איתם כי הם רובם פשוט לא יודעים אנגלית ניסיתי לבקש כדורי קפאין לאחר טיסה ואף אחד לא יודע מה זה קפאין. חוץ משתיים שלושה לא מצאתי כלום המכון היחיד שמצאתי זה מכון של זקנים שהמשקולת הכי כבדה שמה זה דאבלים של עשר קילו. פשוט המשקל הכבד בכול המכונות והלכתי הבייתה .
אז לא יהיה סומו דדליפט ביפן בסוף

דברתי עם מישהו על שהולך ביפן
הוא אומר שזה ממש טיפשי ומעבר לכך שכול העניין הזה עם המנוי השנתי מונע מהם רווח מתיירים, יש להם גם חוקים מוזרים כמו למשל מגבלה למספר סטים במתקן או מכשיר מסוים, איסור של שימוש באיבזרים שלא נקנו במכון ואפילו הגבלת זמן כללית לזמן האימון שלך.
זה מצחיק כי לפי מה שהוא אומר היפנים מאוד רוצים לשפר את רמת הספורט שלהם( היפנים מאוד גרועים בספורט אין להם כמעט שום ספורט מערבי שהם טובים בו ויכוחים להגיד שזה התמחות שלהם) אבל עם כול החוקים והגישה הזאת לא יקרה כלום הם פשוט יתקעו ככה לנצח.

חחחחחחחחחחחח...
גדול!

מי עוקב אבל? איך אוכפים כזה דבר? נשמע קצת מונפץ

עדכון לוג: 21/10/19

עדכון הצלחתי למצוא מכון שיקבל אותי פה ביפן
עשיתי בעיקר שטויות ומכוון שמשקלים כאן מאוד מוגבלים השיא שהרמתי היה 180 כי פשוט גמרתי להם את הפלטות בהחלט היה שווה לבוא לפה אני חושב שיחזור לפה שוב בעתיד לעשות סוג של בטן גב כזה

קרא את שאר עדכון הלוג...
חחחחחחחחחחחח...
גדול!

מי עוקב אבל? איך אוכפים כזה דבר? נשמע קצת מונפץ
יש להם אנשי צוות שפשוט עומדים שמה וסופרים. למרות שזה נשמע מגוחך את צריכה להבין שהם ממש רובוטים ( זה כמו שאין בו בכלל פחי אשפה ברחוב .אבל כול רחובות נקיים כי פשוט מצפים מכולם להחזיק את אשפה עד לתחנת רכבת או לבית

עדכון לוג: 27/10/19

בנץ
93.5x8x5-4? אבדתי ספירה
98x1
102.5x1x2
נראה לי כול חזרה עם עצירה בתחתית ובנעילה.
בנץ עליון.
72.5
Xהרבה חזרות לחמש סטים
תחתון 40x22x5
יש לי עדיין כאבים בבטן אז ויתרתי על דרקון פליי כנראה שהרעיון האחרון לפני הטיסה דחקתי את עצמי יותר מדיי
חוזר מהעבודה עושה אירובי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/10/19

עוד משהו שאני חייב לעדכן ולכתוב , בזמן האחרון השקעתי לא רק בלהאריך את תקופת הנטריילי לאחר החיטוב אלא גם להקפיד להמנע מג'אנק פוד כמה שאפשר. ואני חייב להגיד שאני מרגיש מעולה בזמן החופשה שלי ביפן ניסיתי לחזור לזמן קצר לכידת אכול כפי יכולתך כי חשבתי שנהנתי מימנה , אבל מסתבר שיניתי כן טחנתי פה ושם איזה קינוח ובירה אבל זה היה במינון מאוד סביר שהרגיש רק במידת הצורך, אגב כך לא הרגשתי כבד
והרגשתי פי שתיים יותר טוב .
בנוסף כאשר אכלתי באמת את הג'אנק פעם התענגתי על זה כי זה באמת משהו שבא פעם בכמה זמן, לכן הוא הרגיש מתוק יותר מהרגיל.
אני לא מייעץ כמעט למתאמנים שלי על תזונה כמעט בכלל חוץ מהבסיס אבל אני חושב שזה משהו יפיץ הלאה, המסה היותר נקייה עדיפה פי שתיים ממלוכלת ,ובקשר לביצועים היא כמעט שווה. אני חושב שאני אפילו ישמור על הגישה הזאת כאשר יוסיף צ'טים למסה הזאת זה פשוט עוזר

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית