הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
עצבניים ומרימים

עצבניים ומרימים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/1/16
iziktan עדכן/ה את הלוג ״עצבניים ומרימים״:

עדכון לוג: 12/05/20

סקאווט
147.5X5X5
ללא חגורה.
פרס 72.5X6-8X5
חזה עליון בכבל קרוס
והרבה מאוד פשיטת ידיים
ועד כמה אני דפוק?
התאמנתי עם כפפות כי אני רגיל לזה שכול פעם בא מתאמן ואני עולה איתו לסטודיו אני שם כפפות לפני
🤦‍♂️

קרא את שאר עדכון הלוג...

iziktan עדכן/ה את הלוג ״עצבניים ומרימים״:

עדכון לוג: 17/05/20

אז היום קרה משהו שאני חייב לעדכן
התחלתי אימון החזה שלי כרגיל
התחממתי ל110x5x5
ולפתע בחימום עם 90 קילו הגעתי לכשל.
עכשיו הבעיה פה שאני בחימום מעדיף להוריד את מוטות בביטחון כדיי שהיה לי קל מנטלית ופיזית שאני מגיע למשקלי עבודה אז נתקעתי עם 90 קילו על החזה , למזלי הצלחתי לאגור כוחות ולעשות לחיצת דד מהחזה עם רגליים על הספה.
מה שהפתיע אותי שהגעתי לכשל פתאום במשקל כזה קל, אבל מכוון שבסוף הצלחתי להתגבר על המשקל הנחתי שזה פשוט עניין שבו לא הייתי מפוקס לכמה דקות.
קיצר מסיים סטים שלי עבודה עושה דרום סטים ומגיע לאנקליין פרס .
עכשיו ברור שלקחתי אמצעי ביטחון ועשיתח משקל שאני יודע בוודאות שאני יכול לעשות לחזרות,(80 קילו) ושמתי מוטות ביטחון.
קיצר עשיתי עוד חימום הגעתי למשקל העבודה סט ראשון... סט שני... סט חמישי.. חזרה תשיעית...וכשל בחזרה העשירית , רק שעכשיו אני בבעיה, המוט תקוע לי על החזה המוטות הביטחון נמצאות במרחק של סנטימטר וחצי מטה מדיי כדאי לתפוס את המוט .
למה זה כך? כי תמיד שהייתי שם אותם שלב אחד גבוה יותר המוט היה מתנגש בחזה מבלי לגעת לי בחזה וזה היה הופך לי פין פרס.
למזלי השארתי את דלת המכון פתוחה ואחד מבני המשפחה בא לעזור להוריד את המשקל
כעת כואב לי בעצם החזה, יש לי סימנים ושאר האימון נהפך לבדיחה בגלל השטות הזאת שגרמתי לעצמי רק בגלל אי נוחו.
לכן מעתה והלאה לא לא משנה אם זה הפוך לפין פרס או לא המוטות בגובה הנחוץ + כדאיי להגן עליי ממצב של כשל גם אין זה אומר להוריד משקלים מחוסר של באונס:🤦‍♂️:

קרא את שאר עדכון הלוג...

חשבתי שתגיד שה90 בטעות היה 120.

מפחיד להיכשל בבנץ'.
זה קרה לי לפני שבוע וחצי עם 142.5 ק"ג, הייתי לבד ובלי דלת פתוחה לשום מקום.

למזלי הצלחתי להוריד את המוט לצד ימין שלי, ולצאת מצד שמאל. זה באמת לא היה נורא, אבל עד עכשיו כואב לי טיפה בגיד של החזה ובמפרק היד.
זה היה עומס לא צפוי לצד אחד של הגוף, עם טווח תנועה גדול מהרגיל.

כדאי אולי בעתיד לא לסגור את המשקל או באמת לעשות פין פרס.

חשבתי שתגיד שה90 בטעות היה 120.

מפחיד להיכשל בבנץ'.
זה קרה לי לפני שבוע וחצי עם 142.5 ק"ג, הייתי לבד ובלי דלת פתוחה לשום מקום.

למזלי הצלחתי להוריד את המוט לצד ימין שלי, ולצאת מצד שמאל. זה באמת לא היה נורא, אבל עד עכשיו כואב לי טיפה בגיד של החזה ובמפרק היד.
זה היה עומס לא צפוי לצד אחד של הגוף, עם טווח תנועה גדול מהרגיל.

כדאי אולי בעתיד לא לסגור את המשקל או באמת לעשות פין פרס.
את רואה זה מה שמשגע אותי אם זה היה משקל כבד אז הייתי אומר בסדר ולומד את הלקח שלי אבל מכוון שזה משקל כזה קל זה באמת מעלה את חשש שזה יכול לקרות בכול משקל וזה מדאיג.
בקשר ללא סוגרים אני בחיים לא שם אבל באמת שכול שניסיתי להוריד את המשקל מכול צד זה לא עבד לי , נראה לי אני כנראה לא יקח את הסיכון ויעשה פין פרס כי בנוסף כפי שאתה בטח יודע שמוט נתקע עליך למשך הרבה זמן הכאב הפיזי שנשאר אחרי פשוט נוראי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית