דיון שכיבות סמיכה

gegegefef

משתמש מתחיל
144
3
נק' מוניטין:
3
144
3
אני מתאמן סטריט וורקאוט
בשכיבות סמיכה אני עושה 60 הכי הרבה
אז עושים הרבה סטים של 25-30 בשביל להתקדם כלומר לגדול
או הרבה סטים של 12
כי אומרים שיותר מ12 עובד על סיבולת אז מה עושים

אחי, תקשיב.
יש חדר כושר- שאם אתה רוצה לפתח גוף- זה המקום.
ויש מתח ומקבילים בבית/ ברחוב- שאם אתה רוצה להשתפר בGYMNASTICS זה המקום.

נראים טוב? אתה ראית פעם את הרגליים שלהם? זה לא נחשב נראים טוב לדעתי,
בכלל.
הגוף של רובם שמה, לא בפרופורציה בשיט. וזה לא נקרא נראה טוב.
בכל מקרה,
אתה לא חייב להקשיב לי. אני מציב לך עובדות..
אתה יכול לנסות ולראות אולי תשיג את הגוף שאתה "רוצה".

• פותח/ת השרשור
נראים טוב? אתה ראית פעם את הרגליים שלהם? זה לא נחשב נראים טוב לדעתי,
בכלל.
הגוף של רובם שמה, לא בפרופורציה בשיט. וזה לא נקרא נראה טוב.
בכל מקרה,
אתה לא חייב להקשיב לי. אני מציב לך עובדות..
אתה יכול לנסות ולראות אולי תשיג את הגוף שאתה "רוצה".
להביא לך תמונה של מישו . יעזור<?

אני אענה לך תשובה קצת שונה .
אבל,אתה צריך להיות פתוח ,כי עד עכשיו זה נראה כאילו אתה לא רוצה להקשיב למה שאנשים אומרים לך .

דבר ראשון , עליך להבין כי יש אנשים שהם ברי מזל ,והשרירים שלהם גדלים כשהם מסתכלים על משקולות (myostatin defficiency מישהו ? ) .לכן יש סוג אנשים שנראים מעולה ,גם כאשר סוג הספורט שהם עוסקים בו איננו הכי יעיל לפיתוח מסת שריר .

דבר שני ,יש לי חבר שעושה סטריט וורקאוט וקליסטניקה והוא נראה טוב בפלג גוף העליון ,כמו שאתה מגדיר את זה . הגוף שלו בטונוס שריר .אבל אתה צריך להשקיע יותר זמן מחדר כשר בלעשות את התרגילים , ואתה צריך לעשות אותם כל יום . באיזשהו שלב הגוף פשוט מתרגל לעומס ושומר על הטונוס שריר (הם יורדים במשקל מאימונים כאלו,כי לרוב זה אנשים שלא שומרים על מאזן קלורי חיובי ואימונים בסגנון כזה שורפים קלוריות בכל מקרה,ולכן השרירים שלהם "בחוץ" ) . הנקודה היא : אחרי פרק זמן אתה לא תפתח מסת שריר אלא פשוט תהיה בטונוס . ודבר שני ,הבנאדם עובד לא פחות קשה מחדר כשר , הוא חי את זה ,הוא אוהב את זה ,וחס וחלילה אם תשאל אותו על זה כי הוא יחפור לך שעות . אם אתה לא מתחבר לסטריט וורקאוט בצורה כזאת ,חבל על הזמן . והוא אטלט ,זה מפחיד הדברים שהוא עושה (דגלים למיניהם ,מתח במקביל לאדמה ) .

דבר שלישי , הרגליים שלו נראו כמו רגלי תרנגולות ,והבחור חשפן חח . לכן הוא הולך לחדר כשר כדי לעשות תרגילי רגליים בכל מקרה .

אין קיצורי דרך , אתה תצתרך לעבוד קשה בכל מקרה . אם אתה עדיין סגור ,לך לגוגל ,חפש calistenics workout . יש אפליקציות לפלאפון שיש שמה כל מיני תרגילים נחמדים למשקל גוף (אני יכול לתת לך את השם אם תרצה ),אני עושה אותם בבית כשאני יושב ויש לי זמן פנוי . חדר כשר זאת לא הדרך היחידה ,השאלה היא למה אתה מתחבר .

אם כל מה שאתה רוצה מהדיון הזה ,זה רק גוף טוב והרצון לשמור על הכסף שלך לחדר כשר ,מה אני אגיד לך . תנסה , אולי תאהב ,אבל גוף טוב אתה תקבל רק אחרי שניייייים של עבודה קשה .

ולשאלתך המקורית : המקובל זה בסביבות ה15 חזרות ,הספקה קצרצרה ,וחוזר חלילה (המספר 15 לא קדוש,זה קשור יותר לזמן שהשרירים שלך מתוחים ) ,קח עמידה יותר רחבה עם הידיים אם קל לך .

מה שכן , זה בטוח לא תרגיל מספיק ,לא קרוב אפילו .אתה צריך הרבה יותר תרגילים ברפרטואר שלך אם אתה רוצה פלג גוף עליון מפותח בצורה שווה (ורגליים תצתרך לאמן גם ) .

נערך לאחרונה:
אני קצת לא מסכים עם חלק מהדברים שנאמרו לפותח הפוסט,
אפשר לפתח גוף יפה מאוד בסטריט וורקוואט, כמו שאפשר לפתח גוף מאיגרוף ו-MMA למרות שאף אחד בתחומים האלו לא מרים שום משקולת(חוץ מהקטגוריות הכבדות)
זה כמובן לא אופטימלי לפיתוח גוף כמו חדר כושר אחרת כל המפתחי גוף היו יוצאים החוצה לרחוב,
סריט וורקוואט זה ממש ממש ממש ל-א לעשות מתח מקבילים ושכיבות סמיכה, זה הרבה יותר מזה, זאת ממש אומנות שנכתבה עליה אלפי ספרים, ויש המון מאמנים שמלמדים איך מתאמנים בסריט וורקוואט ואיך מתקדמים ומגדילים התנגדויות על ידי מנופים, שינוי זוויות, וכולה..
ואימוני רגליים זאת שואה בסריט וורקוואט - אימונים פליאומטרים, ספרינטים, סקוואטים על רגל אחת, לאנגים פליאומטרים ועוד הרבה טכניקות לא פשוטות.

אם אתה אוהב סטריט וורקוואט זה אחלה, אבל אם המטרה שלך זה לפתח גוף אז חדר כושר זאת האופציה האופטימלית והנוחה ביותר.

אם אתה חושב שאתה תגדל מעצם העובדה שאתה תרים משקולות אתה טועה ובגדול. אני יראה לך מאות מנויים אצלי בחדר כושר שלא העלו משקלי עבודה כבר כמה חודשים של אימונים, והסקוואט שלהם לא עובר את ה-60 קילו, תאמין לי כדי להכנס בכלל לתחום הפיתוח גוף אתה צריך הרבה יותר מלהתאמן - זה דורש המון
ואני לא מדבר איתך על להיות מפתח גוף מתחרה אני מדבר איתך על פיתוח גוף חובבני.

אני קצת לא מסכים עם חלק מהדברים שנאמרו לפותח הפוסט,
אפשר לפתח גוף יפה מאוד בסטריט וורקוואט, כמו שאפשר לפתח גוף מאיגרוף ו-MMA למרות שאף אחד בתחומים האלו לא מרים שום משקולת(חוץ מהקטגוריות הכבדות)
זה כמובן לא אופטימלי לפיתוח גוף כמו חדר כושר אחרת כל המפתחי גוף היו יוצאים החוצה לרחוב,
סריט וורקוואט זה ממש ממש ממש ל-א לעשות מתח מקבילים ושכיבות סמיכה, זה הרבה יותר מזה, זאת ממש אומנות שנכתבה עליה אלפי ספרים, ויש המון מאמנים שמלמדים איך מתאמנים בסריט וורקוואט ואיך מתקדמים ומגדילים התנגדויות על ידי מנופים, שינוי זוויות, וכולה..
ואימוני רגליים זאת שואה בסריט וורקוואט - אימונים פליאומטרים, ספרינטים, סקוואטים על רגל אחת, לאנגים פליאומטרים ועוד הרבה טכניקות לא פשוטות.

אם אתה אוהב סטריט וורקוואט זה אחלה, אבל אם המטרה שלך זה לפתח גוף אז חדר כושר זאת האופציה האופטימלית והנוחה ביותר.

אם אתה חושב שאתה תגדל מעצם העובדה שאתה תרים משקולות אתה טועה ובגדול. אני יראה לך מאות מנויים אצלי בחדר כושר שלא העלו משקלי עבודה כבר כמה חודשים של אימונים, והסקוואט שלהם לא עובר את ה-60 קילו, תאמין לי כדי להכנס בכלל לתחום הפיתוח גוף אתה צריך הרבה יותר מלהתאמן - זה דורש המון
ואני לא מדבר איתך על להיות מפתח גוף מתחרה אני מדבר איתך על פיתוח גוף חובבני.
אמרת את זה מעולה וזאת הייתה הנקודה שלי מתחילת הפוסט אבל כנראה הוא לא רצה לקבל את זה. התשובה היא למה לפתח גוף בספורט שלא מיועד לכך כשאפשר לעשות את זה בספורט שכן מיועד לכך?

@gegegefef תקשיב ללוטם הוא יודע על מה הוא מדבר ורוב האנשים שבאים לחדר כושר בכלל באים לשם, לא רואים שום תוצאות ועוזבים אחרי זמן קצר ומעטים אלה שאפילו מגיעים לרמת ה"ממוצע" ובשביל זה הם מזיעים חודשים רבים בעיקר כאלה שאין להם את הגנטיקה כדי להשיג את זה בקלות.

לוטם,בתור מתאגרף לשעבר ,גם הם מרימים משקולות 😃 .למעשב,הבית ספר רוסי מאמן מתאגרפים לפיתוח כוח מתפרץ בשיטות שלעתיד בארה"ב יקראו לזה "קרוספיט" .

• פותח/ת השרשור
כי אני ע
אמרת את זה מעולה וזאת הייתה הנקודה שלי מתחילת הפוסט אבל כנראה הוא לא רצה לקבל את זה. התשובה היא למה לפתח גוף בספורט שלא מיועד לכך כשאפשר לעשות את זה בספורט שכן מיועד לכך?

@gegegefef תקשיב ללוטם הוא יודע על מה הוא מדבר ורוב האנשים שבאים לחדר כושר בכלל באים לשם, לא רואים שום תוצאות ועוזבים אחרי זמן קצר ומעטים אלה שאפילו מגיעים לרמת ה"ממוצע" ובשביל זה הם מזיעים חודשים רבים בעיקר כאלה שאין להם את הגנטיקה כדי להשיג את זה בקלות.
אני בחדר כושר שאלתי את השאלה הזאתי לגבי הסטריט וורקאוט כי לפני שנתיים לפני שנרשמתי לחדר כושר התאמנתי שכיבות סמיכה מתח מקבילים ......
כל הדברים האלה קיצר וראיתי תוצאות טובות יותר אולי כי הייתי על אחוז שומן נמוך למרות שגם עכשיו אני 1.78 עם משקל 67

למה לפתח גוף בספורט שלא מיועד לכך כשאפשר לעשות את זה בספורט שכן מיועד לכך?
בדיוק
לוטם,בתור מתאגרף לשעבר ,גם הם מרימים משקולות 😃 .למעשב,הבית ספר רוסי מאמן מתאגרפים לפיתוח כוח מתפרץ בשיטות שלעתיד בארה"ב יקראו לזה "קרוספיט" .
אני לא יודע כמה זמן הייתה מתאגרף, אני בכל אופן הייתי באיגרוף תאילנדי 5 שנים, עוד כשבני קוגן(מאמן נבחרת ישראל) היה מאמן במקלט קטנצ'יק בפסגת זאב, אף אחד מהמתחרים שלו לא מרים משקולות גם לא איתי גרשון(אלוף אירופה)

הייתי מתאגרף קלאסי + תאילנדי גם תקופה כזאת ..זאת סתם הייתה הערה,חלק מהמאמנים מאמנים קצת משקולות ,חלק לא. סתם הערת אגב,לא קשורה לאשכול 😃 .
יש סרטון מצחיק של באדר הארי ,מניח שהשם מוכר לך,מרים דדליפט עם פורם הכי גרוע בתולדות האנושות .

אני מתאמן סטריט וורקאוט
בשכיבות סמיכה אני עושה 60 הכי הרבה
אז עושים הרבה סטים של 25-30 בשביל להתקדם כלומר לגדול
או הרבה סטים של 12
כי אומרים שיותר מ12 עובד על סיבולת אז מה עושים
אתה יכול לעשות שכיבות סמיכה עם תיק על הגב או בנאדם שיושב עליך, זה מה שהייתי עושה בצבא. לא אידיאלי אבל עדיף על מיליון חזרות.

אפשר להתקדם סבבה לגמרי במשקלי גוף אבל בשילוב עם משקולות יד. אפשר לעשות שכיבות סמיכה בהרבה רמות ודרגות קושי שגם החזקים שבינינו שדוחקים בספסל בנץ פרס 140 קילו יפלו מהר..

אפשר להתקדם סבבה לגמרי במשקלי גוף אבל בשילוב עם משקולות יד. אפשר לעשות שכיבות סמיכה בהרבה רמות ודרגות קושי שגם החזקים שבינינו שדוחקים בספסל בנץ פרס 140 קילו יפלו מהר..
יש הבדל בין לחיצת חזה עם מוט ומשקל לבין תרגילי גוף לפי הידוע לי

למשל באיזה דרגות קושי אתה מתכוון?

למשל עם רגליים על ספסל, או תיק עם משקל על הגב. אפשר עם חד אחת מאחורי הגב או יד תומכת על הקיר. מניסיון זה יותר קשה לבצע מאשר הרבה תרגילי בנץ פרס קובנציונלים

אם אתה רוצה לגדול באמת מסטריט וורקאווט,אתה צריך להגיע לתרגילים המורכבים יותר,והקשים יותר,ז"א לא שכיבות שמיכה,אלא להתקדם למקבילים,אחרי שאתה כבר תותח במקבילים תעבור לשכיבות שמיכה בעמידת ידיים, או שכיבות שמיכה עם יד אחת, תציב לך מטרות,לעשות מתח עם יד אחת,שכיבות שמיכה עם יד אחת,וסקוואט על רגל אחת,ותעבוד לקראת המטרות האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית