עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להביא לך תמונה של מישו . יעזור<?נראים טוב? אתה ראית פעם את הרגליים שלהם? זה לא נחשב נראים טוב לדעתי,
בכלל.
הגוף של רובם שמה, לא בפרופורציה בשיט. וזה לא נקרא נראה טוב.
בכל מקרה,
אתה לא חייב להקשיב לי. אני מציב לך עובדות..
אתה יכול לנסות ולראות אולי תשיג את הגוף שאתה "רוצה".
לאלהביא לך תמונה של מישו . יעזור<?
אמרת את זה מעולה וזאת הייתה הנקודה שלי מתחילת הפוסט אבל כנראה הוא לא רצה לקבל את זה. התשובה היא למה לפתח גוף בספורט שלא מיועד לכך כשאפשר לעשות את זה בספורט שכן מיועד לכך?אני קצת לא מסכים עם חלק מהדברים שנאמרו לפותח הפוסט,
אפשר לפתח גוף יפה מאוד בסטריט וורקוואט, כמו שאפשר לפתח גוף מאיגרוף ו-MMA למרות שאף אחד בתחומים האלו לא מרים שום משקולת(חוץ מהקטגוריות הכבדות)
זה כמובן לא אופטימלי לפיתוח גוף כמו חדר כושר אחרת כל המפתחי גוף היו יוצאים החוצה לרחוב,
סריט וורקוואט זה ממש ממש ממש ל-א לעשות מתח מקבילים ושכיבות סמיכה, זה הרבה יותר מזה, זאת ממש אומנות שנכתבה עליה אלפי ספרים, ויש המון מאמנים שמלמדים איך מתאמנים בסריט וורקוואט ואיך מתקדמים ומגדילים התנגדויות על ידי מנופים, שינוי זוויות, וכולה..
ואימוני רגליים זאת שואה בסריט וורקוואט - אימונים פליאומטרים, ספרינטים, סקוואטים על רגל אחת, לאנגים פליאומטרים ועוד הרבה טכניקות לא פשוטות.
אם אתה אוהב סטריט וורקוואט זה אחלה, אבל אם המטרה שלך זה לפתח גוף אז חדר כושר זאת האופציה האופטימלית והנוחה ביותר.
אם אתה חושב שאתה תגדל מעצם העובדה שאתה תרים משקולות אתה טועה ובגדול. אני יראה לך מאות מנויים אצלי בחדר כושר שלא העלו משקלי עבודה כבר כמה חודשים של אימונים, והסקוואט שלהם לא עובר את ה-60 קילו, תאמין לי כדי להכנס בכלל לתחום הפיתוח גוף אתה צריך הרבה יותר מלהתאמן - זה דורש המון
ואני לא מדבר איתך על להיות מפתח גוף מתחרה אני מדבר איתך על פיתוח גוף חובבני.
אני בחדר כושר שאלתי את השאלה הזאתי לגבי הסטריט וורקאוט כי לפני שנתיים לפני שנרשמתי לחדר כושר התאמנתי שכיבות סמיכה מתח מקבילים ......אמרת את זה מעולה וזאת הייתה הנקודה שלי מתחילת הפוסט אבל כנראה הוא לא רצה לקבל את זה. התשובה היא למה לפתח גוף בספורט שלא מיועד לכך כשאפשר לעשות את זה בספורט שכן מיועד לכך?
@gegegefef תקשיב ללוטם הוא יודע על מה הוא מדבר ורוב האנשים שבאים לחדר כושר בכלל באים לשם, לא רואים שום תוצאות ועוזבים אחרי זמן קצר ומעטים אלה שאפילו מגיעים לרמת ה"ממוצע" ובשביל זה הם מזיעים חודשים רבים בעיקר כאלה שאין להם את הגנטיקה כדי להשיג את זה בקלות.
בדיוקלמה לפתח גוף בספורט שלא מיועד לכך כשאפשר לעשות את זה בספורט שכן מיועד לכך?
אני לא יודע כמה זמן הייתה מתאגרף, אני בכל אופן הייתי באיגרוף תאילנדי 5 שנים, עוד כשבני קוגן(מאמן נבחרת ישראל) היה מאמן במקלט קטנצ'יק בפסגת זאב, אף אחד מהמתחרים שלו לא מרים משקולות גם לא איתי גרשון(אלוף אירופה)לוטם,בתור מתאגרף לשעבר ,גם הם מרימים משקולות 😃 .למעשב,הבית ספר רוסי מאמן מתאגרפים לפיתוח כוח מתפרץ בשיטות שלעתיד בארה"ב יקראו לזה "קרוספיט" .
אתה יכול לעשות שכיבות סמיכה עם תיק על הגב או בנאדם שיושב עליך, זה מה שהייתי עושה בצבא. לא אידיאלי אבל עדיף על מיליון חזרות.אני מתאמן סטריט וורקאוט
בשכיבות סמיכה אני עושה 60 הכי הרבה
אז עושים הרבה סטים של 25-30 בשביל להתקדם כלומר לגדול
או הרבה סטים של 12
כי אומרים שיותר מ12 עובד על סיבולת אז מה עושים
יש הבדל בין לחיצת חזה עם מוט ומשקל לבין תרגילי גוף לפי הידוע ליאפשר להתקדם סבבה לגמרי במשקלי גוף אבל בשילוב עם משקולות יד. אפשר לעשות שכיבות סמיכה בהרבה רמות ודרגות קושי שגם החזקים שבינינו שדוחקים בספסל בנץ פרס 140 קילו יפלו מהר..
למשל באיזה דרגות קושי אתה מתכוון?אפשר להתקדם סבבה לגמרי במשקלי גוף אבל בשילוב עם משקולות יד. אפשר לעשות שכיבות סמיכה בהרבה רמות ודרגות קושי שגם החזקים שבינינו שדוחקים בספסל בנץ פרס 140 קילו יפלו מהר..