הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מחיטוב 80 פחמימה למסה נקיה

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי, קראתי וראיתי סרטונים אבל עדיין יש לי בלאגן בראש,

אפשר בבקשה תיאור בשלבים איך לעבור מחיטוב 80 פחמימה למסה נקייה בפלוס קלורי של 300 ?

הבסיס הוא יציאה לניטרלי לשבועיים ואז מעבר למסה.
אבל אם אתה יכול להשקיע ורגיל לאכול לפי תפריטים ביום-יום, אתה יכול לעשות שינויים כל כמה ימים ובהדרגה לשנות את הערכים הסופיים במשך התקופה של הניטראלי.

• פותח/ת השרשור
אבל אם אתה יכול להשקיע ורגיל לאכול לפי תפריטים ביום-יום, אתה יכול לעשות שינויים כל כמה ימים ובהדרגה לשנות את הערכים הסופיים במשך התקופה של הניטראלי.

כן כמובן אני אוכל על פי תפריט קבוע, אז אני אכין תפריט לניטרלי לשבוע ואחרי שבוע אני אתחיל כל יומיים ככה להעלות פחמימה ?

1. העלאה הדרגתית מהגרעון עד לנייטרלי (7-10 ימים)
2. נייטרלי לשבועיים
3. העלאה הדרגתית מהנייטרלי לעודף קלורי (7-10 ימים)

• פותח/ת השרשור
2. נייטרלי לשבועיים

אני עכשיו אוכל 1500 קלוריות ליום, איך להעלות את התפריט לניטרלי ? כאילו יש לי פרופורציות בין שומן חלבון ופחמימה לחיטוב אבל איך להעלות את זה לניטרלי ? כמה פחמימה להוסיף כמה שומן וכמה חלבון?

אני עכשיו אוכל 1500 קלוריות ליום, איך להעלות את התפריט לניטרלי ? כאילו יש לי פרופורציות בין שומן חלבון ופחמימה לחיטוב אבל איך להעלות את זה לניטרלי ? כמה פחמימה להוסיף כמה שומן וכמה חלבון?
זה פשוט.
אתה צריך לחשב את הערכים הסופיים של העודף הקלורי שאתה מתכנן.
בכללי: 2 גרם חלבון לכל קילו מ"ג, 0.8-1 גרם שומן לכל קילו מ"ג, היתר פחמימה.
אחרי שחישבת, תראה מה ההפרש בין מה שאתה צורך כיום לבין מה שאתה עתיד לצרוך, ופשוט את ההפרש תחלק שווה על גבי שבוע עד 10 ימים (מה שיוצר נוח לך), ותעלה כמות שווה כל יום

2. נייטרלי לשבועיים
לפי מה שקראתי בספר של לייל אין צורך בתקופה כל כך ארוכה של מעבר. הוא כותב למיטב זכרוני שאפשר לעשות את שלושת השלבים שרשמת במסגרת שבועיים של תחזוקה, שבהם אתה מתחיל כמה ימים בעליה קלורית, אחריה תחזוקה על נייטראלי ובסופה עליה לפלוס קלורי בהדרגתיות. לדעתי התהליך שאתה רשמת ארוך מדי ואין בו צורך.

לפי מה שקראתי בספר של לייל אין צורך בתקופה כל כך ארוכה של מעבר. הוא כותב למיטב זכרוני שאפשר לעשות את שלושת השלבים שרשמת במסגרת שבועיים של תחזוקה, שבהם אתה מתחיל כמה ימים בעליה קלורית, אחריה תחזוקה על נייטראלי ובסופה עליה לפלוס קלורי בהדרגתיות. לדעתי התהליך שאתה רשמת ארוך מדי ואין בו צורך.
אני מכיר את דעתו של לייל בעניין, אבל לא מקבל אותה. בעניין הזה אני קפדן יתר על המידה, ואמליץ כמעט בכל מצב לעבור בצורה הדרגתית.
באשכול הזה (סיום החיטוב שעברתי) רשמתי מדוע אני דוגל במעבר איטי ומבוקר
https://www.lbs.co.il/threads/67477/

אני מכיר את דעתו של לייל בעניין, אבל לא מקבל אותה. בעניין הזה אני קפדן יתר על המידה, ואמליץ כמעט בכל מצב לעבור בצורה הדרגתית.
באשכול הזה (סיום החיטוב שעברתי) רשמתי מדוע אני דוגל במעבר איטי ומבוקר
https://www.lbs.co.il/threads/67477/
אשמח אם תצטט לי בדיוק את המקום שהתכוונת אליו שאני לא אצטרך לעשות חיפושים.

• פותח/ת השרשור

2. נייטרלי לשבועיים

אשמח אם תצטט לי בדיוק את המקום שהתכוונת אליו שאני לא אצטרך לעשות חיפושים.

אוקי תודה, בניתי לי עכשיו תפריט שיהיה, אשמח אם תתנו חוות דעת 😃

RMR 2000, מצטער על הבלאגן הייתי צריך לערוך כמה שינויים ... ערכים סופיים אם לא רואים בבירור
פחמימה - 183
חלבון - 142
שומן - 63
קלוריות - 2000

משקל 65
גובה 176

קבצים מצורפים

• CAM00090.jpg
    CAM00090.jpg
    KB 58 · צפיות: 117
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית