עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבסיס הוא יציאה לניטרלי לשבועיים ואז מעבר למסה.
אבל אם אתה יכול להשקיע ורגיל לאכול לפי תפריטים ביום-יום, אתה יכול לעשות שינויים כל כמה ימים ובהדרגה לשנות את הערכים הסופיים במשך התקופה של הניטראלי.
1. העלאה הדרגתית מהגרעון עד לנייטרלי (7-10 ימים)
2. נייטרלי לשבועיים
3. העלאה הדרגתית מהנייטרלי לעודף קלורי (7-10 ימים)
זה פשוט.אני עכשיו אוכל 1500 קלוריות ליום, איך להעלות את התפריט לניטרלי ? כאילו יש לי פרופורציות בין שומן חלבון ופחמימה לחיטוב אבל איך להעלות את זה לניטרלי ? כמה פחמימה להוסיף כמה שומן וכמה חלבון?
לפי מה שקראתי בספר של לייל אין צורך בתקופה כל כך ארוכה של מעבר. הוא כותב למיטב זכרוני שאפשר לעשות את שלושת השלבים שרשמת במסגרת שבועיים של תחזוקה, שבהם אתה מתחיל כמה ימים בעליה קלורית, אחריה תחזוקה על נייטראלי ובסופה עליה לפלוס קלורי בהדרגתיות. לדעתי התהליך שאתה רשמת ארוך מדי ואין בו צורך.1. העלאה הדרגתית מהגרעון עד לנייטרלי (7-10 ימים)
2. נייטרלי לשבועיים
אני מכיר את דעתו של לייל בעניין, אבל לא מקבל אותה. בעניין הזה אני קפדן יתר על המידה, ואמליץ כמעט בכל מצב לעבור בצורה הדרגתית.לפי מה שקראתי בספר של לייל אין צורך בתקופה כל כך ארוכה של מעבר. הוא כותב למיטב זכרוני שאפשר לעשות את שלושת השלבים שרשמת במסגרת שבועיים של תחזוקה, שבהם אתה מתחיל כמה ימים בעליה קלורית, אחריה תחזוקה על נייטראלי ובסופה עליה לפלוס קלורי בהדרגתיות. לדעתי התהליך שאתה רשמת ארוך מדי ואין בו צורך.
אשמח אם תצטט לי בדיוק את המקום שהתכוונת אליו שאני לא אצטרך לעשות חיפושים.אני מכיר את דעתו של לייל בעניין, אבל לא מקבל אותה. בעניין הזה אני קפדן יתר על המידה, ואמליץ כמעט בכל מצב לעבור בצורה הדרגתית.
באשכול הזה (סיום החיטוב שעברתי) רשמתי מדוע אני דוגל במעבר איטי ומבוקר
https://www.lbs.co.il/threads/67477/
הבסיס הוא יציאה לניטרלי לשבועיים ואז מעבר למסה.
אבל אם אתה יכול להשקיע ורגיל לאכול לפי תפריטים ביום-יום, אתה יכול לעשות שינויים כל כמה ימים ובהדרגה לשנות את הערכים הסופיים במשך התקופה של הניטראלי.
1. העלאה הדרגתית מהגרעון עד לנייטרלי (7-10 ימים)
2. נייטרלי לשבועיים
אשמח אם תצטט לי בדיוק את המקום שהתכוונת אליו שאני לא אצטרך לעשות חיפושים.