עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
300-500 קלוריות ליום.כמה פלוס קלורי אני יכול להוסיף
300-500 קלוריות ליום.
לשאלת הפלוס הקלורי? לא. אולי זה מאפשר לך להתקרב יותר לגבול העליון (500) בלי חשש להפר את היחס שריר:שומן, אבל אין לי מידע שמבסס את הניחוש הזה.אני מתאמן 6 פעמים בשבוע זה משנה משהו ?
לשאלת הפלוס הקלורי? לא. אולי זה מאפשר לך להתקרב יותר לגבול העליון (500) בלי חשש להפר את היחס שריר:שומן, אבל אין לי מידע שמבסס את הניחוש הזה.
אני לא חושב שיש מישהו בעולם שיוכל לענות לך על זה, אפילו אם היו פורשים לפניו את ה dna שלך כולו, את המצב ההורמונלי שלך בכל שעות היממה, את תוכנית האימונים שלך וכל נתון אחר שהוא היה מבקש.מה יהיה הכי הכי טוב באמת שאני יעלה יותר שריר משומן כאילו להשיג מקסימום תוצאות ?
אני לא חושב שיש מישהו בעולם שיוכל לענות לך על זה, אפילו אם היו פורשים לפניו את ה dna שלך כולו, את המצב ההורמונלי שלך בכל שעות היממה, את תוכנית האימונים שלך וכל נתון אחר שהוא היה מבקש.
רעיון טוב. תתקן תוך כדי תנועה להשגת עליה בקצב טוב (מקובל משהו כמו חצי קילו בשבוע, לטעמי האישי אפשר קצת פחות - אבל אני מהדור של ליפא העגלון)טוב אז אני אלך על האמצע... 400
בשמחה.תודה רבה