הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התשת השריר והגעה לפאמפ מירבי

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי, אני עובד עם תכנית ABC שביקשתי לעשות אותה כמה שיותר אינטנסיבית כי אני אחד שאוהב לעבוד קשה

ואני נותן כל מה שאני יכול אבל עדיין אני מרגיש שאני יכול לתת יותר !!! אני לא מרגיש שהשריר שלי נשרף אני לא מרגיש בחלק מהשרירים שאני מגיע לפאמפ אני רוצה ממש להרגיש אותם וזה קורה לי רק בכתפיים ואולי קצת ביד אחורית,

בזמן האחרון התחלתי טיפה לגוון עם דרופ סטים אחרי שאני מסיים למשל 3 סטים באיזה תרגיל אני נותן עוד איזה 2 סטים של דרופ כדי ממש לשרוף את השריר, יש עוד טכניקות כאלה להשתמש ?

היי, אני עובד עם תכנית ABC שביקשתי לעשות אותה כמה שיותר אינטנסיבית כי אני אחד שאוהב לעבוד קשה

ואני נותן כל מה שאני יכול אבל עדיין אני מרגיש שאני יכול לתת יותר !!! אני לא מרגיש שהשריר שלי נשרף אני לא מרגיש בחלק מהשרירים שאני מגיע לפאמפ אני רוצה ממש להרגיש אותם וזה קורה לי רק בכתפיים ואולי קצת ביד אחורית,

בזמן האחרון התחלתי טיפה לגוון עם דרופ סטים אחרי שאני מסיים למשל 3 סטים באיזה תרגיל אני נותן עוד איזה 2 סטים של דרופ כדי ממש לשרוף את השריר, יש עוד טכניקות כאלה להשתמש ?
אין צורך או סיבה להגיע להרגשת שריפה ופאמפ. זה לא תורם כלום, וזה יכול לפגוע בהתאוששות.

אז מה כן עוזר להיפרטרופיה?
פמפום ושריפה. ברור. לא התקדמות במשקלי העבודה, לא מאזן קלורי חיובי, לא מספיק חלבון ושומן. רק פמפום ודרופסטים!!!

פמפום ושריפה. ברור. לא התקדמות במשקלי העבודה, לא מאזן קלורי חיובי, לא מספיק חלבון ושומן. רק פמפום ודרופסטים!!!
מעניין איך כל המחקרים שתומכים בהיפרטרופיה ועליה במסת שריר קשורים לכיווץ ומתח של השריר, ולא עבודת כוח ועליה ליניארית במשקלי עבודה.

מעניין איך כל המחקרים שתומכים בהיפרטרופיה ועליה במסת שריר קשורים לכיווץ ומתח של השריר, ולא עבודת כוח ועליה ליניארית במשקלי עבודה.

כל המחקרים? בטח הם כולם איכותיים מאוד.

אבל ארנולד אמר שזה הרגשה יותר טובה מלגמור.
הוא צודק

הגעת אי פעם לפאמפ מירבי?
אין כמו לגמור בפאמפ מירבי

40595011b.gif

איך אתה מודד היפרטרופיה?
האם לדעתך יהיה הבדל פיזי (מבחינת מראה) בין מתאמן מתחיל שיעבוד 'כוח' לעומת 'בילדינג'?
בוא נניח אחרי עלייה של 5 קילו ו 10 קילו ביחס למשקל ההתחלתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית