הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ התשת השריר והגעה לפאמפ מירבי

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי, אני עובד עם תכנית ABC שביקשתי לעשות אותה כמה שיותר אינטנסיבית כי אני אחד שאוהב לעבוד קשה

ואני נותן כל מה שאני יכול אבל עדיין אני מרגיש שאני יכול לתת יותר !!! אני לא מרגיש שהשריר שלי נשרף אני לא מרגיש בחלק מהשרירים שאני מגיע לפאמפ אני רוצה ממש להרגיש אותם וזה קורה לי רק בכתפיים ואולי קצת ביד אחורית,

בזמן האחרון התחלתי טיפה לגוון עם דרופ סטים אחרי שאני מסיים למשל 3 סטים באיזה תרגיל אני נותן עוד איזה 2 סטים של דרופ כדי ממש לשרוף את השריר, יש עוד טכניקות כאלה להשתמש ?

לא, אתה צריך להוסיף עזר כי לעשות בנץ סקוואט ודדליפט זה לא מספיק בשום מצב.
אני לא יכול להיראות טוב עם תרגילי בסיס מורכבים בלבד? בוא נוודא שאנחנו באותו עמוד. אני לא מדבר לעלות על במה, כי אני לא מזריק קילו טסט לתחת. אני רוצה להיראות טוב. אני עושה SS, ליניארית וטקסס, ובסוף מחטב. אתה תראה שאני לא נראה מספיק טוב כי לא עשיתי דרופסטים???

טקסס תוכנית למתאמן בינוני, אף אחד לא עולה על הבמה כשהוא "בינוני".
אז קח תכנית ליפטינג שנחשבת מתקדמת, כל כך קשה?
אני לא יכול להיראות טוב עם תרגילי בסיס מורכבים בלבד? בוא נוודא שאנחנו באותו עמוד. אני לא מדבר לעלות על במה, כי אני לא מזריק קילו טסט לתחת. אני רוצה להיראות טוב. אני עושה SS, ליניארית וטקסס, ובסוף מחטב. אתה תראה שאני לא נראה מספיק טוב כי לא עשיתי דרופסטים???
אף פעם לא אמרתי שצריך לעשות דרופסטים. דרופסטים זה משהו שגם יכול להיות לא מועיל אם לא עושים נכון...
בסופו של דבר אם באלך באמת להראות טוב ויש לך כוונות בילדריות, אתה לא תסתמך אך ורק על השלישיה.

במידה והליפטר בתוכנית מתקדמת ובקטג' משקל המתאימה אין שום סיבה שהוא לא יתחרה (בהנחה שהוא עושה חיטוב וייבוש ואת כל הטקס).
טוב אתם עוד עוזרים להוכיח עוד טענה שלי שאי אפשר להיות בילדר בפורום הזה.
אני אחזור שוב על מה שאני אומר - אתה לא תראה בילדר תחרותי עושה תכנית ליפטינג.
ואני לא מדבר איתך על תופעות גנטיות שגודלות מלעשות סקוואט פעם בחצי שנה.

אני אחזור שוב על מה שאני אומר - אתה לא תראה בילדר תחרותי עושה תכנית ליפטינג.
ואני לא מדבר איתך על תופעות גנטיות שגודלות מלעשות סקוואט פעם בחצי שנה.

תופעות גנטיות גודלות גם מכפיפת מרפק פעם בחצי שנה.

אתה יכול להיות מה שאתה רוצה, אתה יכול לטעון בזכות מה שתרצה ואף אחד לא יסתום לך את הפה.
אבל אתה כל הזמן מדבר על בילדר תחרותי ולא מבין שאחד כזה יכול לגדול גם מאוננות עם כמות הטסט שזורמת לו בדם.
תדבר על אנשים טבעיים - בילדר טבעי מול ליפטר טבעי. כל מתאמן שלא יסתמך על תרגילי הבסיס במשהו כמו שלושה רבעים מתוך האימון שלו, יראה קטן וחלש, וזה לא משנה כמה הוא יפמפם את ה-ABCDE שלו וכמה השריר ישרוף לו בסוף האימון. בשביל לגדול אתה צריך להתאמן כבד, ובשביל להרים כבד אתה צריך לעבוד גם לשלשות מדי פעם. גם @^pala עושה סינגלים ושלשות.

אתה יכול להיות מה שאתה רוצה, אתה יכול לטעון בזכות מה שתרצה ואף אחד לא יסתום לך את הפה.
אבל אתה כל הזמן מדבר על בילדר תחרותי ולא מבין שאחד כזה יכול לגדול גם מאוננות עם כמות הטסט שזורמת לו בדם.
תדבר על אנשים טבעיים - בילדר טבעי מול ליפטר טבעי. כל מתאמן שלא יסתמך על תרגילי הבסיס במשהו כמו שלושה רבעים מתוך האימון שלו, יראה קטן וחלש, וזה לא משנה כמה הוא יפמפם את ה-ABCDE שלו וכמה השריר ישרוף לו בסוף האימון. בשביל לגדול אתה צריך להתאמן כבד, ובשביל להרים כבד אתה צריך לעבוד גם לשלשות מדי פעם. גם @^pala עושה סינגלים ושלשות.
אתה כניראה לא הבנת אותי אז - אני לא אומר שלא צריך לוותר על סקוואט\דד\בנץ, אלה תרגילים נחוצים לכל מתאמן בין הוא בילדר\ליפטר\מוצץ שבא לפמפם בייספס וללכת.
הטענה שלי היא שבשביל בילדר השלושה האלה לא מספיקים.
כן, דן גרין לא יכל להיות בילדר בחיים, הוא הרי לא מפמפם.
עוד תופעה גנטית.

אתה כניראה לא הבנת אותי אז - אני לא אומר שלא צריך לוותר על סקוואט\דד\בנץ, אלה תרגילים נחוצים לכל מתאמן בין הוא בילדר\ליפטר\מוצץ שבא לפמפם בייספס וללכת.
הטענה שלי היא שבשביל בילדר השלושה האלה לא מספיקים.

עוד תופעה גנטית.

אה, כי בשביל להיות בילדר מן השורה לא צריך להיות תופעה גנטית?

אה, כי בשביל להיות בילדר מן השורה לא צריך להיות תופעה גנטית?
אם אני רוצה להיות בילדר אני חייב להיות תופעה גנטית נדירה? לא עבור בילדר "מן השורה".
אם מדברים על בילדרים מתחרים אז זה כבר משהו אחר. כנ"ל לליפטרים.

בגלל זה גם ליפטרים מסיביים יותר מבילדרים כי ליפטרים יודעים ועובדים היפרטרופיה טוב יותר, הרי עבודה על מערכת העצבים והתקדמות במשקלי עבודה זו הדרך להיפרטרופיה מרבית עחי!!!

חלאס להתווכח עם כל אחד אביב מבין קצת יותר ממך בתחום

ראית איפשהו שאמרתי שלהיות ליפטר זו הדרך הכי טובה להיפרטרופיה?

אחי איך אביב מבין? הוא לא סוס בכלל!

ראית איפשהו שאמרתי שלהיות ליפטר זו הדרך הכי טובה להיפרטרופיה?

אחי איך אביב מבין? הוא לא סוס בכלל!
לא הסכמת עם אביב שטען שעבודת כוח היא לא הדרך האידיאלית להיפרטרופיה

נראה לי אתה אחד הסוסים עחי

לא הסכמת עם אביב שטען שעבודת כוח היא לא הדרך האידיאלית להיפרטרופיה
אביב לא סתם טען שעבודת כוח היא לא הדרך האידיאלית להיפרטרופיה - הוא רמז שפאמפ ושריפה בשריר הם כן הדרך האידיאלית. אז אי אפשר לעבוד כמו בילדר עם ה-10 חזרות בלי לשרוף את השריר ולהגיע להתשה??

אביב לא סתם טען שעבודת כוח היא לא הדרך האידיאלית להיפרטרופיה - הוא רמז שפאמפ ושריפה בשריר הם כן הדרך האידיאלית. אז אי אפשר לעבוד כמו בילדר עם ה-10 חזרות בלי לשרוף את השריר ולהגיע להתשה??
אני יודע מאיפה זה נובע, מכל סרטוני היוטיוב של הבילדרים עם ביטויים כמו "Mind-Muscle Connection", ושמספרים שצריך להרגיש את הכיווץ בשריר או שהוא לא יגדל.

איזו מין לוגיקה זאת? לא מעניין אותו ולכן הוא לא יגיע, לכן ליפטינג לא מוביל לבילדינג וצריך להתאמן כבילדר?
ונניח שאני ליפטר שכן מעניין אותו המראה שלו לא פחות מהמשקלים שאני מרים. אני עדיין חייב לעשות דרופסטים או שאני פטור?
אם אתה ליפטר אתה ליפטר ואתה לא צריך להתעסק בשטויות למה כולם מקוטלגים היום בתור בילדר/ליפטר ? מה הבעיה להיות בן אדם פשוט שרוצה להיות חזק ולהראות טוב

אם אתה ליפטר אתה ליפטר ואתה לא צריך להתעסק בשטויות למה כולם מקוטלגים היום בתור בילדר/ליפטר ? מה הבעיה להיות בן אדם פשוט שרוצה להיות חזק ולהראות טוב
למה לא מודדים אותי לפי הפרחים שאני מגדל והשירים שאני כותב? למה?? :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית