הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התשת השריר והגעה לפאמפ מירבי

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי, אני עובד עם תכנית ABC שביקשתי לעשות אותה כמה שיותר אינטנסיבית כי אני אחד שאוהב לעבוד קשה

ואני נותן כל מה שאני יכול אבל עדיין אני מרגיש שאני יכול לתת יותר !!! אני לא מרגיש שהשריר שלי נשרף אני לא מרגיש בחלק מהשרירים שאני מגיע לפאמפ אני רוצה ממש להרגיש אותם וזה קורה לי רק בכתפיים ואולי קצת ביד אחורית,

בזמן האחרון התחלתי טיפה לגוון עם דרופ סטים אחרי שאני מסיים למשל 3 סטים באיזה תרגיל אני נותן עוד איזה 2 סטים של דרופ כדי ממש לשרוף את השריר, יש עוד טכניקות כאלה להשתמש ?

טוב אתם עוד עוזרים להוכיח עוד טענה שלי שאי אפשר להיות בילדר בפורום הזה.

אפשר להיות בילדר. אי אפשר לזיין בשכל על שריפת שריר, time undertension, גמדים קסומים ודרקונים.

אפשר להיות בילדר. אי אפשר לזיין בשכל על שריפת שריר, time undertension, גמדים קסומים ודרקונים.
Okay....gif

יש כמה דרכים להרגיש שריפה

זה בערך כמו הקטע של גומיות או שרשראות, לא? ככל שהסט עובר הפלטות הופכות לאפר והמשקל יורד. אחלה דרך לעשות דרופסט באופן טבעי!

עשה לי טובה ואל תצטט אותי יותר, אתה כניראה אחד האנשים היותר מיותרים בפורום.

אולי מהסיבה הפשוטה שאתה מתאמן כבר מספר שנים דו ספרתי?

אה, אבל זה גם מצביע על כך שאני מבין יותר ממך.

טוב אתם עוד עוזרים להוכיח עוד טענה שלי שאי אפשר להיות בילדר בפורום הזה.
אני אחזור שוב על מה שאני אומר - אתה לא תראה בילדר תחרותי עושה תכנית ליפטינג.
ואני לא מדבר איתך על תופעות גנטיות שגודלות מלעשות סקוואט פעם בחצי שנה.
אתה לא חייב לעשות לינארית,נפח ss או שאר כל תוכנית ליפטינג. אבל אתה כן חייב לבנות תוכנית אימונים עם מספיק עומס. אתה יכול להתקדם אפילו כל שבועיים רק תתקדם. אם תשאר על אותו משקל אתה סתם תבזבז תזמן וחבל.. אתה לא איזה מתחרה שאתה יכול להגדיר את עצמך כליפטר או כבילדר. תבנה לעצמך תוכנית אימונים הגיונית שתקדם אותך במשקלי העבודה.

אתה לא חייב לעשות לינארית,נפח ss או שאר כל תוכנית ליפטינג. אבל אתה כן חייב לבנות תוכנית אימונים עם מספיק עומס. אתה יכול להתקדם אפילו כל שבועיים רק תתקדם. אם תשאר על אותו משקל אתה סתם תבזבז תזמן וחבל.. אתה לא איזה מתחרה שאתה יכול להגדיר את עצמך כליפטר או כבילדר. תבנה לעצמך תוכנית אימונים הגיונית שתקדם אותך במשקלי העבודה.
מתי אמרתי שלא אמורים להתקדם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית