הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה my 2 years transformation!!!

ronnaa7

משתמש מתחיל
31
8
נק' מוניטין:
42
31
8
מקווה שתקבלו מזה מוטיבציה שהכל אפשרי אפילו לא התחלתי לקחת תוספים
המסה הזאת מאמין שכן כי פשוט לא הייתי צריך לא במסה ולא החיטוב דוחפים לכל ילד ששוקל 40 גיינר ואבקת חלבון
במקום שינסה לאכול ונותנים לילדים קלן ולוקחים תסיכון קיצר מה אתם חושבים????
2015-06-07_23.10.02.jpg
מה אתם חושבים???

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד לך אבל המשפט הזה היה מיותר 😃
מיצבן אותי שלמאמנים לא אכפת ודופקים לאנשים תחיים אני מדבר על קלן
אבקות הם לא מבינים שזה רק השלמה ו90 אחוז צריך להיות תזונה
כול הכבוד לך , אל תשפוט

Matty
Feel the earth shake!

dota 2 ?
לא שופט חושב לקחת גם בעתיד אבל לא אחרי שנה של אימונים ולא בגלל שאני לא מצליח לחטב החיטוב שלי נאצי והמסה עוד יותר ירדתי בשלושה חודשים מ16 ל9-10 באופן טבעי

לא הבנתי מה אתה עושה עיניין מאבקות?! אני אישית משתמש בהן רק כי אין לי זמן לאכול כמו שצריך (בבוקר ואחרי האימון). אותו דבר אפשר להגיד גם על ממתיקים. המון ילדים בני 16 לוקחים חומרים ואומרים שהם טבעיים לגמריי. ואם כל הכבוד לתמונות שהעלתה (ואתה נראה מעולה שלא יהיו טעויות), מה שרשמתה מיותר לגמריי ונראה כאילו אתה מנסה להוכיח בכוח שאתה טבעי. זה לא משנה אבקות או חומרים, בסופו של דבר דרושה עבודה קשה מאוד כדי להגיע לתוצאות. בכל מקרה, כל הכבוד.

איזה מגעילים אתם 7 הודעות ו0 מוניטינים?? תתביישו! הבנאדם עשה שינוי ענק!

שינוי מעולה ! אפשר הסבר על תוכנית האימונים שלך ותזונה ?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה עושה עיניין מאבקות?! אני אישית משתמש בהן רק כי אין לי זמן לאכול כמו שצריך (בבוקר ואחרי האימון). אותו דבר אפשר להגיד גם על ממתיקים. המון ילדים בני 16 לוקחים חומרים ואומרים שהם טבעיים לגמריי. ואם כל הכבוד לתמונות שהעלתה (ואתה נראה מעולה שלא יהיו טעויות), מה שרשמתה מיותר לגמריי ונראה כאילו אתה מנסה להוכיח בכוח שאתה טבעי. זה לא משנה אבקות או חומרים, בסופו של דבר דרושה עבודה קשה מאוד כדי להגיע לתוצאות. בכל מקרה, כל הכבוד.

לא נגד אבקות בכלל! נגד זה שמתחלים ששוקלים כלום משקל ולוקחים את זה כנל חומרים על ההתחלה ואני מכיר כאלה
ותאמין לי חבר שאם הייתי לוקח חומרים עם התזונה הנאצית שלי הייתי עושה עבודה של חצי שנה בחודשיים אז אני כבר עובד הכי קשה שאפשר
סטרואידים וקלן זה חתיכת עזרה סופר משמעותית כל מה תשתגיד מיותר כי אני עובד קשה מאוד ובמקום לשתות אוכל שיבולת כל היום
אז אל תגיד לי זה לא משנה

אני לא מבין למה אתה מדבר על חומרים מה הקשר, לרגע אחד לא חשבתי שאתה לוקח משהו. על תחשוב שאתה כזה מיוחד רבים כמוך עושים דיאטות ושינויים קיצוניים מה זה משנה טבעי או לא.
כל מילה שניה שלך זה חומרים, אתה לא צריך לומר שאתה טבעי כדי שיעריכו את התוצאה.

לא נגד אבקות בכלל! נגד זה שמתחלים ששוקלים כלום משקל ולוקחים את זה כנל חומרים על ההתחלה ואני מכיר כאלה
ותאמין לי חבר שאם הייתי לוקח חומרים עם התזונה הנאצית שלי הייתי עושה עבודה של חצי שנה בחודשיים אז אני כבר עובד הכי קשה שאפשר
סטרואידים וקלן זה חתיכת עזרה סופר משמעותית כל מה תשתגיד מיותר כי אני עובד קשה מאוד ובמקום לשתות אוכל שיבולת כל היום
אז אל תגיד לי זה לא משנה

נראה לי פיספסתה קצת.. לא באתי לצאת עלייך.. אמרתי לך, כל הכבוד על השינוי אבל אתה מדבר המון שטויות ועושה מאבקות כאילו בזכותן מתאמנים גדלים. זה בסך הכל תוספת. ולגבי חומרים, אמרתי את זה מיליון פעמים פה ואני אגיד שוב, בן אדם לא טבעי עובד הרבה יותר קשה מבן אדם טבעי אם זה בתזונה ואם זה באימונים. לא מבין מה אתה כל כך מנסה להוכיח בזה שאתה אומר שבמשך שנתיים אתה לא נגעתה בשום אבקה ובשום חומרים ואכלת רק שיבולת שועל.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתה מדבר על חומרים מה הקשר, לרגע אחד לא חשבתי שאתה לוקח משהו. על תחשוב שאתה כזה מיוחד רבים כמוך עושים דיאטות ושינויים קיצוניים מה זה משנה טבעי או לא.
כל מילה שניה שלך זה חומרים, אתה לא צריך לומר שאתה טבעי כדי שיעריכו את התוצאה.
זה לא מה שאני מנסה להגיד אני גם בסוף לא יהיה טבעי אני מניח אבל יש זמן אני יגיע לקצה היכולת ואז יקח
מה שהתכוונתי בקטע של חומרים שנותנים אותם לילדים בני 15 שרק התחילו להתאמן זהו שכל אחד יעזרה מה שבא לו
ותראה לי אחד שעשה שינוי כזה בשנתיים בלי עזרה של אף אחד! לא תמיכה ולא כלום רק עכשיו אחרי שהגעתי לזה אני מקבל
המון תמיכה אבל חוץ מזה הכל עשיתי בכוחות עצמי
נראה לי פיספסתה קצת.. לא באתי לצאת עלייך.. אמרתי לך, כל הכבוד על השינוי אבל אתה מדבר המון שטויות ועושה מאבקות כאילו בזכותן מתאמנים גדלים. זה בסך הכל תוספת. ולגבי חומרים, אמרתי את זה מיליון פעמים פה ואני אגיד שוב, בן אדם לא טבעי עובד הרבה יותר קשה מבן אדם טבעי אם זה בתזונה ואם זה באימונים. לא מבין מה אתה כל כך מנסה להוכיח בזה שאתה אומר שבמשך שנתיים אתה לא נגעתה בשום אבקה ובשום חומרים ואכלת רק שיבולת שועל.
מה אתה רציני לא דיברתי על אבקות אני יודע טוב מאוד שזה כולה מי גבינה וההיתרון היחיד של זה על טונה זה
שזה נספג צהר יותר וזהו דיברתי על חומרים אבקות זה סתם תוסף זניח

זה לא מה שאני מנסה להגיד אני גם בסוף לא יהיה טבעי אני מניח אבל יש זמן אני יגיע לקצה היכולת ואז יקח
מה שהתכוונתי בקטע של חומרים שנותנים אותם לילדים בני 15 שרק התחילו להתאמן זהו שכל אחד יעזרה מה שבא לו
ותראה לי אחד שעשה שינוי כזה בשנתיים בלי עזרה של אף אחד! לא תמיכה ולא כלום רק עכשיו אחרי שהגעתי לזה אני מקבל

מה אתה רציני לא דיברתי על אבקות אני יודע טוב מאוד שזה כולה מי גבינה וההיתרון היחיד של זה על טונה זה
בסדר עזוב.. וקצת צניעות לא תזיק. אני אישית מכיר מספיק מתאמנים שהגיעו לתוצאות מרשימות ובתקופה יותר קצרה. זה יפה שאתה גאה בעצמך אין בזה שם דבר רע. אבל טיפה צניעות גבר.

• פותח/ת השרשור
בסדר עזוב.. וקצת צניעות לא תזיק. אני אישית מכיר מספיק מתאמנים שהגיעו לתוצאות מרשימות ובתקופה יותר קצרה. זה יפה שאתה גאה בעצמך אין בזה שם דבר רע. אבל טיפה צניעות גבר.
טוב גבר מה שתגיד
מאיפה שאני התחלתי בלי עזרה של אף אחד תכיר לי אחד כזה שאתה מכיר
מה בדיוק אתה רואה פה שיש אי צניעות ?
אני עניתי לבן אדם שמזלזל בתוצאה שלי אם כל הכבוד לו
טוב אתה מתעסק בחרא אין לי כח לשטויות שלך

טוב גבר מה שתגיד
מאיפה שאני התחלתי בלי עזרה של אף אחד תכיר לי אחד כזה שאתה מכיר
מה בדיוק אתה רואה פה שיש אי צניעות ?
אני עניתי לבן אדם שמזלזל בתוצאה שלי אם כל הכבוד לו
טוב אתה מתעסק בחרא אין לי כח לשטויות שלך
שמע אתה מזכיר לי ממש אותי בשינוי שעשית, וכל הכבוד לך.
בעיקרון מסכים מאוד עם מה שאמרת על תוספים, זה תופעה ידועה שמאמנים דוחפים כל חומר שיכול להבטיח למתאמנים שלהם כמויות, בלי שום מושג מה זה.
אבל אל תחשוב יש כזה הבדל בין קלן לתוסף אחר, קראיטיןנגיד.. שניהם תוספים (בחול קלן חוקי אז אני מחשיב את זה בתור סוג של תוסף).
ולקחת אותו זה כמו לקחת שורף שומן רק בדרך קצת לא חוקית. שוב זה הכל מינונים, כל עוד אתה לוקח מינון נכון של התוספים האלה הכל יהיה בסדר, חומרים זה כבר סיפור אחר.

אני בן 15 ואני לוקח חלבון. התמונות מהאולימפיה בדרך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית