הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכלי שומן רצויים ?

yanivoz4

משתמש מתחיל
61
7
נק' מוניטין:
7
61
7
שלום ,
אשמח לקבל עוד אופציות להוסיף לתזונה שלי שיש בהם הרבה שומן ודל פחמימות .
לדוגמא כל סוגי הבוטנים , אגוזים וכאלה מה עוד אפשר שיחשב שומן טוב ואיכותי?
השומן של המוצרי חלב קוטג , גבינות זה נחשב טוב?
ומאיזה שומן להימנע ולגבי סוגי השומנים שאני אוכל כמה אני צריך לאכול מכל שומן?

שלום ,
אשמח לקבל עוד אופציות להוסיף לתזונה שלי שיש בהם הרבה שומן ודל פחמימות .
לדוגמא כל סוגי הבוטנים , אגוזים וכאלה מה עוד אפשר שיחשב שומן טוב ואיכותי?
השומן של המוצרי חלב קוטג , גבינות זה נחשב טוב?
ומאיזה שומן להימנע ולגבי סוגי השומנים שאני אוכל כמה אני צריך לאכול מכל שומן?
בוטנים, אגוזים, שקדים וחבריהם לספסל הלימודים מכילים הרבה פחמימות... כך שלא מתאימים אם מטרתך היא מקור שומן דל פחמימה

כמובן.

מועיל? סביר בהחלט. הכרחי? ייתכן, אבל כמות קטנה מספיקה, כפי שהטבעונים מוכיחים (עד כמה שאני יודע לא כולם אוכלים שמן קוקוס או דקל).
הם לא מוכיחים כלום כמו שפליאו לא מוכיחים כלום. זה שהם מרגישים נהדר עם התזונה שלהם זה אחלה, אבל שתי הדיאטות האלו לא כאן מספיק כדי להבין האם הן באמת בריאות לגוף. זה שאף אחד עוד לא מת מזה לא אומר שהם הוכיחו שזה בריא לחיות בתזונה כזו.

אמרת "הכרחי", לא? אגב, טבעונות קימת כבר יותר מ 200 שנה.
גם טבעוניים צורכים שומן רווי, זה אחד.
שתיים, אולי לא הסברתי נכון.
התכוונתי שאנחנו עדיין לא יודעים מספיק מה סוגי התזונה האלו מעוללים לגוף, כי זה לא נחקר מספיק. זה שאף אחד עוד לא מת מטבעונות ב-200 שנה לא מוכיח הרבה.

גם טבעוניים צורכים שומן רווי, זה אחד.
נראה לי שמיצינו. כל התגובה לי נסובה סביב המילה "הכרחי" ומה שאמרתי הוא רק שאם השומן הרווי באמת הכרחי, הרי זה בכמויות קטנות מאד. טבעונים בהחלט מאששים את הטענה הזאת שלי (אלא אם כן כולם צורכים שמן קוקוס ודקלים ולא סיפרו לי את זה). מצידי הנושא סגור, אבל תרגיש חופשי להגיד את המילה האחרונה.

סטייקים - כל סוגי הבשר בקר למיניהם שעשירים בשומן, טחינה גולמית, אבוקדו, שמנת, חמאה, גבינות שמנות, דגים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית