הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא עולם בדדליפט

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
חשוב לזכור שזה שיא עולם בסטרונגמן ולא פאוורליפטינג, אני כמובן לא מזלזל בשום סטרונגמן, הם כולם חזקים בצורה לא אנושית אבל שם מותר להשתמש ברצועות ולגרור על הירך (אדי הול לא עושה את זה).

• פותח/ת השרשור
חשוב לזכור שזה שיא עולם בסטרונגמן ולא פאוורליפטינג, אני כמובן לא מזלזל בשום סטרונגמן, הם כולם חזקים בצורה לא אנושית אבל שם מותר להשתמש ברצועות ולגרור על הירך (אדי הול לא עושה את זה).
טוב לדעת תודה ! ✌️

ולא עושים להם בדיקה לחומרים...

בהרבה איגודים בפאוורליפטינג גם לא עושים, ובדיקות חומרים לא ממש שוות משהו, אפשר לעקוף אותן.
שמע אני מאמין שגם באולימפיאדה הרוב המוחלט על חומרים או היו או על HGH שלא מוצאים בשתן,
אבל עצם זה שהאיגוד לא עושה בדיקות זה מסמל משהו.
IPF עושה כמובן, והוא הארגון שמתנהל ברמה המקצועית ביותר לדעתי.

שמע אני מאמין שגם באולימפיאדה הרוב המוחלט על חומרים או היו או על HGH שלא מוצאים בשתן,
אבל עצם זה שהאיגוד לא עושה בדיקות זה מסמל משהו.
IPF עושה כמובן, והוא הארגון שמתנהל ברמה המקצועית ביותר לדעתי.
מה זה מסמל בדיוק?

שהם מקבלים את זה בלי בעיה, לכן זה בחיים לא יהיה תחום אולימפי.
לפאוורליפטינג יש בעיות גדולות יותר מאשר מתחרים מוזרקים. אני דווקא חושב שהגישה של איגודים שלא בודקים מראה משהו אחר:
סטרואידים הם חלק מתחומי הספורט מאז שנות ה70 פחות או יותר, ספןרטאים בחיים לא יפסיקו להשתמש ולא תהיה דרך אפקטיבית לתפוס אותם, אז פשוט אין טעם להתעסק בזה.

לפאוורליפטינג יש בעיות גדולות יותר מאשר מתחרים מוזרקים. אני דווקא חושב שהגישה של איגודים שלא בודקים מראה משהו אחר:
סטרואידים הם חלק מתחומי הספורט מאז שנות ה70 פחות או יותר, ספןרטאים בחיים לא יפסיקו להשתמש ולא תהיה דרך אפקטיבית לתפוס אותם, אז פשוט אין טעם להתעסק בזה.
אני לא חושב שזה לא נכון שאי אפשר לתפוס, זה פשוט הופך את הסייקלים שלהם להרבה יותר מורכבים,
אם האולימפיאדה יפסיקו לעשות בדיקות התחום הזה יקבל כזה OK ענקי בעולם שזה יהפך לעניין

אני לא חושב שזה לא נכון שאי אפשר לתפוס, זה פשוט הופך את הסייקלים שלהם להרבה יותר מורכבים,
אם האולימפיאדה יפסיקו לעשות בדיקות התחום הזה יקבל כזה OK ענקי בעולם שזה יהפך לעניין
אני בכלל לא מבין למה יש אנטי דופינג, אין לאף אחד בכלל ספק שליליברידג טבעי, למה לעשות לו חיים קשים? שיעשה איזה סייקל שהוא רוצה אנחנו רק רוצים לראות שיאים נשברים

אני בכלל לא מבין למה יש אנטי דופינג, אין לאף אחד בכלל ספק שליליברידג טבעי, למה לעשות לו חיים קשים? שיעשה איזה סייקל שהוא רוצה אנחנו רק רוצים לראות שיאים נשברים
ליליברידג' מתחרה בארגונים שלא בודקים.

בהרבה איגודים בפאוורליפטינג גם לא עושים, ובדיקות חומרים לא ממש שוות משהו, אפשר לעקוף אותן.
אם יש בדיקות חומרים ביום התחרות אי אפשר לדחוף חומרים עד יום התחרות וזה כן משפיע.

בכל מקרה השיא הזה הוא עם רצועות ובקילו אחד יותר מהשיא עולם האמיתי, ככה שהכותרת קצת מפוצצת מדי..

אם יש בדיקות חומרים ביום התחרות אי אפשר לדחוף חומרים עד יום התחרות וזה כן משפיע.

בכל מקרה השיא הזה הוא עם רצועות ובקילו אחד יותר מהשיא עולם האמיתי, ככה שהכותרת קצת מפוצצת מדי..
אם אתה מתחרה בצהריים-ערב יש עוד חומרים שאתה יכול להזריק בבוקר.
בכל מקרה, בדיקות מביאות ספורטאי למצב שבו הוא לא יכול להשתמש בכל מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה אלא בחלק ממה שהוא רוצה כשזה אפשרי.

*אהמ* טרן סאספנשן *אהמ*
*אהמ* טסט סאספנשן *אהמ*
*אהמ* פפטידים *אהמ*
*אהמ* דזיינר-סטרואידס(או לה סופרדרול) *אהמ*
*אהמ* טורינבול *אהמ*

ואי...איזה שיעול יש לי..פאק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית