הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התנהלות בזמן דלקת גרון

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
בוקר טוב לכולכם 😃
אני עכשיו במסה, 65 קילו על 174, ומסתבר שהתחילה לי דלקת גרון(לוקח אנטיביוטיקה-רק עוד תשעה ימים !).
אני מרגיש די טוב, אפילו מאוד טוב- כמעט ולא כואב הגרון, יש לי תיאבון כמעט רגיל ובקושי חולשה. הייתי ליד מישהי שאח"כ גיליתי שחלתה, אז נבדקתי רק לוודא שאין לי-ומסתבר שאני חולה. אם הייתם שואלים אותי, הייתי אומר לכם שבטח סתם לא קמתי על הצד הטוב וזה למה אני קצת חלש.
כשהרופאה אמרה לי על זה, שאלתי אותה אם זה יגביל אותי. אמרה בהתאם להרגשה שלי. שאלתי אם אני יכול לעשות מה שאני רוצה - הרימה מבט, אמרה לי שאני לא יכול לא לרוץ ולא ללכת לחדר כושר(כנראה כבר מכירה אותי ;) )
בכל מקרה, אני מאמין שלא אתאמן באמת עד סיום האנטיביוטיקה-אבל יש לי כמה שאלות:
1.מבחינת אוכל-כמות חלבון, קלוריות.. מה לעשות?
2.האם יהיה איבוד בגלל המחלה של משקל או שריר? זה מאוד מתסכל אותי, כי ראיתי התקדמות והגעתי למצב שאני מאוד מרוצה מהגוף שלי, ועכשיו "לחזור" אחורה מבאס נורא.
3.כשאני אחזור להתאמן, ארגיש חלש בגלל שבדיוק סיימתי אנטיביוטיקה או לא? אני מאמין שאימון ראשון אחרי אעשה משקלים קצת יותר נמוכים מהמקסימום, ואימון אחרי זה כבר אעשה הכל כרגיל.

ובכללי-עצות "לצמצם" את הנזק?

1.מבחינת אוכל-כמות חלבון, קלוריות.. מה לעשות?
מאזן קלורי ניטראלי.

2.האם יהיה איבוד בגלל המחלה של משקל או שריר? זה מאוד מתסכל אותי, כי ראיתי התקדמות והגעתי למצב שאני מאוד מרוצה מהגוף שלי, ועכשיו "לחזור" אחורה מבאס נורא.
תשמור על מאזן ניטראלי עם כמות חלבון מספקת של פי 2 ממשקל הגוף, ויהיה בסדר.
כשתחזור להתאמן, תעשה דילואד קטן במשקלים ותוך שבוע תחזור לעצמך.

3.כשאני אחזור להתאמן, ארגיש חלש בגלל שבדיוק סיימתי אנטיביוטיקה או לא? אני מאמין שאימון ראשון אחרי אעשה משקלים קצת יותר נמוכים מהמקסימום, ואימון אחרי זה כבר אעשה הכל כרגיל.
אחרי מחלה גם אם בריאים לגוף לוקח זמן להיות 100%, אבל תאכל טוב,תישן טוב ותמשיך להתאמן כרגיל והגוף יתאושש במהרה.

תרגיש טוב ובהצלחה!

לפני שבועיים גם אני חליתי בזה, זאת מחלה אכזרית בטירוף אבל לפי מה שראיתי לך זה לא ממש חריף (למזלך)
אני לא הייתי מסוגל לבלוע את הרוק של עצמי כל בליעה הרגישה כאילו שתקוע לי חוט תיל בגרון ומישהו מנסה להוציא אותה ותוך כדי קורע לי תגרון..
ללא ישנתי יותר משעתיים בכל התקופה הזאת ולא הצלחתי לאכול אוכל מוצק במשך 4.5 ימים והייתי מקורקע למיטה עם חום של 39.5 מעלות רק שתיתי מים והשתנתי דם:suicide:
סה״כ כשיצאתי מזה הייתי 5 קילו פחות
אני מקווה שהסיפור זוועה הזה^ גרם לך לקחת ברצינות את המחלה ושזה ידרבן אותך לקחת באדיקות את האנטיביוטיקה שלא תסיים כמוני:badtaste14:

Back
למעלה תחתית