הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Rm 1 לחיצת חזה

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
היי
בן אדם במשקל 80 שלוחץ 200 קילו בנץ חזרה אחת.
זה נחשב מדהים? יש לו סיכוי לזכות פה?

חחח אתה יודע מה,אם הוא יאשר אני שולח לפה סירטום הולך?
בכיף.

סתם לידע כללי, בתחרות האחרונה הבנץ' הכבד ביותר היה של באדיבילדר ערבי שאם אני לא טועה קראו לו אסיד או משהו והוא לחץ 205 קילו אם אני לא טועה על משקל גוף של 120+ לפי איך שהוא נראה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בדברים האלה אני פשוט מכיר מישו שמרים ככה.
אבל לפי מה שאתם אומרים זה מדהים.
באמת כבוד

אני לא מבין בדברים האלה אני פשוט מכיר מישו שמרים ככה.
אבל לפי מה שאתם אומרים זה מדהים.
באמת כבוד
רק לפרוטוקול- שיראו בסרטון בבירור שיש שם 200 קג ושהוא נוגע בחזה ושזה לא דואט עם החבר מאחור. אם זה אכן כך-כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
חח טוב.
אני אדבר איתו.
דרך אגב הוא ניראלי לא עשה תוכנית כוח מעולם אבל הוא מתאמן שנים נראלי

חח טוב.
אני אדבר איתו.
דרך אגב הוא ניראלי לא עשה תוכנית כוח מעולם אבל הוא מתאמן שנים נראלי
ניראלי וניראלי

גם אני "הכרתי" מישהו ששוקל 90 שלחץ לטענתו 200 , כל הזמן אמר כמה שתוכניות כוח זה חארטה ושפאוורליפטינג לא באמת הופך אותך לחזק , כשראיתי אותו נחנק עם 140 בבנץ וספוטר "רק מייצב" הוא אמר שהוא לא מתמקד בזה עכשיו והראה לי סירטון שלו לוחץ 180 -

3 ספוטרים כולם נוגעים במוט , הקפצה על החזה ומספיק מקום בין התחת לספסל כדי לשים שם פלטת קרוספיט של 25 קילו.

ניראלי וניראלי

גם אני "הכרתי" מישהו ששוקל 90 שלחץ לטענתו 200 , כל הזמן אמר כמה שתוכניות כוח זה חארטה ושפאוורליפטינג לא באמת הופך אותך לחזק , כשראיתי אותו נחנק עם 140 בבנץ וספוטר "רק מייצב" הוא אמר שהוא לא מתמקד בזה עכשיו והראה לי סירטון שלו לוחץ 180 -

3 ספוטרים כולם נוגעים במוט , הקפצה על החזה ומספיק מקום בין התחת לספסל כדי לשים שם פלטת קרוספיט של 25 קילו.
תנו לבחור להעלות את הסרטון. אם הוא נעלם עוד יום הוא סתם טרול גרוע. אם יש סרטון תקין-מבורך.

ניראלי וניראלי

האמת שגם 180 ק"ג עם 3 "מייצבים" על 90 מ.ג. זה מרשים...

• פותח/ת השרשור
מי אמר שתוכניות כוח חרטא חח מה אתה רוצה אחי
ניראלי וניראלי

האמת שגם 180 ק"ג עם 3 "מייצבים" על 90 מ.ג. זה מרשים...
כמו שאמרתי עם "רק" ספוטר אחד מייצב ותחת באוויר הוא נחנק עם 140 ל"חזרות אחי" , אני מעריך שלסינגל עם עצירה כמו שצריך יש 150 בגג לא יותר, שזה יפה אבל ממש לא 200 ...

כמו שאמרתי עם "רק" ספוטר אחד מייצב ותחת באוויר הוא נחנק עם 140 ל"חזרות אחי" , אני מעריך שלסינגל עם עצירה כמו שצריך יש 150 בגג לא יותר, שזה יפה אבל ממש לא 200 ...

אחי, משקולות לא עושות אותך חזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית