הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על אימון אישי

שוב תודה רבה
1 למה לא חייב מוטות קצרים זה בשביל משקולות לידיים?
2 מה זה חגורת דיפ? ולמה צריך את זה?
3 ואני אגיע לדדליפט? כדאי לי? והכריות משטח באמת עוזרות ? ומה הכוונה רצפה נשברת כאילו סתם סדק או שזה נופל לבית של השכנים?
4 לגבי המאמנים שכתבת לי לא הצלחתי למצוא איך אפשר ליצור קשר עם יוסי רק קראתי שהוא מממש אלוף אבל בטח אם ככה גם אימון אצלו יקר?

1. בקצרה - אגיד שאנחנו לא מפמפמים.
2. בהמשך לשאלה 1 חגורת דיפ זאת חגורה ששמים עליה משקל ואפשר לעשות איתה מתח ומקבילים.
3. אין פה כדאי - זה חובה. כריות שיספגו משקל כבד ברגע שתגיעי אליו.
4. אני לא יודע כי אני לא מאזור חיפה. הוא הבעלים של מכון כושר ACT בחיפה ותוכלי למצוא אותו בפייסבוק.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות ו
1 מה זה לא מפמפים יצא לי לקרוא באינטרנט שיש כאלו שעושים תרגילים בנפרד ליד קדמית וכתף. וכו ויש כאלו שאומרים השרירים עובדים מספיק בתרגילים המורכבים האם לכך אתה מתכוון?
2 חגורת דיפ חיפשתי בגוגל ולא מצאתי יש לך קישור או המלצה איפה קונים בבקשה?
3 לגבי הדידליפט עם אני שמה מזרן עבה במקום מהשטח גומי זה טוב?
ושוב תודה

תודה על התשובות ו
1 מה זה לא מפמפים יצא לי לקרוא באינטרנט שיש כאלו שעושים תרגילים בנפרד ליד קדמית וכתף. וכו ויש כאלו שאומרים השרירים עובדים מספיק בתרגילים המורכבים האם לכך אתה מתכוון?
2 חגורת דיפ חיפשתי בגוגל ולא מצאתי יש לך קישור או המלצה איפה קונים בבקשה?
3 לגבי הדדליפט אם אני שמה מזרן עבה במקום משטח גומי זה טוב?
ושוב תודה

1. עובדים מהר כדי לקבל "פאמפ". ה" פאמפ" הוא התיאור לכך שהשרירים גודלים בזמן שאת מתאמנת בגלל זרימה של הדם לשרירים בעת האימון וכך יש הרגשה של "ניפוח" לגוף.
2. חפשי dip belt, אני כרגע לא בבית. כשאהיה - אעזור.
3. את יכולה לשים משטח גומי, רק תוודאי שהוא מספיק עבה.
http://www.ebay.com/itm/RDX-Dipping...93?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2ee3a27ab5

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה
ובעצם מה שאתה אומר שמספיק שאני אעשה תרגילים עם מוט
אני לא צריכה גם תרגילים נפרדים עם משקולות יד?

יש לך תרגילים שעובדים על כל חלקי הגוף - אין צורך.

Back
למעלה תחתית