מידע הרצועות החדשות של ליליברידג'

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
זו בדיחה למי שלא הבין..ודי מצחיקה XD
10986622_1140897515927134_2289245026015992608_n.jpg

גם תגובה ילדותית כמו שהוא כתב על דרק קנדל לא מוסיפה לו כבוד.
אגב, אני מסכים עם מה שהוא כתב בגדול, אבל יש דרך להגיב.
אוקיי מסתבר שאריק הסיר את התגובה הזו מהאינסטגרם.
בכל מקרה, היה שם משהו בסגנון של "חהחהחה תנשקו לקנדל את התחת", מביך.
אריק ליליברידג' פאוורליפטר מדהים, כנראה הכי טוב היום ובדרך לשבור את מלניצ'ב ולהיות הכי טוב בכל הזמנים,
אבל הוא דפוק בראש. בדרך כלל בפאוורליפטינג מתכוונים לזה במובן החיובי - במקרה שלו לא.

מישהו יכול להסביר מה פשר המחזור שכולם קיבלו על ליליברידג?

שערוריית שיפוט כלשהי
הוא עשה "תחרות רשמית" אצלו במכון שבה הוא "שבר" את שיא העולם בסקוואט עד 125 עם 455 קילו. רואים בסרטון שהוא לא שובר ונותנים לו לבנים, אח שלו בבנץ עשה בלי שום עציקה וכמובן שהדגלים לבנים. בנוסף אומרים שהיה גם זיוף בקטגורית המשקל- כלומר שהוא שוקל הרבה מעל 125.

הוא עשה "תחרות רשמית" אצלו במכון שבה הוא "שבר" את שיא העולם בסקוואט עד 125 עם 455 קילו. רואים בסרטון שהוא לא שובר ונותנים לו לבנים, אח שלו בבנץ עשה בלי שום עציקה וכמובן שהדגלים לבנים. בנוסף אומרים שהיה גם זיוף בקטגורית המשקל- כלומר שהוא שוקל הרבה מעל 125.
דרק קנדל התחרה בדיוק באותם התנאים וקיבל על זה מחזור, כמו שאליק אמר.
עכשיו תקנו אותי אם אני טועה (ויכול להיות שאני טועה) אריק ספוטו גם לחץ את השיא שלו בתחרות מכון וקיבל לבנים בלי שבכלל עצר, לא?
אני מסכים עם זה שתחרויות מכון זה קצת לא רציני אבל גם סטן אפדרינג עשה את השיא שלו בתחרות כזו, כנל דן גרין. אז אם זה בעייתי במחינתכם שהוא (ליליברידג') טוען שיש לו שיא בתחרות כזו באותה מידה גם השיאים של ספוטו, אפרדינג וגן גרין צריכים להיות בעייתים.
ליליברידג' באמת צודק במה שהוא אומר (Fanboy as fuck, problem?) אבל גם מתבטא בצורה שלא מכבדת את עצמו.

לא רואים בבירור שאריק לא שובר.
העצירה בבנץ׳ של אח שלו בסדר גמור, קורה שמקבלים ״מתנות״ מהשופטים עם פרס מהיר (וכנראה שהסאונד גם לא מסונכרן) , סך הכל ברגע שהמוט היה יציב ולא זז הוא קיבל ״פרס״ .

רק הסקוואט של ארני חבצלתגשר הבוגר היה מגעיל מבחינה שיפוטית.
כמו כן הרבה גולשים על הגל הזה ועושים bash להרבה ליפטרים טובים עכשיו

כמו קווין אוק שנתן טוטאל 2100 בעד 220 עם רצועות
סקוואט 850 עם צילום מהצד שנראה טוב וכולם מפרסמים תמונות מקדימה מלמטה ממרחק של מטר שצועקים ״לא שובר לא שובר רק ipf אחי!!! ״

אולי צריך לחשוב על משהו בכיוון של 2 מדבקות עם חיישנים אשר מדביקים על המתחרה בנקודות A ו- X, וכאשר ה-X מקביל ל- A, אז זה נדלקת נורה קטנה אצל השופטים או משהו כזה.
לא מתמצא באלקטרוניקה בכלל, אבל זה ניראה לי די ישים (או שלא..).

squat-depth.png

אולי צריך לחשוב על משהו בכיוון של 2 מדבקות עם חיישנים אשר מדביקים על המתחרה בנקודות A ו- X, וכאשר ה-X מקביל ל- A, אז זה נדלקת נורה קטנה אצל השופטים או משהו כזה.

squat-depth.png

שופט שראה 2,000 סינגלים של סקוואט לא צריך מדבקות, במיוחד שיש איתו עוד 2 אנשים, אין מה לעשות לפעמים יש פוליטיקה בצורת השיפוט וחילוקי דעות.
עד כמה השערורייה גדולה אני לא יודע, אבל מניח שהיה פיצוץ מסיבה מוצדקת.

שופט שראה 2,000 סינגלים של סקוואט לא צריך מדבקות, במיוחד שיש איתו עוד 2 אנשים, אין מה לעשות לפעמים יש פוליטיקה בצורת השיפוט וחילוקי דעות.
עד כמה השערורייה גדולה אני לא יודע, אבל מניח שהיה פיצוץ מסיבה מוצדקת.
אבל אם יהיה אמצעי אשר בעזרתו ניתן יהיה לקבוע בוודאות, ושיבטל כל התערבות פוליטית, חברית וכו', אז מדוע בעצם לא.?

אבל אם יהיה אמצעי אשר בעזרתו ניתן יהיה לקבוע בוודאות, ושיבטל כל התערבות פוליטית, חברית וכו', אז מדוע בעצם לא.?
אני די בעד דרך לבטל התערבות פוליטית,חברתית וכו'.

זה יושם יפה בטקוואנדו עם מגנים אלקטרונים, כשבעבר נתנו\לא נתנו נקודות על בעיטות לראש\גוף שפגעו\לא פגעו עקב שהשופט מכיר את המתחרה בצורה כלשהי.

squat-depth.png
הבעיה היא שהארבע ראשי חוצץ בין שתי הנקודות ואז אין קו נקי, הנורא לא תידלק לעולם

מה שכן אפשר לעשות, ששני החיישנים ישלחו אותות לצד על איזשהו קיר מותאם לזה שמחובר למחשב יחודי ואז יהיה אפשר לדעת מתי בדיוק נקודה A ירדה מתחת לX אם בכלל.
הבעיה בזה שדבר כזה זה סיפור מההפטרה.

הבעיה היא שהארבע ראשי חוצץ בין שתי הנקודות ואז אין קו נקי, הנורא לא תידלק לעולם
אפשר להציב את ה2 נקודות האלו, מצלמה שתקלוט אותם, ובמידה ונקודה A מתחת לנקודה X הנורה תדלק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית