הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מילטרי פרס בקנטים

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
התחלתי לעשות היום מילטרי פרס, הבנצ' פרס שלי הוא 85 קילו והמילטרי הוא 45, מה יכול להיות הגורם להבדל כזה גדול? תמיד עבדתי לחיצות פשוט לא מילטרי :\

התחלתי לעשות היום מילטרי פרס, הבנצ' פרס שלי הוא 85 קילו והמילטרי הוא 45, מה יכול להיות הגורם להבדל כזה גדול? תמיד עבדתי לחיצות פשוט לא מילטרי :\

יחס הגיוני לחלוטין , לחיצות כתפיים רגילות(בישיבה) מקבילות יותר לבנץ בשיפוע מאשר למילטרי .

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 83 על 1.80 13-14% שומן.

האמת היחס נראה לי גדול מאוד יחסית לשאר האנשים המשקלים של האנשים פה, אם לא אז סבבה.

הכל RM6 דרך אגב.

נערך לאחרונה:
53% זה נמוך, אבל זה לא מפתיע אם זה תרגיל חדש לך. אם אתה עובד על שתיהן באותה מידה אז פחות מ60% (לרוב האנשים שמשקיעים את אותו המאמץ בתרגילים יהיה באזור ה65% אני חושב) יצביע כנראה על איזושהי בעיה (או מבנה גוף חריג) אבל לפעם הראשונה קשה לצפות ליותר ממה שעשית.

תבדוק אם אתה באמת עושה כמו שצריך.
מוט עולה בקו ישר
לשמור אוויר בפנים
וכו'

זה דברים שבקלות יתנו לך עוד כמה קילוגרמים על המוט

• פותח/ת השרשור
אני מעלה את המוט כשהוא עובר ממש קרוב לפנים, ומעביר אותו מאחורי הראש כמו שריפטו מסביר.
לשמור אוויר בפנים הכוונה כמו בסקוואט ודדליפט? אם כן אז זה כבר בא לבד P:

אם אתה חושב שיש בעיה, תצלם מהצד. זה די נפוץ שמי שרק מתחיל את התרגיל מוציא את המוט בקשת מסביב לראש במקום לדחוף ישר למעלה.

אצלי זה בכלל הזוי, הבנצ' על 62.5-65 והמיליטרי על 45, חחחחחח, ואני עושה בנצ' פי כמה יותר זמן מאשר מיליטרי, יכול להיות גורם פסיכולוגי אנערף חחחחח.
אבל היחס די הגיוני בגלל שזה תרגיל חדש, זה כמו שחזרתי לעשות סקוואטים במקום לג פרס הסקוואט שהיה יחסית נמוך היה קצת קשה לי, עולים במשקלים די מהר אבל בתכלס.

לפי דעתי זה אינדיוידואלי, אצלי הבנץ' 57.5 והפרס 30 אין מה לעשות חוץ מלקוות שהפער יצטמצם עם הזמן.

תבדוק אם אתה באמת עושה כמו שצריך.
מוט עולה בקו ישר
לשמור אוויר בפנים
וכו'

זה דברים שבקלות יתנו לך עוד כמה קילוגרמים על המוט
התחלתי היום לעשות מיליטרי פרס, מה הכוונה לשמור אויר בפנים? בעלייה/בירידה?

התחלתי היום לעשות מיליטרי פרס, מה הכוונה לשמור אויר בפנים? בעלייה/בירידה?

מצטרף לשאלה. שאני עושה פרס אני צריך להוציא אויר בעליה , או לקחת אויר לפני תחילת החזרה ולהחזיק אותו בפנים לאורך כל החזרה?

קחו אוויר כשהמוט למעלה, תחזיקו אותו בפנים, ותוציאו אותו כשהמוט שוב למעלה (מרפקים נעולים מעל הראש).
אפשר גם לקחת את האוויר למטה, עניין של העדפה (שימוש ברפלקס מתיחה/מנוחה למטה).
בכל אופן, לא מוציאים אוויר במאמץ.

קחו אוויר כשהמוט למעלה, תחזיקו אותו בפנים, ותוציאו אותו כשהמוט שוב למעלה (מרפקים נעולים מעל הראש).
אפשר גם לקחת את האוויר למטה, עניין של העדפה (שימוש ברפלקס מתיחה/מנוחה למטה).
בכל אופן, לא מוציאים אוויר במאמץ.

יש מצב אתה מסביר בהרחבה (לא בהגזמה) למה לא מוציאים אוויר במאמץ? למה זה מציק שאבא שלי שהוא שומר עלי בבנצ' תמיד מתחיל להגיד לי "תוציא אוויר, תוציא אוויר".

לא להוציא אויר במאמץ, ולהחזיק אותו בפנים לאורך החזרה, תקף רק לפרס או שגם בתרגלים אחרים (בנץ', דדליפט..)?

לא להוציא אויר במאמץ, ולהחזיק אותו בפנים לאורך החזרה, תקף רק לפרס או שגם בתרגלים אחרים (בנץ', דדליפט..)?

תנשום איך שבא לך. שהמשקל יהיה כבד מספיק אתה כבר תעצור את האוויר בנדוקות הנכונות מבלי לשים לב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית