הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע כל הסיבות לעשות סקוואט מלא - מאמר חדש

• פותח/ת השרשור
shikoLM, זה לא נותן מענה טוב כמו הספר שלו, אבל זה לא רע למי שאין סבלנות לקרוא (כמו לרוב אנשי הפורום).

תודה בכל מקרה 😃

אני זוכר את הצמרמורת שקיבלתי כשקראתי אותו בפעם הראשונה, בספר של ריפ Strong Enough?
כשהוא אומר "תוכיחו לי" זה יותר טוב מכל מאמר מוטיבציה וסירטונים שיש ברשת.

לתלות בכל חדר כושר בארץ, spread the word.

כל הכבוד על המאמר 🙌
אבל אני עדיין חושב שאם אני אראה את זה למדריך בח"כ הוא לא יקבל את זה מזל שאני שם עליו זין אחרת הייתי עושה 10 סטים לכל שריר 😣

כל הכבוד על המאמר 🙌
אבל אני עדיין חושב שאם אני אראה את זה למדריך בח"כ הוא לא יקבל את זה מזל שאני שם עליו זין אחרת הייתי עושה 10 סטים לכל שריר 😣
+1

באמת כל הכבוד על המאמר, איך אני שמח שמצאתי את הפורום והאתר הזה, לפני כן חשבתי שכל ישראל תומכי ABCDEFG עם 40 סטים לבייספס. 🙌🤘

בדיוק אתמול עשיתי סקוואט כבד וצילמתי את זה כשבול בא עלי מאמן להסביר עד כמה זה הורס את הברכיים ולאחר מכן הדגים לי את רבע הסקוואט המדהים שלו.

נערך לאחרונה:
תסתכל על איך האנשים האלה נראים בכלליות ותבין במיוחד הרגליים שלהם
אפשר לפתח רגליים שנראות טוב גם בלי סקוואטים מלאים, העניין זה מה ההשפעה של זה על הרגל. זה מה שהמאמר מסביר, אתה דופק את הברכיים אם אתה לא יורד מתחת למקביל כמו שצריך.

חוצמזה, סקוואט מלא בונה תחת גדול וחזק, ותחת גדול וחזק זה חשוב מאוד לכל ספורטאי. מעבר לחלק הפיסיולוגי, סקוואטים מלאים הם קשים, ואנשים שעושים סקוואטים מלאים הם הרבה יותר קשוחים מאנשים שמוותרים לעצמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית