הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת סקוואט ודדליפט (סרטונים)

• פותח/ת השרשור cyril
  • פורסם בתאריך

cyril

משתמש פעיל
315
4
נק' מוניטין:
4
315
4
שלום.

אשמח לטיפים לשיפור הטכניקה

סקוואט

דדליפט 1

דדליפט 2

תודה מראש.

מצטער אם אני פוגע אבל גם הסקוואט וגם הדד ליפט מזעזעים ואתה צריך להתחיל ללמוד טכניקות מחדש מ0.
אם אתה מעוניין אני אפנה אותך לסרטונים שיתנו לך כיוון איך ללמוד לבצע סקוואט ודד ליפט בצורה טובה

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהם מזעזעים בגלל זה אני מעלה פה לביקורת כי המאמנים אצלי לא יודעים איך צריך לעשות אני מתאמן בחדר כושר במכללה. ראיתי מלא סרטונים אבל זה לא עוזר לי יותר מידי כנראה. יש לך טיפים שאני צריך לשים לב אליהם? או לקחת אימון אישי עם מאמן נורמלי בשביל ללמוד טכניקה?

אני יודע שהם מזעזעים בגלל זה אני מעלה פה לביקורת כי המאמנים אצלי לא יודעים איך צריך לעשות אני מתאמן בחדר כושר במכללה.
הקטע הוא שאת הטכניקה שלך ספציפית פשוט אין טעם לתקן, כי לכתוב הערות תיקון בשבילך יהיה כמו לכתוב מדריך לאיך לבצע סקוואט/דד ליפט.
ממליץ לך לצפות בסרטונים הנ"ל ולהעלות את הטכניקה שלך מחדש אחרי שתפנים את מה שמוסבר בהם:

את האמת שבדדליפט אני לא מבין מה אני עושה לא נכון?
המבט אמור להיות למאטה וקדימה בנקודה מדומה מטר וחצי ממך
הסט אפ שלך לא נכון והמרפקים נמצאים קדימה מדי ולא צמודים לגוף.

אלה הבעיות העיקריות

• פותח/ת השרשור
האמת שראיתי מלא סרטונים בקשר לסקוואט ועדיין לא הבנתי אם הברכיים שלי אמורות לעבור את האצבעות או לא?!

האמת שראיתי מלא סרטונים בקשר לסקוואט ועדיין לא הבנתי אם הברכיים שלי אמורות לעבור את האצבעות או לא?!
זה תלוי באורך הטורסו שלך ובאורך עצם הפמור. אצל רוב האנשים אמור לעבור את קו האצבעות בקטנה. אצל חלק שיש להם טורסו ארוך ופמור קצר לא אמור לעבור. אתה נראה כמו הממוצע, הייתי אומר שיעבור ב2-3 ס"מ לא יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית