הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך נפתרים מזבובים?

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
לא ניקיתי את החדר שלי הרבה זמן ושמתי לב היום שפתאום יש לי המון זבובים בחדר. אחרי שניקיתי אותו וזרקתי את הזבל זה לא פתר את הבעיה. הם מגיבים ממש חזק לאור, אז אחרי שכיביתי את האורות בחדר הם נרגעו קצת אבל אם אני מדליק את האור פתאום יש שיירה של איזה 7-8 ואני לא מצליח להפתר מהם. הצלחתי להרוג כמה אבל הזבובים האלה תמיד טסים לאזור של האור או למסך של הלפטופ אז אני לא יכול לתפוס אותם שם.

יש למישהו עצות? זה משגע אותי
תודה

• פותח/ת השרשור
איך הגעת למצב שיש לך שיירת זבובים בחדר? אחסנת גופה בארון או משהו?
לא היה לי כוח לזרוק זבל, היה לי אוכל שהתקלקל וזרקתי אותו לשקית זבל גדולה. ועברו איזה שבועיים מאז שהתחלתי עם זה. אז השקית הייתה נמצאת אצלי שבועיים עם זבל אורגני בפנים ולא חשבתי על האופציה של זבובים.

לא היה לי כוח לזרוק זבל, היה לי אוכל שהתקלקל וזרקתי אותו לשקית זבל גדולה. ועברו איזה שבועיים מאז שהתחלתי עם זה. אז השקית הייתה נמצאת אצלי שבועיים עם זבל אורגני בפנים ולא חשבתי על האופציה של זבובים.

🤢

אני מציע לך גם לחפש רימות בחדר,מהכרות שלי מהמצבים האלו הקקות הקטנים מיתרבים במהירות רבה,
ואגב יש איזה מין מנורה ששים שמושכת אליה חרקים ושורפת אותם חפש בגוגל

• פותח/ת השרשור
תחזיר את השקית עם הזבל.
הם אמנם לא יצאו מהחדר אבל יעזבו את המסך!
😃
לא יודע אם התשובה רצינית או צינית, אבל בכל מקרה כשהשקית הייתה בחדר היו זבובים גם פה וגם שם...
אני מציע לך גם לחפש רימות בחדר,מהכרות שלי מהמצבים האלו הקקות הקטנים מיתרבים במהירות רבה,
ואגב יש איזה מין מנורה ששים שמושכת אליה חרקים ושורפת אותם חפש בגוגל
לא מצאתי. אין איזה ספריי או משהו שיכול להרוג זבובים? כמו הK300 נגד ג'וקים?

לא יודע אם התשובה רצינית או צינית, אבל בכל מקרה כשהשקית הייתה בחדר היו זבובים גם פה וגם שם...

לא מצאתי. אין איזה ספריי או משהו שיכול להרוג זבובים? כמו הK300 נגד ג'וקים?
לא לפניי הרבה זמן ניסתי את כול התרססים האלו ולי אישית זה לא עשה שיט,
בקשר למנורה זה משהו בסיגנון הזה

• פותח/ת השרשור
550 שקל??? אני יכול להשיג 2 אבקות חלבון ישראליות ושווארמה במחיר הזה... תודה על ההצעה אבל אני חושב שאני אוותר 😭
תעשה דדליפט באמצע החדר זה ייראה להם שאסור להיתעסק איתך,והם יברחו בסוף
😵‍💫🥊🏋️😅

תקנה את הנייר הדביק הזה שנדבקים עליו זבובים.
עובד מצויין.

לא זוכר איפה קונים, נסה לחפש בחנויות כמו טמבור או דברים בסגנון.

תקנה את המחבט הזה שמחשמל אותם *סמיילי מרושע שאין בפורום*.
אל תשכח אח''כ להראות את הגופה החרוכה לכל החבר'ה שלו שיזהרו!
שיקח קיסמים, יתקע אותם בספוג או משהו כדי שיעמדו, ואז יתקע את הראשים של הזבובים המתים על הקיסמים!

השיטה שאני הכי הרבה פעמיים עושה והיא מבטיחה 100% הצלחה[אם מישהוא ירצה לפנק אותי ב מוניטין שיפנק אותי]
שלב ראשון אתה לוקח קופסאת פלסטיק שאין לך שימוש בה אבל היא גדולה אבל שיהיה לקופסא הזאת מכסה!
שלב שני הולך לשירותים ושם את הקופסא בתוך השירותים עצמם יענו מעל למים[כדי שהחרא שלך יפול לבפנים]
דופק חרא
לוקח בושם או משהוא שם על החרא כדי שלא יסריח לך תחדר[לפעמים אני גם אוכל טיפה ממנו כדי לדעת שלא איבדתי את כל החלבון]
שם בחדר שלך ומחכה לזבובים
הם כולם נתפסים בחרא ואוכלים אותו ואתה בינתיים תבצע את זממך ותחסום להם את הפתח היחיד עם המכסה.
אז אתה שם על הגז,15 שעה בישול והנה קיבלת שוקולד מוקה שוקוציפס.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
השיטה שאני הכי הרבה פעמיים עושה והיא מבטיחה 100% הצלחה[אם מישהוא ירצה לפנק אותי ב מוניטין שיפנק אותי]
שלב ראשון אתה לוקח קופסאת פלסטיק שאין לך שימוש בה אבל היא גדולה אבל שיהיה לקופסא הזאת מכסה!
שלב שני הולך לשירותים ושם את הקופסא בתוך השירותים עצמם יענו מעל למים[כדי שהחרא שלך יפול לבפנים]
דופק חרא
לוקח בושם או משהוא שם על החרא כדי שלא יסריח לך תחדר[לפעמים אני גם אוכל טיפה ממנו כדי לדעת שלא איבדתי את כל החלבון]
שם בחדר שלך ומחכה לזבובים
הם כולם נתפסים בחרא ואוכלים אותו ואתה בינתיים תבצע את זממך ותחסום להם את הפתח היחיד עם המכסה.
אז אתה שם על הגז,15 שעה בישול והנה קיבלת שוקולד מוקה שוקוציפס.
בהצלחה
🤢

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית