אחר לוג טי3 וקלן

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
מתכנן להתחיל סייקל של טי3 וקלן.
יש בידי כבר את החומרים, קלן של סיירוקס (ועוד שאריות של LA Pharma) וטי3 של ראדג'יי.

נתונים:
אחוז שומן להערכתי: 14, אעלה תמונות בהמשך.
משקל: 86.
גובה: 1.76.

לא תהיה בקרה קלורית במהלך הסייקל. פשוט כמה שיותר חלבון, שומן ופחמימה יחסית נמוכים. ללא העמסות, לא רואה צורך עם הטי3.
תכנית אימונים שלוש פעמים בשבוע (ראשון A, שלישי B, חמישי A... ראשון B, שלישי A, חמישי B...):
A: סקוואט 3X5, בנץ' 3X5, בנט אובר רואו 3X5, מקבילים עם משקל 2X6, צ'ין אפס עם משקל 3X5.
B: סקוואט 3X5, דדליפט 1X5, פרס 3X5, עזר ליד אחורית, עזר ליד קדמית (בדרך כלל פמפומים בסופר סטים).
משקלי עבודה של ילדה. ייתכן ואעלה נפח במהלך הסייקל כדי למנוע איבוד מסת שריר.

כל הסייקל מלווה במ"ג אחד של קטוטיפן לפני השינה מהיום הראשון. אם אראה בהתחלה שהקטו מפריע לי מבחינת תופעות לוואי, אוריד אותו ואכניס מאוחר יותר.
באמצע הסייקל ייכנסו עוד חומרים פחות קריטיים (כשיגיעו), אוקטופמין (בטא3 אגוניסט, במינון של 250-300 מ"ג כשלוש פעמים ביום), הורדנין (25 מ"ג כשלוש פעמים ביום), יוהימבין בתוספת ל-טירוזין יכול לעשות הופעה באירובי בוקר במהלך הסייקל באופן לא קבוע, ושאריות של אפדרין אולי יצטרפו כפרי-וורקאאוט (מינון נמוך מאוד).

תוספים:
מולטי ויטמין, אומגה 3 (מינון של גרם עד שני גרם EPA + DHA), מגנזיום, אבץ מידי פעם (יש במולטי שלי כבר 50 מ"ג), MSM כדי לשלוט בפציעות קיימות, כורכומין + פפרין בעתיד מאותה סיבה, ויטמין C, ויטמין D (מינון של 2,000-4,000 IU לפני השינה), תמצית תה ירוק.

המינונים מתייחסים קודם לטי3 ולאחר מכן לקלן (קפיצות של 25 = טי3, קפיצות של 40 = קלן). הטי3 ייעצר לאחר שבוע 4, הקלן ימשיך עד שבוע 6. זאת במטרה למזער ריבאונד. תכננתי גם לקנות תוסף לשיקום בלוטת התריס, אבל לא ייצא לפועל כנראה. בסוף הסייקל אתסף בלא מעט ל-טירוזין מאותה סיבה.
הסייקל יראה כך:
1: 25 מק"ג\40 מק"ג.
2: 25 מק"ג\40 מק"ג.
3: 25 מק"ג\80 מק"ג.
4: 25 מק"ג\80 מק"ג.
5: 25 מק"ג\80 מק"ג.
6: 25 מק"ג\120 מק"ג.
7: 25 מק"ג\120 מק"ג.
8: 50 מק"ג\120 מק"ג.
9: 50 מק"ג\120 מק"ג.
10: 50 מק"ג\120 מק"ג.
11: 50 מק"ג\120 מק"ג.
12: 50 מק"ג\120 מק"ג.
13: 50 מק"ג\120 מק"ג.
14: 50 מק"ג\120 מק"ג.
15: 50 מק"ג\120 מק"ג.
16: 50 מק"ג\120 מק"ג.
17: 50 מק"ג\120 מק"ג.
18: 50 מק"ג\120 מק"ג.
19: 50 מק"ג\120 מק"ג.
20: 50 מק"ג\120 מק"ג.
21: 50 מק"ג\120 מק"ג.
22: 50 מק"ג\120 מק"ג.
23: 50 מק"ג\120 מק"ג.
24: 50 מק"ג\120 מק"ג.
25: 50 מק"ג\120 מק"ג.
26: 50 מק"ג\120 מק"ג.
27: 50 מק"ג\120 מק"ג.
28: 50 מק"ג\120 מק"ג.
29: 120 מק"ג.
30: 120 מק"ג.
31: 120 מק"ג.
32: 120 מק"ג.
33: 120 מק"ג.
34: 120 מק"ג.
35: 120 מק"ג.
36: 120 מק"ג.
37: 120 מק"ג.
38: 120 מק"ג.
39: 120 מק"ג.
40: 120 מק"ג.
41: 120 מק"ג.
42: 120 מק"ג.

הערות, הארות ושאלות יתקבלו בברכה.

• פותח/ת השרשור
האמת שבוע שעבר הרגשתי נפוח כמו בלון, אז ייתכן שהירידה הראשונית הזו לא אומרת הרבה, שכן קלן מייבש מאוד יפה את הגוף (מניסיון עבר שלי).
מקווה להמשיך לראות ירידה כזו, אבל רק הזמן יגיד.

סופש עבר טוב. שישי שבת לא היה אירובי או אימון אבל התזונה נשארה נקייה.
הכנתי כמה פנקיקיים מחלבון כדי לשמור על השפיות ולא לגעת בכל הממתקים שיש בבית.

יש תוצאות של יובש בעיקר, הריבועים חזרו לנוכחות יפה, הפרדות וורידים חדשים מבצבצים להם. ירידה של קילו בערך השבוע.
ממשיך עם 120 קלן ו-25 טי3. אני אמור מחר לעלות ל-50 מק"ג טי3 אבל לא יודע אם כדאי.
מצד אחד, מינון גבוה יותר ישרוף יותר ו-25 מק"ג זה מעט ובדרך כלל נחשב לרמות HRT. מצד שני, 50 מק"ג יכול להיות יותר מידי ולגרום לאיבוד מסת שריר, בעוד ש-25 מק"ג ימנע מצב שבו נתקעים בחיטוב (מה שקרה לי בחודשים האחרונים), בגלל מחסור בטי3.
מוזמנים לשתף דעות לגבי המינון, עוד לא החלטתי אם אעלה או לא.

אתה תמיד יכול להוסיף ולראות מה תהיה התגובה ואיך תרגיש, בדברים האלה אף אחד לא יכול לתת לך תשובות של שחור ולבן.
במקסימום תגלה אחרי שבוע ש50 מקג זה יותר מידי אז איבדת כמה גרמים של שריר אבל לפחות תדע ששם עובר הגבול מבחינתך ותחזור ל25.
האפשרות הבטוחה יותר תהיה להוסיף טסט קצר ואז אתה יכול להיות רגוע למרות כל מה שאתה לוקח.
יש כאלה שיגידו שאפקט שימור השריר של קלן הוא חזק מספיק כדי לא לגרום לאיבוד שריר- את האמת, אני לא כזה בטוח שזה נכון.
בשימוש בקלן שנעשה בלי שימוש בT3 בהחלט מרגישים שהכוח והמראה נשמר לאורך החיטוב אבל התוספת של T3 עלולה לשנות את יחסי הכוחות.

• פותח/ת השרשור
עליתי ל-50 טי3. קלן נשאר על 120.
בדקתי מדדים פעם ראשונה מאז ההתחלה, לא אחראי מצדי.
לחץ דם תקין, דופק 70 שזה די גבוה בשבילי אבל תקין (בלי קלן וטי3 אני על 57-60).
חום גוף 36.6.
תופעות לוואי נרגעות לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
שבוע לא פשוט היה. הרבה לילות לבנים ובקושי הצלחתי למצוא זמן לשלושה אימונים ולא הספקתי לעשות מספיק אירובי.
גם התזונה לא הייתה במיטבה.
אחרי סופש מלוכלך חוזרים לתלם. אגב, יש לי הרגשה שהטי3 מזויף. כבר כמעט שבוע על 50 מק"ג וכלום. לא ירידה במסת שריר, לא יורד בשומן. מה יהיה עם הזיופים בארץ?

תעלה קצת תמונות של הT3 שלך שאנשים ידעו להיזהר מהזיופים האלה.

שבוע לא פשוט היה. הרבה לילות לבנים ובקושי הצלחתי למצוא זמן לשלושה אימונים ולא הספקתי לעשות מספיק אירובי.
גם התזונה לא הייתה במיטבה.
אחרי סופש מלוכלך חוזרים לתלם. אגב, יש לי הרגשה שהטי3 מזויף. כבר כמעט שבוע על 50 מק"ג וכלום. לא ירידה במסת שריר, לא יורד בשומן. מה יהיה עם הזיופים בארץ?
אולי כבר עדיף לעשות סייקל עם t4, יש את זה רפואי בבתי מרקחת ואין בעיה להשיג את זה. עדיף את זה כך מאשר ליפול על t3 מזויף.

• פותח/ת השרשור
חי אכן.
הפסקתי את הסייקל כי זה בזבוז קלן וקטוטיפן, הטי3 לא אותנטי וכנראה לא מכיל חומר פעיל בכלל.
אעלה תמונות כשאגיע הביתה מחר/מחרתיים, בינתיים הייתי ממליץ להתרחק מטי3 של ראדג'ה בגדול, גם אם האריזה נראית מקורית ויש קוד.

מנסה למצוא טי3 אחר כדי להמשיך את הסיפור הזה. בינתיים יש את טירומל על הפרק, של חברת Abdi Ibrahim. אשמח לשמוע ביקורות ממי שניסה.

חי אכן.
הפסקתי את הסייקל כי זה בזבוז קלן וקטוטיפן, הטי3 לא אותנטי וכנראה לא מכיל חומר פעיל בכלל.
אעלה תמונות כשאגיע הביתה מחר/מחרתיים, בינתיים הייתי ממליץ להתרחק מטי3 של ראדג'ה בגדול, גם אם האריזה נראית מקורית ויש קוד.

מנסה למצוא טי3 אחר כדי להמשיך את הסיפור הזה. בינתיים יש את טירומל על הפרק, של חברת Abdi Ibrahim. אשמח לשמוע ביקורות ממי שניסה.
הבחור שלך לא יכול למצוא של באלקן?

אני מנסה למצוא באלקן וקשה למצוא t3 שלהם. הציעו לי t3 טורקי, יש למישהו מושג בקשר לזה?
הבחור שלי אמר לי שהוא ישיג לי הכל, עם דגש על הכל, שוקל לבקש גם כמה גרם ירוק 😄

• פותח/ת השרשור
אני מנסה למצוא באלקן וקשה למצוא t3 שלהם. הציעו לי t3 טורקי, יש למישהו מושג בקשר לזה?
אני מאמין שזה ה-Tiromel שציינתי, הוא טורקי. ממה שקראתי ברשת חברה טובה ומומלצת במחיר אטרקטיבי.
@NonCivilized מעדיף לא לסמוך על אותו בחור שוב, ואני בכללי לא כזה 'מעורבב'... אם הייתי יכול למצוא משהו של בלקן, מדיטק או ורמודז'ה למשל, הייתי טס על זה.

Abdi Ibrahim חברת תרופות טורקית. הטירומל (t3) שלהם נחשב למוצר איכותי ואמין. אני גם מתכוון להשיג אותם.

אז כללל התופעות לוואי שלך זה רק מקלן?
שמע החרא הזה מה זה באלי בקלילות.

סיירוקס ופלצבו אני מניח. בלקן, בלאק ו-LA היו צ'יפס לעומת סיירוקס.
זה לא אומר שהם לא עושים את העבודה, אני השתמשתי במידטק ולמעט דופק קצת גבוה לא היו לי תופעות לוואי נוספות. המדיטק עשה אחלה עבודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית