איפה החלב?
הוא באנבוליק דיאט, אין חלב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה החלב?
איפה החלב?
יש כאלה שדוגלים גם בלאכול מה שגם מנסה לאכול אותך, הסינים למשל אוכלים כרישים. והם לוקחים מדליות באולימפיאדה.מתי תבינו? כשעושים SS או כל התקדמות לינארית אחרת. אין anabolic diet. אין zone diet. אין paleo diet. הדיאט היחיד שיש זה לאכול כל מה שלא אוכל אותך, ואז לאכול עוד, וכשאתה באמת לא יכול, תאכל עוד.
🤡לאכול מה שמנסה לאכול אותך זה מסוכן. אתה לא רוצה לפגוע בילדים המסכנים וחסרי היכולת כאן, נכון קורן?
Damn right!מתי תבינו? כשעושים SS או כל התקדמות לינארית אחרת, אין anabolic diet. אין zone diet. אין paleo diet. הדיאט היחיד שיש זה לאכול כל מה שלא אוכל אותך, ואז לאכול עוד, וכשאתה באמת לא יכול, תאכל עוד.
מתי תבינו? כשעושים SS או כל התקדמות לינארית אחרת, אין anabolic diet. אין zone diet. אין paleo diet. הדיאט היחיד שיש זה לאכול כל מה שלא אוכל אותך, ואז לאכול עוד, וכשאתה באמת לא יכול, תאכל עוד.
תגיד לו שעד שהוא לא מביא לך הסבר מפורט מודפס מהאינטרנט למה סקוואט היי באר עדיף על לוו באר שלא יציק לך. ותגיד לו שאם אין לו כוח לחפש שלא יעיר לך.אימון 26.10.09
סקוואט 77.5 5-5-5 טוב הורדתי 10 קילו ועבדתי עם תנועה ממש איטית ומבוקרת (קצת הוריד כוח אבל אני מנסה לזכור את ההרגשה, אני יפתח מחר חשבון ביוטיוב ויעלה לפה)
פרס 40 5-1-5 לא נחתי מספיק אימון הבא אני אסגור את זה
מתח 7.5 5-5-5
היה אימון די מעצבן כי המדריך לא הפסיק לשגע אותי על איך שאין כזה דבר לאו באר ואני הורס לעצמי את הגב כי כל העומס על גב תחתון ואמר לי "זה האנטומיה של הגוף שלך" הקיצר שיגע לי את שכל, במקום לטמבל ששם 160ק"ג על המוט וירד 1\100 סקוואט, הוא עושה את הכל בסדר ואני הורס את הגב.
שיגע אותי "אין כזה דבר לאו באר יש רק סקוואט" "למה אתה יורד כל כך עמוק" "אתה הורס את הגב עם הזווית הזאת" סתכל איך הגב שלך לא ישר" "כל הלחץ על החוליות" (איזה חוליות?) לא נתן לי להתאמן בשקט כוס אמק.
אני אישית מתעלל במדריכות שאומרות שסקוואט מזיק לברכיים.
שים משקל מכובד בבנץ, תעצור למטה ותצעק עליה אני נחנק תעזרי תעזרי. אצלי במכון בספה של הבנץ בעמדת הספוטר יש ברזל שחותך את הטביות בשמירה. בקיצור היא קיבלה ממני גילוח בחינם בשתי הטיביות.
בנוסף, מתי שתראה אותה במשמרת, רגע לפני שאתה הולך הביתה, תוריד מהסטנד את כל הדאמבלים הכי כבדים.
בהצלחה 👹