הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS עד הסוף

• פותח/ת השרשור kabab
  • פורסם בתאריך
מתי תבינו? כשעושים SS או כל התקדמות לינארית אחרת, אין anabolic diet. אין zone diet. אין paleo diet. הדיאט היחיד שיש זה לאכול כל מה שלא אוכל אותך, ואז לאכול עוד, וכשאתה באמת לא יכול, תאכל עוד.

מתי תבינו? כשעושים SS או כל התקדמות לינארית אחרת. אין anabolic diet. אין zone diet. אין paleo diet. הדיאט היחיד שיש זה לאכול כל מה שלא אוכל אותך, ואז לאכול עוד, וכשאתה באמת לא יכול, תאכל עוד.
יש כאלה שדוגלים גם בלאכול מה שגם מנסה לאכול אותך, הסינים למשל אוכלים כרישים. והם לוקחים מדליות באולימפיאדה.

לאכול מה שמנסה לאכול אותך זה מסוכן. אתה לא רוצה לפגוע בילדים המסכנים וחסרי היכולת כאן, נכון קורן?

מתי תבינו? כשעושים SS או כל התקדמות לינארית אחרת, אין anabolic diet. אין zone diet. אין paleo diet. הדיאט היחיד שיש זה לאכול כל מה שלא אוכל אותך, ואז לאכול עוד, וכשאתה באמת לא יכול, תאכל עוד.
Damn right!

אבל כוס ברוקולי,שזה בלוק פחמימה ע"פ הzone,עלולה לפגוע בתהליך הריקומופוחרטא של הAD ולמוות ע"פ הPALEO:(

Markrippetoe.jpg

jr360n.png

• פותח/ת השרשור

שמע אני לא בא ללכת עם הראש בקיר, האנאבוליק דיאט זה רק נסיון להכיר את הגוף שלי, הנסיון הזה עבר בהצלחה ענקית אני מרגיש הרבה יותר טוב ההתקדמות בתוכנית היא לפי התכנון אני גם עולה במשקל גוף וגם במשקל על המוט. ברגע שאני ירגיש שAD מעקבת לי את ההתקדמות, כלומר אני לא מצליח לעלות במשקלים לא מצליח לעלות במשקל גוף אני אפסיק ויעבור לאכול כל מה שלא אוכל אותי.
ותאמין לי שאתה יכול להיות באנאבוליק דיאט לאכול את כל מה שלא אוכל אותך, ואז לאכול עוד וכשאתה באמת לא יכול לאכול עוד. אני לפני כמה ימים ישבתי על טונה שתי ביצים ירקות וכף מיונז יותר משעה וחצי ישר אחרי ארוחה של חצי קילו אנטריקוט וכמה קבבים.

• פותח/ת השרשור
8.10.09
סקוואט 75X5 75X5 75X5 היה הרבה יותר קל ממה שציפיתי
בנץ' 47.5X4 47.5X4 47.5X3 אימון הבא אותו משקל, יחסית לשאר התרגילים הכי קשה להתקדם בבנץ'.
דדליפט 80X5 איבדתי את האחיזה באחת החזרות שירדתי למטה עם המוט קצת השתפשף אבל סיימתי את הסט בלי בעיה אני מנסה אימון הבא Hook grip.

• פותח/ת השרשור
שני אימונים אחרונים:
12.10.09
סקוואט 77.5X5 77.5X5 77.5X5
פרס 35X4 35X3 35X3 זה היה משהו כזה לא זוכר בוודאות
מתח 13-11-12 ממש השתפרתי אימון הבא אני יורד 5 ושם עלי משקל.

14.10.09
סקוואט 80X5 80X5 80X5 שינתי קידומת 👑
בנץ' 47.5X5 47.5X5 47.5X5 אחרי ששאימון קודם לא הצלחתי היום זה היה ממש קל.
דדליפט 85X5 זה כבר נהיה ממש קשה לעלות ב-5 קילו מאימון לאימון שבוע הבא אני מוריד ל2.5.

עכשיו הגיע הזמן להשלים איזה 2000 קלוריות לפני השינה למה היום בקושי אכלתי 1500 קלוריות כי כל היום ישנתי.
עריכה: דרך אגב משקל גוף 62 קילו ולא נראה שינוי לעין באחוז שומן.

• פותח/ת השרשור
שני אימונים אחרונים:
16.10.09
סקוואט 82.5X5 82.5X2 82.5X1 היה קשה מדי לא ישנתי מספיק בלילה.
פרס 35X5 35X5 35X5 אימון הבא 37.5
מתח 5-5-5 עם 5ק"ג עלי היה יחסית קל אבל גם פה אני רוצה התקדמות לינארית אני יעלה כל אימון 1.25 קילו.

19.10.09
סקוואט 82.5X5 82.5X5 82X5 אימון הבא 85 אני מריח כבר 1.5 משקל גוף 😃
בנץ' 50X3 50X3 50X2 כמעט חודשיים בתוכנית וכבר מריח ריסט בבנץ :(
דדליפט 90X5 היה יותר קל ממה שציפתי.

תאכל יותר, עם סקוואט מעל 80 אתה לא אמור להיתקע על 50 בבנץ', תוסיף קלוריות ואם זה לא עוזר הייתי מפסיק עם AD לבינתיים. AD תעשה בחיטוב ועם תוכנית שקצת יותר מתאימה לתזונה דלת פחמימות, כמובן רק אם להוסיף עוד קלוריות לא יעזור.

• פותח/ת השרשור
אחלה של אימון הכל הלך כמתוכנן
21.10.09
סקוואט 85 5-5-5
פרס 37.5 5-5-5
מתח 6.25 5-5-5

בקשר למה שאמרת אני לא חושב שAD מעקב אותי, אני עולה במשקל גוף נמדדתי היום (62ק"ג) וגם עולה במשקלים אני יותר חושב שזה המחסור בשינה שיש לי אני צריך להתחיל ללכת לישון לא אחרי 11.

נ.ב
אימון הבא ברוך השם קנו לי פאלפון חדש עם מצלמה אני מצלם סקוואט ודדליפט ומעלה 🤩

• פותח/ת השרשור
טוב אז סוף סוף קנו לי פאלפון וצילמתי את עצמי ויש לי כמה תובנות 1. הייתי צריך להתחיל לצלם את עצמי מ20ק"ג
2. אימון הבא אני יורד בכל תרגיל 10 קילו ועובד על טכניקה למה זה עד כדי כך גרוע.
3. ויש לי תפיסה גרועה של איך אני נראה.
בסקוואט 87.5ק"ג ברכיים גלשו, לא כל החזרות היה שובר מקביל הגב לא היה ממוקם כמו שצריך. הקיצר ראיתי גרועים יותר אבל זה בכלל לא היה משהו.
בבנץ' הכל היה בסדר אבל גם כן הגעתי לכשל ב50 ק"ג.
בדדליפט החזה לא היה מורם והגב קצת התעגל. 95ק"ג

טוב אז אני מוריד 10 ק"ג בדדליפט וסקוואט מצלם כל אימון ומעלה לאתר הפעם אני כל כך מתבייש כמה שזה גרוע שאני לא רוצה לעלות.

• פותח/ת השרשור
אימון 26.10.09
סקוואט 77.5 5-5-5 טוב הורדתי 10 קילו ועבדתי עם תנועה ממש איטית ומבוקרת (קצת הוריד כוח אבל אני מנסה לזכור את ההרגשה, אני יפתח מחר חשבון ביוטיוב ויעלה לפה)
פרס 40 5-1-5 לא נחתי מספיק אימון הבא אני אסגור את זה
מתח 7.5 5-5-5

היה אימון די מעצבן כי המדריך לא הפסיק לשגע אותי על איך שאין כזה דבר לאו באר ואני הורס לעצמי את הגב כי כל העומס על גב תחתון ואמר לי "זה האנטומיה של הגוף שלך" הקיצר שיגע לי את שכל, במקום לטמבל ששם 160ק"ג על המוט וירד 1\100 סקוואט, הוא עושה את הכל בסדר ואני הורס את הגב.
שיגע אותי "אין כזה דבר לאו באר יש רק סקוואט" "למה אתה יורד כל כך עמוק" "אתה הורס את הגב עם הזווית הזאת" סתכל איך הגב שלך לא ישר" "כל הלחץ על החוליות" (איזה חוליות?) לא נתן לי להתאמן בשקט כוס אמק.

אימון 26.10.09
סקוואט 77.5 5-5-5 טוב הורדתי 10 קילו ועבדתי עם תנועה ממש איטית ומבוקרת (קצת הוריד כוח אבל אני מנסה לזכור את ההרגשה, אני יפתח מחר חשבון ביוטיוב ויעלה לפה)
פרס 40 5-1-5 לא נחתי מספיק אימון הבא אני אסגור את זה
מתח 7.5 5-5-5

היה אימון די מעצבן כי המדריך לא הפסיק לשגע אותי על איך שאין כזה דבר לאו באר ואני הורס לעצמי את הגב כי כל העומס על גב תחתון ואמר לי "זה האנטומיה של הגוף שלך" הקיצר שיגע לי את שכל, במקום לטמבל ששם 160ק"ג על המוט וירד 1\100 סקוואט, הוא עושה את הכל בסדר ואני הורס את הגב.
שיגע אותי "אין כזה דבר לאו באר יש רק סקוואט" "למה אתה יורד כל כך עמוק" "אתה הורס את הגב עם הזווית הזאת" סתכל איך הגב שלך לא ישר" "כל הלחץ על החוליות" (איזה חוליות?) לא נתן לי להתאמן בשקט כוס אמק.
תגיד לו שעד שהוא לא מביא לך הסבר מפורט מודפס מהאינטרנט למה סקוואט היי באר עדיף על לוו באר שלא יציק לך. ותגיד לו שאם אין לו כוח לחפש שלא יעיר לך.

בסוף האימון הבא אתה מבצע (לפחות) את אחד מהדברים הבאים:
אני אישית מתעלל במדריכות שאומרות שסקוואט מזיק לברכיים.
שים משקל מכובד בבנץ, תעצור למטה ותצעק עליה אני נחנק תעזרי תעזרי. אצלי במכון בספה של הבנץ בעמדת הספוטר יש ברזל שחותך את הטביות בשמירה. בקיצור היא קיבלה ממני גילוח בחינם בשתי הטיביות.
בנוסף, מתי שתראה אותה במשמרת, רגע לפני שאתה הולך הביתה, תוריד מהסטנד את כל הדאמבלים הכי כבדים.

בהצלחה 👹

• פותח/ת השרשור
28.10.09
סקוואט 80 5-5-5
בנץ' 45 5-5-5 עשיתי ריסט
דדליפט 85 5 עבדתי על טכניקה ועדיין החליק לי המוט מהיד אבל זה נראה יותר טוב אני מעלה עכשיו ליוטיוב שזה אסיים אני אפרסם.

טוב משבוע הבא אני יוצא מ-AD ומתחיל לאכול כל מה שלא אוכל אותי כולל ככה ליטר-2 חלב ביום, אבל אני לא יעובר את 16% שומן ברגע שאני יגיע לזה אני עושה חיטוב, נראה תוך כמה זמן זה יקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית