הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
בן 15, 162+-,55ק"ג BMR אחרי ההכפלה ב1.2 יצא 1800+-. מאזן קלורי של 500 קלוריות, מביא למצב של 2300 קלוריות. הוספתי עוד קצת קלוריות בגלל שאני עושה הרבה ספורט וגם הכנסתי את הקלוריות של האימון.
גיינר משתמש רק כי יש, בינתיים יש לי בערך 20 שקיות שבכל שקית יש 3 סקופים של סופר אפקט, אחרי שאני אגמור אותה יש לי עוד קצת פחות מחצי פח של אופטימום 2.7 קילו. אחרי שאני אסיים אותה אני אראה אם בכלל אמשיך איתם.

החלבון עשיתי 2.5 לק"ג משקל גוף (קצת פחות) אם אתם חושבים שצריך להוריד אשמח לדעת. שומן 1 גרם פר קילו משקל גוף (פלוס מינוס), והפחמימות חישבתי כמו שהיה מומלץ פה. בסך הכל לי זה נראה סבבה, אשמח לשמוע את דעתכם.

תפריט חדש.PNG

א.הערכים נראים סבבה רק שאין כמעט סיבים תזונתיים.
ב.הייתי מתאבד אחריי יומים מתפריט כזה הייתי מגוון אתה במסה לא בחיטוב..
ג.הייתי ממליץ לאכול ירקות כי אין לך בתפריט בכלל.הייתי ממליץ בין היתר לתסף במולטי אם כבר.

• פותח/ת השרשור
א.הערכים נראים סבבה רק שאין כמעט סיבים תזונתיים.
ב.הייתי מתאבד אחריי יומים מתפריט כזה הייתי מגוון אתה במסה לא בחיטוב..
ג.הייתי ממליץ לאכול ירקות כי אין לך בתפריט בכלל.הייתי ממליץ בין היתר לתסף במולטי אם כבר.
תודה על המענה.
איך אתה ממליץ להוסיף סיבים תזונתיים?
ב. זה דברים שאני אוכל ביום יום ושאין לי בעיה איתם, אבל עד שמנסים לא יודעים, מקסימום אם יהיה קשה אני אגוון קצת.
ג. שכחתי מזה לגמרי. אני אוכל בכל מקרה ירקות ואני גם אמשיך לאכול, זה לא כלכך הכרחי להכניס אותם לתפריט..
אף פעם לא התנסיתי במולטי ואני לא כלכך מבין בזה. שכחתי לציין שיש לי קריאטין, עדיין לא התחלתי להשתמש בו. תכננתי להתחיל כאשר יהיה לי תפריט מסודר.

תודה על המענה.
איך אתה ממליץ להוסיף סיבים תזונתיים?
יש כמות יפה בפירות וירקות.
ב. זה דברים שאני אוכל ביום יום ושאין לי בעיה איתם, אבל עד שמנסים לא יודעים, מקסימום אם יהיה קשה אני אגוון קצת.
טוב נו שהיה בהצלחה.
ג. שכחתי מזה לגמרי. אני אוכל בכל מקרה ירקות ואני גם אמשיך לאכול, זה לא כלכך הכרחי להכניס אותם לתפריט..
אף פעם לא התנסיתי במולטי ואני לא כלכך מבין בזה. שכחתי לציין שיש לי קריאטין, עדיין לא התחלתי להשתמש בו. תכננתי להתחיל כאשר יהיה לי תפריט מסודר.
הנושא דובר מליון פעם אתה יכול לכתוב מולטי ויטמין בחיפוש תקבל מליון תוצאות.
וזה תלוי כמה ירקות אתה אוכל מומלץ לאכול 6 ביום אם אתה אוכל 3-2 הייתי מתסף.

• פותח/ת השרשור
יש כמות יפה בפירות וירקות.

טוב נו שהיה בהצלחה.

הנושא דובר מליון פעם אתה יכול לכתוב מולטי ויטמין בחיפוש תקבל מליון תוצאות.
וזה תלוי כמה ירקות אתה אוכל מומלץ לאכול 6 ביום אם אתה אוכל 3-2 הייתי מתסף.
תודה רבה. אני אוסיף פירות וירקות.
לגבי המולטי וטימין אני לא חושב שזה יקרה, אבל אני נשאר אופטימי, אני אבדוק על זה.
תודה רבה לך.

אשמח לעוד חוות דעת למקרה שצריך. לילה טוב 😃
מקפיץ כי רוצה לקבל עוד חוות דעת

עוד גאון....אנשים עושים את זה שנים עולים ויורדים במשקל, אם יצא לך קצת לקרוא על ליפטרים מהעבר או בילדרים מהעבר ( לפני שנות החמישים ) אף אחד לא ספר שם קלוריות והם נראו מרשים והרימו עוד יותר מרשים, כל מה שהם עשו זה לאכול יותר בשביל לגדול ולאכול פחות בשביל להוריד במשקל ( מדע מטורף אני יודע ). בכלל כל העניין של הספירה הוא למפגרים, אם רוצים לעלות מעלים את המספרים ( בדרכ פחמימה) ואם רוצים לרדת אז מורידים (שוב בדרך כלל פחמימה , נכנס כאן שוב מדע מטורף ). שלא תבין לא נכון, ספירה יכולה להיות כלי מצוין אבל זה רק כלי ולא יקרה אסון אם הוא לא יספור, בטח לא ילד בן 15 שלא מתכנן לעמוד על במה

עוד גאון....אנשים עושים את זה שנים עולים ויורדים במשקל, אם יצא לך קצת לקרוא על ליפטרים מהעבר או בילדרים מהעבר ( לפני שנות החמישים ) אף אחד לא ספר שם קלוריות והם נראו מרשים והרימו עוד יותר מרשים, כל מה שהם עשו זה לאכול יותר בשביל לגדול ולאכול פחות בשביל להוריד במשקל ( מדע מטורף אני יודע ). בכלל כל העניין של הספירה הוא למפגרים, אם רוצים לעלות מעלים את המספרים ( בדרכ פחמימה) ואם רוצים לרדת אז מורידים (שוב בדרך כלל פחמימה , נכנס כאן שוב מדע מטורף ). שלא תבין לא נכון, ספירה יכולה להיות כלי מצוין אבל זה רק כלי ולא יקרה אסון אם הוא לא יספור, בטח לא ילד בן 15 שלא מתכנן לעמוד על במה
בבקשה אל תכתוב שטויות כאלה.
סופרים כדי להיות בטוחים שאתה עולה בצורה טובה ואתה אוכל מספיק חלבון שומן ופחמימה. אתה צריך שומן בישביל תהליכים בגוף וחלבון בישביל לבנות שריר.
אתה צריך פחמימות כדי לתת לגוף אנרגיה.
אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי כדי שהגוף יבנה שריר. אם אתה תהיה בניטרלי לא ישאר אנרגיה לגוף לבנות שריר.
אתה מציע לאכול כמו בפליאו לא לספור ולאכול איך שבא לך. אני אישית לא מסכים עם הצורת אכילה שכזו. הסתמכות על דברים משנות ה50 ולא מה שקורה עכשיו גם לא נשמע לי אידאלי.
דברים מתעדכנים ולומדים דברים חדשים והטכנולוגיה התקדמה פלאים בעשורים האחרונים.
לא אמרתי לו להרעיב את עצמו בגיל 15.
זה גיל חשוב להתפתח אז לאכול במאזן קלורי חיובי של 500 נשמע אופטימלי להתפתחות תקינה.

• פותח/ת השרשור
שמע גבר אני לא אכנס לזה שבכלל התפיסה שלך לגבי התזונה היא גרועה ביותר, איפה אתה רואה אותי רושם שאני סובל ומרעיב את עצמי? איפה אתה רואה שאני רושם שלא כיף לי ושאני רוצה להפסיק? מה אכפת לך? ביקשתי חוות דעת על התפריט שבניתי, גם אם בצורה כלשהיא אני "ארעיב" את עצמי - מה שלא כלכך הגיוני עם 2700 קלוריות ובערך 400 גרם פחמימות, אז אני אעשה שינויים. אפשר לדבר פה עד שנה הבאה על אם זה לא הכי משהו ואם עדיף משהו אחר אבל עד שאני אנסה אני לא אדע. בכל מקרה לא מבין מה אתה רוצה.
ביקשתי תגובות על התפריט,תודה והמשך יום טוב

בבקשה אל תכתוב שטויות כאלה.
סופרים כדי להיות בטוחים שאתה עולה בצורה טובה ואתה אוכל מספיק חלבון שומן ופחמימה. אתה צריך שומן בישביל תהליכים בגוף וחלבון בישביל לבנות שריר.
אתה צריך פחמימות כדי לתת לגוף אנרגיה.
אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי כדי שהגוף יבנה שריר. אם אתה תהיה בניטרלי לא ישאר אנרגיה לגוף לבנות שריר.
אתה מציע לאכול כמו בפליאו לא לספור ולאכול איך שבא לך. אני אישית לא מסכים עם הצורת אכילה שכזו. הסתמכות על דברים משנות ה50 ולא מה שקורה עכשיו גם לא נשמע לי אידאלי.
דברים מתעדכנים ולומדים דברים חדשים והטכנולוגיה התקדמה פלאים בעשורים האחרונים.
לא אמרתי לו להרעיב את עצמו בגיל 15.
זה גיל חשוב להתפתח אז לאכול במאזן קלורי חיובי של 500 נשמע אופטימלי להתפתחות תקינה.

א. להגיב תגובות כמו "לא" ו"אתה מדבר שטויות" לא תורמות לדיון, אני בטוח שאתה יכול למצוא דרכים אחרות לבטא את עצמך בלי להיות פלצן ומתנשא.
ב. בשום מקום לא רשמתי שהוא מרעיב את עצמו ולא התייחסתי לרעיון הפליאו ותתפלא או לא אני גם לא חושב שהעצות שאתה נותן באופן כללי מבחינת המספרים וכו הם גרועים. העניין הוא שלדעתי ואתה לא חייב להסכים היא שמישהו שמבקש לבקר תפריט שלו בגיל 15 צריך לקבל תשובה שבגיל כזה לא הכרחי לספור קלוריות. אני עדיין תומך בדעה הזאת, זה שדברים השתנו משנות ה50 והתקדמנו מאז זה נכון, אבל אני לא רואה איך זה שייך למה שכתבתי מלבד שנות ה50. שוב, כל הרעיון שלי בפוסט הוא שספירת קלוריות היא כלי ולא יותר, לא צריך משקל בשביל לדעת שאתה אוכל מספיק חלבון וגם לא יקרה כלום אם תוכל 40ג פחות כי לא ספרת, בגיל 15 יותר חשוב שהוא ילמד הרגלי אכילה נכונים לפני שהוא משתמש בכלים כמו ספירת קלוריות אבל אתה לא חייב להסכים

שמע גבר אני לא אכנס לזה שבכלל התפיסה שלך לגבי התזונה היא גרועה ביותר, איפה אתה רואה אותי רושם שאני סובל ומרעיב את עצמי? איפה אתה רואה שאני רושם שלא כיף לי ושאני רוצה להפסיק? מה אכפת לך? ביקשתי חוות דעת על התפריט שבניתי, גם אם בצורה כלשהיא אני "ארעיב" את עצמי - מה שלא כלכך הגיוני עם 2700 קלוריות ובערך 400 גרם פחמימות, אז אני אעשה שינויים. אפשר לדבר פה עד שנה הבאה על אם זה לא הכי משהו ואם עדיף משהו אחר אבל עד שאני אנסה אני לא אדע. בכל מקרה לא מבין מה אתה רוצה.
ביקשתי תגובות על התפריט,תודה והמשך יום טוב

כן אדוני המלך! תשובה לעניין, בהחלט אין קשר למה שכתבתי ולתגובה שלך. אני מנסה להמליץ לך מניסיון האישי שלי, לא צריך להתפרץ כאילו ניסיתי להרוג קרוב משפחה שלך הכל טוב, שתה גיינר מהשקית ותירגע

אוכל מספיק חלבון וגם לא יקרה כלום אם תוכל 40ג פחות כי לא ספרת
הכמות חלבון של ה1.8-2 מבוססי מחקר לעומת מה שאתה כותב שהוא bro science.
ואני
לא צריך להתפרץ כאילו ניסיתי להרוג קרוב משפחה שלך הכל טוב, שתה גיינר מהשקית ותירגע
אני יודע להתבטא?

• פותח/ת השרשור
לא יודע איפה ראית שהתפרצתי עליך כאילו הרגת קרוב משפחה שלי. בכל מקרה 40 גרם זה כן משנה לא משנה מה תגיד, זה לא כמו שתגיד גרם פה גרם שם, זה 40. בכל מקרה כבר רשמתי איתך על ההתחלה שאני לא אכנס איתך לזה נכון אחי?
אחרי הכל כל אחד והדעה שלו. אבל מה אני ביקשתי ואפילו ביקשתי עוד פעם אחרי התגובה שלך? שתתנו לי חוות דעת על התפריט, לא על משהו אחר.
מקווה שתלמד לפעם הבאה מה שנקרא, הבנת הנקרא. אם לא נראה לך אז אל תגיב.
מקווה שהתגובה הבאה תהיה רלוונטית לנושא של האשכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית