הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יד שמאל חזקה מיד ימין

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
שמתי לב שהיד הקדמית שלי חלשה באופן דרסטי אז באימונים האחרונים הוספתי כמה תרגילים: צ'ין אפס ולפעמים כפיפות מרפקים. הקטע הוא שאני לא מבין איך עם יד שמאל בכפיפת מרפק אני מצליח לעשות יותר חזרות בעוד עם הימנית אני ממש מתאמץ.
זה ממש מוזר כי כל החיים השתמשתי ביד ימין כמעט לכל דבר ובאופן טבעי, ככה אני חושב, היא אמורה להיות חזקה יותר.
מה דעתכם? אני בטוח שאני לא היחיד.

זה ככה אצל כל אחד, יש תמיד יד/רגל חזקה יותר, כשעובדים עם משקל חופשי בדגש על משקולות יד זה מתאזן, אבל גם לא תמיד באופן מוחלט

גם אני ימיני ויד ימין שלי יותר גדולה, ושמאל יותר חזקה בכפיפות מרפק.
אצלי זה קשור לחוזר איזון בכתף ימין שלי אבל.

• פותח/ת השרשור
לא זה לא מפריע כל כך באימון. פשוט כשזה קורה זה מעסיק אותי יותר מדי ואני מנסה למצוא סיבות הגיוניות אפשריות..

אני שמאלי, יד שמאל שלי יותר גדולה, וימין חזקה יותר בכפיפת מרפקים. זה אף פעם לא העסיק אותי יותר מדי. אם זה נורא מפריע לך, תוסיף סט\תרגיל נוסף ליד החלשה.

תפסיק לאונן עם יד שמאל

יד ימין שלי הרבה יותר גדולה מיד שמאל, לא מרגיש את זה משפיע בתרגילים ליד קדמית אבל במראה זה כן. תמיד אמרו לי פשוט להמשיך כרגיל וזה יתאזן, לא מאמין בזה כי זה גם לא עזר, לפי דעתי תן עוד איזה סט או שניים ליד החלשה שלך וזה יתאזן עם הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית