הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטא אלנין ואימוני כוח

Kingsman

משתמש מתחיל
57
11
נק' מוניטין:
32
57
11
אנדרגראונד נאות אפקה
לפני שאתם אומרים "תריץ חיפוש", הרצתי חיפוש ולא מצאתי את השאלה שלי.
לפי מה שהבנתי בטא אלנין טוב לאימוני משקולות. השאלה האם הוא יעיל באימוני כוח (1-5) חזרות כמו שהוא יעיל באימונים של 6 חזרות ומעלה?

פעם לקחתי, לא הרגשתי שהוא עוזר לי במיוחד באימוני משקולות. כן עזר מעט באימוני ומשחקי פוטבול (שהם יותר לקטיים באופיים) - הרגשתי שהיה לי יותר כוח בטנק לקראת סוף האימון כשאתה אמור להיות גמור.

לפני שאתם אומרים "תריץ חיפוש", הרצתי חיפוש ולא מצאתי את השאלה שלי.
לפי מה שהבנתי בטא אלנין טוב לאימוני משקולות. השאלה האם הוא יעיל באימוני כוח (1-5) חזרות כמו שהוא יעיל באימונים של 6 חזרות ומעלה?
צר לי לבאס אותך, אבל תריץ חיפוש.
אני, אישית, עניתי על השאלה הזו בדיוק כמה פעמים.
אם לא תמצא תחזור לכאן, אעזור לך

• פותח/ת השרשור
צר לי לבאס אותך, אבל תריץ חיפוש.
אני, אישית, עניתי על השאלה הזו בדיוק כמה פעמים.
אם לא תמצא תחזור לכאן, אעזור לך
, עברתי על 2 עמודים ולא מצאתי, אשמח אם תוכל לענות לי

, עברתי על 2 עמודים ולא מצאתי, אשמח אם תוכל לענות לי
ככל שהאימון מתמקד בעצימות גבוהה ונפח נמוך, כך יעילות התוסף קטנה.
זה לא אומר שהיעילות לא קיימת! רק צריך לקחת בחשבון שהערך המוסף מהתוסף יגיע בצורה שמאוד קשה להבחין בה, אם בכלל.

אני תיספתי בבטא אלאנין למשך שנה לערך.
לקחתי 3 גרם כל יום.
הרגשתי שיפור בתחום הסיבולת, וגם קצת בהתאוששות שרירים (פחות DOMS).
תוכנית האימונים שלי התבססה על גיוון במספר החזרות, כך שבחלק מהתרגילים ה-RM היה נמוך ובחלק אחר גבוה.
סך הכל אני ממליץ על התוסף; אני מוצא מקום למתאמן הממוצע לעשות בו שימוש ולראות על עצמו האם זה עוזר.
אגב, אני כבר הפסקתי להשתמש בו.

אם זה משנה לך, בעיני יש תוספים אחרים שכדאי להשקיע בהם קודם לכן (גם מבחינת עדיפות כלכלית) כמו קריאטין, אומגה 3 ותיסוף בויטמינים ומינרלים חיוניים, שקשה להגיע לכמות המומלצת מהם מהתזונה השוטפת.

• פותח/ת השרשור
ככל שהאימון מתמקד בעצימות גבוהה ונפח נמוך, כך יעילות התוסף קטנה.
זה לא אומר שהיעילות לא קיימת! רק צריך לקחת בחשבון שהערך המוסף מהתוסף יגיע בצורה שמאוד קשה להבחין בה, אם בכלל.

אני תיספתי בבטא אלאנין למשך שנה לערך.
לקחתי 3 גרם כל יום.
הרגשתי שיפור בתחום הסיבולת, וגם קצת בהתאוששות שרירים (פחות DOMS).
תוכנית האימונים שלי התבססה על גיוון במספר החזרות, כך שבחלק מהתרגילים ה-RM היה נמוך ובחלק אחר גבוה.
סך הכל אני ממליץ על התוסף; אני מוצא מקום למתאמן הממוצע לעשות בו שימוש ולראות על עצמו האם זה עוזר.
אגב, אני כבר הפסקתי להשתמש בו.

אם זה משנה לך, בעיני יש תוספים אחרים שכדאי להשקיע בהם קודם לכן (גם מבחינת עדיפות כלכלית) כמו קריאטין, אומגה 3 ותיסוף בויטמינים ומינרלים חיוניים, שקשה להגיע לכמות המומלצת מהם מהתזונה השוטפת.
תודה רבה על התשובה המפורטת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית