הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מאיפה להזמין אינזר?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
רוצה לקנות חגורה חדשה, באתר של אינזר ובHOP המחיר מגיע לכמעט $200 כולל משלוח, וזה לא כולל עוד כ$20 מע"מ בכניסה לארץ. יש הצעות זולות יותר?

יש את Best belts
Bobs Belt
מדי פעם יש מבצעים על טיטאן בLL, אני קניתי את שלי ב70 דולר.
אם אני ךא טועה החגורה של מטאל עולה 70-80 דולר והחברה היא חברה מעולה!
(www.gometal.com)

ממליץ בחום על זילברשטיטאן, חגורה מצוינת,עבודת יד תוצרת כחול לבן שתשרת אותך לכל החיים.
27868

@שוהם.

יש באיביי ב$160 כולל משלוח ממוכר אמין
פשוט חפש
INZER FOREVER

שם המוכר seventheories מארה"ב
הוא מוכר בשיטה שאפשר להציע לו מחיר, אז בטח אפשר להוריד בעוד 5-10$ לפחות

סורי, עוד לא הבנתי אם מותר לפרסם לינקים או לא ואני עדיין לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.

BestBelts חברה מצוינת, אפשר גם להזמין בצבעים ( בHOP גם אפשר אבל זה ייקח חודשיים+ )
יצא לי 520שקל בזמנו, בערך 150$
כולל משלוח.
לא שילמתי מכס כי דיברתי עם המוכר ואמרתי לו שירשום על החבילה 74$

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם, אבל אני נעול על אינזר. אין לי היכרות עם חברות אחרות ואני לא רוצה להתחיל להסתבך.

מישהו יודע כמה עולה דרך buy2usa?

פשוט חפש
INZER FOREVER

סורי, עוד לא הבנתי אם מותר לפרסם לינקים או לא ואני עדיין לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.

איך אתה יודע שהסחורה אמיתית ועם אחריות תקפה?

תודה לכולם, אבל אני נעול על אינזר. אין לי היכרות עם חברות אחרות ואני לא רוצה להתחיל להסתבך.

מישהו יודע כמה עולה דרך buy2usa?

איך אתה יודע שהסחורה אמיתית ועם אחריות תקפה?

אני לא יודע בוודאות. זה מוכר עם אמינות גבוהה ופידבקים רבים (גם על מוצרים אחרים של איסנר וגם אחרים) . הוא עומד במדדים שלי להזמנה מאיביי.
בכל מקרה אתה מכוסה על הקנייה אם יש בעיה ותמיד יכול להחזיר אם יש בעיה כלשהי.
בכל מקרה תקרא את כל הפרטים על המוצר לפני שאתה מזמין.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע בוודאות. זה מוכר עם אמינות גבוהה ופידבקים רבים (גם על מוצרים אחרים של איסנר וגם אחרים) . הוא עומד במדדים שלי להזמנה מאיביי.
בכל מקרה אתה מכוסה על הקנייה אם יש בעיה ותמיד יכול להחזיר אם יש בעיה כלשהי.
בכל מקרה תקרא את כל הפרטים על המוצר לפני שאתה מזמין.

אני מוצא שם רק את ה13 מ"מ.

פשוט חפש
INZER FOREVER

מוצרים כאלה זה בסדר לפרסם.
תוספי תזונה - לא.

זה ל13
http://www.ebay.com/itm/INZER-FOREV...421?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cfe9e46bd
אתמול היה לו גם את ה-10 עם אפשרות לבחור בין האבזמים (רגיל או באקל)

אני מציע שתשלח לו שאלה דרך איביי ותשאל אותו מתי אמור להיות מחדש במלאי.

INZER FOREVER or Crain XTREME POWER BELT

- $99.95 / Your choice of Lever or Single prong buckle

- Black / Any color available on request (8-12 weeks)

- The BEST belt you will ever purchase.

Inzer Forever Belts are IPF legal.

• 4” (10 cm) full support width / 13 mm Maximum Thickness • Lever or Single Prong Buckle (Double Prong buckle 8-12 weeks) with a seamless roller • 6 flawless rows of heavy duty stitching • MADE IN THE USA • Made to your exact waist size • 100% GUARANTEE against normal wear and tear.

We carry all sizes from size 22 - 62 in stock. Contact us for inventory. We have many styles and colors available.

אם אתה רוצה אני מוכר אינזר 13MM שחורה עם סוגר LEVER. מעולה, פשוט קניתי לי אדומה סוגר פרונג, ומבטיח למכור ביותר זול מכל מחיר שתמצא

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה אני מוכר אינזר 13MM שחורה עם סוגר LEVER. מעולה, פשוט קניתי לי אדומה סוגר פרונג, ומבטיח למכור ביותר זול מכל מחיר שתמצא
תודה, אבל אחת הסיבות שאני משדרג חגורה היא שיש לי לבר.

• פותח/ת השרשור
למה עברת מlever ל prong ?
לא יודע מה הסיבות שלו, אבל לי קשה להסתדר עם העובדה שאי אפשר לשנות מידה בספונטניות. אתה מגיע על בטן ריקה והחגורה רופפת \ מגיע אחרי ארוחה כבדה או שתיה מרובה ואתה מקבל שבץ מהלחץ.
וזה בלי להתחשב בעובדה שאנחנו כמעט תמיד נמצאים במסה\חיטוב והיקף הבטן משתנה לעתים קרובות.

למה עברת מlever ל prong ?
גם דומה אליו. זה פשוט יותר נוח. בנוסף הרבה פעמים קורה שבבנץ' או דדליפט אתה באותו אימון צריך חור שונה בחגורה. יום שבו הבטן יותר נפוחה וזה. בלבר לא קל לשחק עם זה. וזה כבר נהיה לי מאד פשוט לשים ולהוריד את הפרונג, אתה פשוט מוצא עמוד להישען עליו ואתה בסדר

גם דומה אליו. זה פשוט יותר נוח. בנוסף הרבה פעמים קורה שבבנץ' או דדליפט אתה באותו אימון צריך חור שונה בחגורה. יום שבו הבטן יותר נפוחה וזה. בלבר לא קל לשחק עם זה. וזה כבר נהיה לי מאד פשוט לשים ולהוריד את הפרונג, אתה פשוט מוצא עמוד להישען עליו ואתה בסדר
לא חכם להגיד דברים כאלה כשאתה מוכר חגורה

לא חכם להגיד דברים כאלה כשאתה מוכר חגורה
זאת הסיבה שאני העדפתי להחליף לפרונג. יש הרבה מאד אנשים שלא מסכימים איתי ולהם הרבה יותר נוח לבר. יש גם הרבה שאין להם בעיה לקחת מברג לאימון ולשנות את החור לפני הבנץ', גם ככה יש את המנוחות בין הסטים של החימום. זה שפרונג זה העדפה שלי ממש לא אומר שאף אחד לא עדיף לו לבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית