עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש באיביי ב$160 כולל משלוח ממוכר אמין
פשוט חפש
INZER FOREVER
שם המוכר seventheories מארה"ב
הוא מוכר בשיטה שאפשר להציע לו מחיר, אז בטח אפשר להוריד בעוד 5-10$ לפחות
סורי, עוד לא הבנתי אם מותר לפרסם לינקים או לא ואני עדיין לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.
תודה לכולם, אבל אני נעול על אינזר. אין לי היכרות עם חברות אחרות ואני לא רוצה להתחיל להסתבך.
מישהו יודע כמה עולה דרך buy2usa?
איך אתה יודע שהסחורה אמיתית ועם אחריות תקפה?
אני לא יודע בוודאות. זה מוכר עם אמינות גבוהה ופידבקים רבים (גם על מוצרים אחרים של איסנר וגם אחרים) . הוא עומד במדדים שלי להזמנה מאיביי.
בכל מקרה אתה מכוסה על הקנייה אם יש בעיה ותמיד יכול להחזיר אם יש בעיה כלשהי.
בכל מקרה תקרא את כל הפרטים על המוצר לפני שאתה מזמין.
מוצרים כאלה זה בסדר לפרסם.יש באיביי ב$160 כולל משלוח ממוכר אמין
פשוט חפש
INZER FOREVER
שם המוכר seventheories מארה"ב
הוא מוכר בשיטה שאפשר להציע לו מחיר, אז בטח אפשר להוריד בעוד 5-10$ לפחות
סורי, עוד לא הבנתי אם מותר לפרסם לינקים או לא ואני עדיין לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.
תודה, אבל אחת הסיבות שאני משדרג חגורה היא שיש לי לבר.אם אתה רוצה אני מוכר אינזר 13MM שחורה עם סוגר LEVER. מעולה, פשוט קניתי לי אדומה סוגר פרונג, ומבטיח למכור ביותר זול מכל מחיר שתמצא
למה עברת מlever ל prong ?אם אתה רוצה אני מוכר אינזר 13MM שחורה עם סוגר LEVER. מעולה, פשוט קניתי לי אדומה סוגר פרונג, ומבטיח למכור ביותר זול מכל מחיר שתמצא
לא יודע מה הסיבות שלו, אבל לי קשה להסתדר עם העובדה שאי אפשר לשנות מידה בספונטניות. אתה מגיע על בטן ריקה והחגורה רופפת \ מגיע אחרי ארוחה כבדה או שתיה מרובה ואתה מקבל שבץ מהלחץ.למה עברת מlever ל prong ?
גם דומה אליו. זה פשוט יותר נוח. בנוסף הרבה פעמים קורה שבבנץ' או דדליפט אתה באותו אימון צריך חור שונה בחגורה. יום שבו הבטן יותר נפוחה וזה. בלבר לא קל לשחק עם זה. וזה כבר נהיה לי מאד פשוט לשים ולהוריד את הפרונג, אתה פשוט מוצא עמוד להישען עליו ואתה בסדרלמה עברת מlever ל prong ?
לא חכם להגיד דברים כאלה כשאתה מוכר חגורהגם דומה אליו. זה פשוט יותר נוח. בנוסף הרבה פעמים קורה שבבנץ' או דדליפט אתה באותו אימון צריך חור שונה בחגורה. יום שבו הבטן יותר נפוחה וזה. בלבר לא קל לשחק עם זה. וזה כבר נהיה לי מאד פשוט לשים ולהוריד את הפרונג, אתה פשוט מוצא עמוד להישען עליו ואתה בסדר
זאת הסיבה שאני העדפתי להחליף לפרונג. יש הרבה מאד אנשים שלא מסכימים איתי ולהם הרבה יותר נוח לבר. יש גם הרבה שאין להם בעיה לקחת מברג לאימון ולשנות את החור לפני הבנץ', גם ככה יש את המנוחות בין הסטים של החימום. זה שפרונג זה העדפה שלי ממש לא אומר שאף אחד לא עדיף לו לברלא חכם להגיד דברים כאלה כשאתה מוכר חגורה