הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התקדמות 7 חודש

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,התחלתי להתאמן לפני 7 חודשים בערך,במשקל 49 על 73
עכשיו אני שוקל 58-59
לצערי היה לי קשה מדי לאכול לפי תפריט אז אני מאמין שעם תפריט הייתי יכול להגיע לתוצאות טובות יותר.
אין לי תמונןת לפני..
גם עוד משהו שהוא באסה בשבילי זה שהתחלתי עם המורכבים רק אחרי 4 חודשים בערך 😭
אני יודע שאני עדין רזה אבל אני מרוצה מהשינוי(ברור שיש עוד לאן להתקדם)
אשמח להערות אם יש רק מעדיף שיהיו בתור תגובה בונה ולא משהו מעליב

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 24 · צפיות: 344
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 62.3 · צפיות: 321
נערך לאחרונה:
נורא קשה לתת חוות דעת מפורטת, אבל גב נראה סבבה ורגליים נראים ... גם סבבה,
סך הכול בסדר, אתה רק בהתחלה עזוב אותך תמונות ושיט ..
תמשיך להרים ותאכל יותר , לאט לאט תעלה את הקיבולת שלך , תמצא מתכונים למסה או תפריטים למסה, זה נורא פשוט להכניס קלוריות מבלי להרגיש מפוצץ כל הזמן, אתה פשוט צריך לדעת איך, תקפיד על התזונה ותמשיך לשאוף גבוה, תעדכן עוד כמה חודשים ובהצלחה.

• פותח/ת השרשור
נורא קשה לתת חוות דעת מפורטת, אבל גב נראה סבבה ורגליים נראים ... גם סבבה,
סך הכול בסדר, אתה רק בהתחלה עזוב אותך תמונות ושיט ..
תמשיך להרים ותאכל יותר , לאט לאט תעלה את הקיבולת שלך , תמצא מתכונים למסה או תפריטים למסה, זה נורא פשוט להכניס קלוריות מבלי להרגיש מפוצץ כל הזמן, אתה פשוט צריך לדעת איך, תקפיד על התזונה ותמשיך לשאוף גבוה, תעדכן עוד כמה חודשים ובהצלחה.
קשה לי לאכול לפי תפריט
כאילו זה פשוט משעמם אותי לאכול כל הזמן אותו דבר,אני אוהב להיות ספונטני באוכל חחח
איזה מאכלים יש עם הרבה קלוריות ושלא יפוצצו אותי יותר מדי?כאילו יש לך אתר למאכלים כאלה?

קשה לי לאכול לפי תפריט
כאילו זה פשוט משעמם אותי לאכול כל הזמן אותו דבר,אני אוהב להיות ספונטני באוכל חחח
איזה מאכלים יש עם הרבה קלוריות ושלא יפוצצו אותי יותר מדי?כאילו יש לך אתר למאכלים כאלה?
תריץ חיפוש בטוח תמצא

קודם כל-יפה על השינוי,בקשר לתזונה-אני אחד שחי על אותו דבר ולא מרגיש שעמום,אבל מה שאתה נגיד יכול לעשות לדעת לאיזה ערכים אתה צריך להגיע,ולאכול פחות או יותר לפי זה.
אם אתה בונה תפריט תוודא שיש לך המון חלופות לכל דבר,ככה עדיף לדעתי מה אופציה הראשונה
מאכלים מפוצצי קלוריות יש לך חמאת בוטנים (לך על הטבעית של b&d, לא של סקיפי) חוץ מזה אני בטוח שיש עוד המון מאכלים שאני לא מודע להם
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
קודם כל-יפה על השינוי,בקשר לתזונה-אני אחד שחי על אותו דבר ולא מרגיש שעמום,אבל מה שאתה נגיד יכול לעשות לדעת לאיזה ערכים אתה צריך להגיע,ולאכול פחות או יותר לפי זה.
אם אתה בונה תפריט תוודא שיש לך המון חלופות לכל דבר,ככה עדיף לדעתי מה אופציה הראשונה
מאכלים מפוצצי קלוריות יש לך חמאת בוטנים (לך על הטבעית של b&d, לא של סקיפי) חוץ מזה אני בטוח שיש עוד המון מאכלים שאני לא מודע להם
בהצלחה
אני יחשב עוד פעם את הערכים ויחשב לי בערך כל יום כמו שאמרת
אני יבדוק באינטרנט עוד מעט איזה מאכלים יש
תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית