הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

supernatural season 10 finale

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
*ספוליירים*
עוד מישהו עוקב אחרי היסדרה על טיביעי למרות שהיא נהרסה אחרי עונה 5?\לא עוקב אבל לא שם זין על ספלויירים?
כי אם כן

גברותיי ורבותייי, איך להרוס לור שלם של סידרה ב14 שיניות

😣
👎🤦‍♂️

טוב שנזכרת. עברו מעל לחודשיים 😃
אחת הסדרות!
מה הבעיה שדין הרג את הגרים ריפר?

• פותח/ת השרשור
טוב שנזכרת. עברו מעל לחודשיים 😃
אחת הסדרות!
מה הבעיה שדין הרג את הגרים ריפר?
אחי דילגתי על כמה עשורות פרקים ועדיין הבנתי הכול....שתבין כמה הסידרה הפכה גרועה...
מה הבעיה?,בעונות הקודמות זיינו לנו כמה שכקשה ואפילו בלתי להרוג פרש,במיוחד את מוות שעשו אותו כזה badass זה כאילו השיתנו על העבודה של עצמם בחמש שניות,למה שדמות כזאת עתיקה וחכמה כמו מוות אפילו תיתן לדין היזתמנות להרוג אותו?!,זה לא הגיוני...

עדיין לא הגעתי לפרק סוף העונה, נראה טוב בינתיים.
למה ספויילרים אבל?

הוא סמך על דין, עשה טעות ונתן לו את המגל, כנראה אפשר להרוג אותו עם זה וככה דין עשה.

• פותח/ת השרשור
הוא סמך על דין, עשה טעות ונתן לו את המגל, כנראה אפשר להרוג אותו עם זה וככה דין עשה.
שזה הורס את הדמות לגמריי,מעבר לכך זה מרגיש....אמממ...קל מידיי....?,לא יודע בעבר עשו מימנו כזה עניין גדול,ומהעובדה שאי אפשר להרוג אותו כי חלק המיקום או חרא כזה,ואז פשוט בום ...זהו....בלי שום הסבר ממשי,או הגשה של הרעיון...אתה מבין מה אני אומר זה פשוט ניראה כמו טיווסט אך ורק למען הרעיון של טיווסט

[
עדיין לא הגעתי לפרק סוף העונה, נראה טוב בינתיים.
למה ספויילרים אבל?
אחי בבקשה על תהיה לי אחד מאלו.....אני כתבתי בכותרת שזה נושא על הפרק אחרון של העונה העשירית,אני סימנתי סופויילרים בהודעה הראשונה,אני עישיתי הרבה מרחב בין הסירטון לדיון,דיי בבקשה....בגלל דברים כאלו קשה להיסתדר עם קהילת הגיקים....🫤

אחי בבקשה על תהיה לי אחד מאלו.....אני כתבתי בכותרת שזה נושא על הפרק אחרון של העונה העשירית,אני סימנתי סופויילרים בהודעה הראשונה,אני עישיתי הרבה מרחב בין הסירטון לדיון,דיי בבקשה....בגלל דברים כאלו קשה להיסתדר עם קהילת הגיקים....🫤[/QUOTE]

בסדר בסדר.. הוצאתי קצת תסכול אבל אתה צודק.
בכל אופן הסרתי מעקב אז תפסיק לצטט אותי כי בסוף באמת אתקל בספויילר! 🤬

• פותח/ת השרשור
אחי בבקשה על תהיה לי אחד מאלו.....אני כתבתי בכותרת שזה נושא על הפרק אחרון של העונה העשירית,אני סימנתי סופויילרים בהודעה הראשונה,אני עישיתי הרבה מרחב בין הסירטון לדיון,דיי בבקשה....בגלל דברים כאלו קשה להיסתדר עם קהילת הגיקים....🫤

בסדר בסדר.. הוצאתי קצת תסכול אבל אתה צודק.
בכל אופן הסרתי מעקב אז תפסיק לצטט אותי כי בסוף באמת אתקל בספויילר! 🤬[/QUOTE]
ספלוייר...........................הם צדים שדים מיפלצות ושיט
giphy.gif

לא הצלחתי להמשיך עם עונה 10 אחרי כמה פרקים. שווה צפייה בחופש?

• פותח/ת השרשור
במעט יש כמה קטעים ששווים את זה אבל אחרי כמה זמן תיסכתל טוב ותיראה שבשלב מסיוים לשחקנים נימאס

לא שווה לראות גם עונה ראשונה...
אפקטים גרועים ... עלילה מביכה... והסדרה הזאת ממשיכה לרוץ 10!!! עונות!!! כי שני הכוכבים של הסדרה נראים טוב.. וכל הילדות האימהות והגייז בארהב מבייצים מול הסדרה הזאת ומשאירים אותה חייה...

תראו משחקי הכס במקום!!!

• פותח/ת השרשור
אפקטים גרועים ... עלילה מביכה... והסדרה הזאת ממשיכה לרוץ 10!!! עונות!!! כי שני הכוכבים של הסדרה נראים טוב.. וכל הילדות האימהות והגייז בארהב מבייצים מול הסדרה הזאת ומשאירים אותה חייה...

תראו משחקי הכס במקום!!!
האמת שיש לה חלקים טובים בה והם באמת צחקו על כול הפאנגריזל ופאנבויז שמאוננים על הסידרה הזאת כמה פעמים:sarcastic:
בקשר לאפקטים כן בשלב מסוים זה נורא כי אתה מתחיל להבין שלא משנה מה תמיד ימצאו להכניס את המיפלצת לדמות אנושית....🙁

תראו משחקי הכס במקום!!!

אני זוכר את העונות הראשונות בתור טובות דווקא.
הסיום של עונה 5 (ובמקור כול הסדרה) היה מושלם. דין עם חיי משפחה נורמליים. וסאם בכלוב על הפשעים מעונה 4.
לעומת זאת היום הכמות פרקים בסדרה היא פי 2 ממה שהייתה אמורה להיות (!) ועוד חידשו את זה לעונה 11.
מתי יגמרו להם הרעיונות? לא יודע. עונה 11 תהיה החרונה אני די בטוח בזה.

יש סדרה שאני ממש מחבב הרבה יותר גותית penny dreadful בינתיים יש 2 עונות והם ממש טובות.. שוב הסדרה ממש גותית , אחלה תפאורה.. אחלה שחקנים.. אני ממליץ בחום... זה עדיין לא משחקי הכס!!

אחרי עונה 5 אכן הייתה נפילה אבל אני בכל זאת חושב שהעונות האחרונות דיי מצליחות להעלות את הסדרה חזרה. הקטע של להרוג את מוות... אכן קצת מפגר אבל נראה לאן יפתחו את זה בעונה 11. יכולים לעשות את זה ממש טוב וגם ממש גרוע. לך תדע מה להרוג את מוות יעשה. פתאום אנשים לא ימותו בכלל, או שהMINIONS שלו יתחילו לעשות שטויות או שפתאום דין יהיה המוות החדש... לך תדע מה יהיה. יכולים לעשות את זה מעולה ויכולים לעשות את זה חרא.

• פותח/ת השרשור
אחרי עונה 5 אכן הייתה נפילה אבל אני בכל זאת חושב שהעונות האחרונות דיי מצליחות להעלות את הסדרה חזרה. הקטע של להרוג את מוות... אכן קצת מפגר אבל נראה לאן יפתחו את זה בעונה 11. יכולים לעשות את זה ממש טוב וגם ממש גרוע. לך תדע מה להרוג את מוות יעשה. פתאום אנשים לא ימותו בכלל, או שהMINIONS שלו יתחילו לעשות שטויות או שפתאום דין יהיה המוות החדש... לך תדע מה יהיה. יכולים לעשות את זה מעולה ויכולים לעשות את זה חרא.
לא עברו מספיק חרא עם כול הקטע שדין עובר שינויים וחוזר לעצמו בסוף ???
למען השם בעונה האחרונה הוא הפך לילד בן 10!

רק רציתי להגיד שמארק ריפטו מזכיר לי את בובי סינגר, גם במראה וגם בקול 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית