עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי דילגתי על כמה עשורות פרקים ועדיין הבנתי הכול....שתבין כמה הסידרה הפכה גרועה...טוב שנזכרת. עברו מעל לחודשיים 😃
אחת הסדרות!
מה הבעיה שדין הרג את הגרים ריפר?
שזה הורס את הדמות לגמריי,מעבר לכך זה מרגיש....אמממ...קל מידיי....?,לא יודע בעבר עשו מימנו כזה עניין גדול,ומהעובדה שאי אפשר להרוג אותו כי חלק המיקום או חרא כזה,ואז פשוט בום ...זהו....בלי שום הסבר ממשי,או הגשה של הרעיון...אתה מבין מה אני אומר זה פשוט ניראה כמו טיווסט אך ורק למען הרעיון של טיווסטהוא סמך על דין, עשה טעות ונתן לו את המגל, כנראה אפשר להרוג אותו עם זה וככה דין עשה.
אחי בבקשה על תהיה לי אחד מאלו.....אני כתבתי בכותרת שזה נושא על הפרק אחרון של העונה העשירית,אני סימנתי סופויילרים בהודעה הראשונה,אני עישיתי הרבה מרחב בין הסירטון לדיון,דיי בבקשה....בגלל דברים כאלו קשה להיסתדר עם קהילת הגיקים....🫤עדיין לא הגעתי לפרק סוף העונה, נראה טוב בינתיים.
למה ספויילרים אבל?
אחי בבקשה על תהיה לי אחד מאלו.....אני כתבתי בכותרת שזה נושא על הפרק אחרון של העונה העשירית,אני סימנתי סופויילרים בהודעה הראשונה,אני עישיתי הרבה מרחב בין הסירטון לדיון,דיי בבקשה....בגלל דברים כאלו קשה להיסתדר עם קהילת הגיקים....🫤
ספלוייר...........................הם צדים שדים מיפלצות ושיטבסדר בסדר.. הוצאתי קצת תסכול אבל אתה צודק.
בכל אופן הסרתי מעקב אז תפסיק לצטט אותי כי בסוף באמת אתקל בספויילר! 🤬
☝️תפסיק לצטט אותי
האמת שיש לה חלקים טובים בה והם באמת צחקו על כול הפאנגריזל ופאנבויז שמאוננים על הסידרה הזאת כמה פעמים:sarcastic:לא שווה לראות גם עונה ראשונה...
אפקטים גרועים ... עלילה מביכה... והסדרה הזאת ממשיכה לרוץ 10!!! עונות!!! כי שני הכוכבים של הסדרה נראים טוב.. וכל הילדות האימהות והגייז בארהב מבייצים מול הסדרה הזאת ומשאירים אותה חייה...
תראו משחקי הכס במקום!!!
לא שווה לראות גם עונה ראשונה...
אפקטים גרועים ... עלילה מביכה... והסדרה הזאת ממשיכה לרוץ 10!!! עונות!!! כי שני הכוכבים של הסדרה נראים טוב.. וכל הילדות האימהות והגייז בארהב מבייצים מול הסדרה הזאת ומשאירים אותה חייה...
תראו משחקי הכס במקום!!!
לא עברו מספיק חרא עם כול הקטע שדין עובר שינויים וחוזר לעצמו בסוף ???אחרי עונה 5 אכן הייתה נפילה אבל אני בכל זאת חושב שהעונות האחרונות דיי מצליחות להעלות את הסדרה חזרה. הקטע של להרוג את מוות... אכן קצת מפגר אבל נראה לאן יפתחו את זה בעונה 11. יכולים לעשות את זה ממש טוב וגם ממש גרוע. לך תדע מה להרוג את מוות יעשה. פתאום אנשים לא ימותו בכלל, או שהMINIONS שלו יתחילו לעשות שטויות או שפתאום דין יהיה המוות החדש... לך תדע מה יהיה. יכולים לעשות את זה מעולה ויכולים לעשות את זה חרא.