הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אזהרה! - קבלת תוספי תזונה בדואר

NonCivilized

משתמש קבוע
1,942
886
נק' מוניטין:
2,310
1,942
886
הולמס פלייס חיפה.
יש פה הרבה שמזמינים דברים מחו"ל אז רציתי להזהיר,
אל תזמינו אומגה 3 בקיץ!!!
עכשיו קיבלתי את החבילה וכל הכמוסות פשוט נמעכו יחד לגוש, אני מנסה להפריד אותם ועדיין לקחת, לא יודע אם זה עדיין שווה משהו, חבל על הכסף...

יש פה הרבה שמזמינים דברים מחו"ל אז רציתי להזהיר,
אל תזמינו אומגה 3 בקיץ!!!
עכשיו קיבלתי את החבילה וכל הכמוסות פשוט נמעכו יחד לגוש, אני מנסה להפריד אותם ועדיין לקחת, לא יודע אם זה עדיין שווה משהו, חבל על הכסף...

האמת שזה צריך להיות באוף טופיק...זה תקף לכל הויטמינים/תוספים/ וכל מוצר קוסמטי אחר שמזמינים בקיץ. לא ניתן לדעת כמה זמן המוצר נשאר בשמש/או באיזו טמפרטורה

במקום לכתוב כותרת מפוצצת שרק מושכת תשומת לב ולא נותנת פרטים על התוכן נראה לי עדיף שתשנה למשהו כמו "האם תוספים נהרסים בעקבות החום/שמש" או משהו כזה. כי הרי אתה בעצמך מודה שאתה לא יודע אם זה עדיין שווה משהו או לא.

לרוב בתוספי תזונה שעלולים להיהרס ע"י נוגד חמצון כלשהו (ויטמין E בדרך כלל) ובאריזה עצמה אמור להיות סופג לחות. השאלה אם זה מספיק בשביל למנוע את החמצון גם אחרי שהות ממושכת בחום?

• פותח/ת השרשור
במקום לכתוב כותרת מפוצצת שרק מושכת תשומת לב ולא נותנת פרטים על התוכן נראה לי עדיף שתשנה למשהו כמו "האם תוספים נהרסים בעקבות החום/שמש" או משהו כזה. כי הרי אתה בעצמך מודה שאתה לא יודע אם זה עדיין שווה משהו או לא.

לרוב בתוספי תזונה שעלולים להיהרס ע"י נוגד חמצון כלשהו (ויטמין E בדרך כלל) ובאריזה עצמה אמור להיות סופג לחות. השאלה אם זה מספיק בשביל למנוע את החמצון גם אחרי שהות ממושכת בחום?
אין חמצון רק חום, האמת שהכנסתי את זה למקרר והצלחתי לפרק את הגושים, לא רוצה להיות ישראלי חצוף, טמטום שלי לא אשמתם.
עמיד הדבר הזה, אבל צריך לקחת בחשבון את החום בהזמנה, אני מקווה שהחומצות אמינו שרדו את החום מבחינת התרכיב...

וצודק בנוגע לכותרת לצערי לא יכול לערוך כותרת,
אם מנהל רואה ויכול בבקשה תשנו את זה ל"אזהרה, הזמנת תוספים בחום הקיץ"

אני מקווה שהחומצות אמינו שרדו את החום
באומגה 3? אולי התכוונת לכתוב "חומצות שומן". מכל מקום, גם חומצות שומן וגם חומצות אמינו עמידות לחום סביר, לפחות עד דרגה של בישול בתנור, אחרת חלק גדול מהאוכל שלנו היה חסר ערך מבחינת חלבונים ושומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית