הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בשורש כף היד

ג'ון שלג

משתמש מתחיל
51
11
נק' מוניטין:
11
51
11
השבוע התחיל לי כאב מאוד חזק ביד ימין בשורש כף היד (כאב שהופיע בעבר אך ברמה חלשה מאוד) וקצת מעל לאורך האמה, כשאני מסובב את היד אני מרגיש את הכאב. כנראה שזה נובע מטכניקה לקויה מאוד שהייתה לי בלחיצות אבל כבר תיקנתי את זה. מה שמוזר לי שבמהלך האימון אני לא מרגיש שום דבר, לא בזמן התרגיל ולא במנוחות והכאב חוזר להופיע כחצי שעה אחרי סיום האימון.
אני מאמין שזה דלקת או התפתחות של דלקת השאלה אם להפסיק להתאמן בנתיים או שאפשר להמשיך רגיל (הכאב לא עוצר אותי מלהתאמן.)?

אני לא יודע אם מה שיש לך בשורש כף היד זה מה שיש לי עכשיו , אבל מה שאני ממליץ זה שתפסיק עם האימונים בנתיים
תקבע תור אצל אורטופד , תעשה צילום מה שצריך , ובמידת הצורך תתחיל פיזיותרפיה בהתאם להבחנה של הרופא .

בזמן אימון אתה לא מרגיש את הכאב כי השרירים שלך בפעולה והגוף חם
בהצלחה ורק בריאות

1. הכי טוב ללכת להיבדק
אבל מניסיון אישי ולא מקצועי תשובתי :

שמע אחי אם כואב לך שאתה לא מתאמן תלוי אם ממש כואב זה אולי דלקת אם קצת אולי הרקמות והגידים וכול השיט הזה נשחקו והם נבנים מחדש
מה שאני מציעה בבכללי תיקנה wristwraps . זה ממש טוב וגם שאתה עושה bench press תנעל את היד חזק על המוט ככה הforearm יעבוד חזק יותר ויקל על המפרק

1. הכי טוב ללכת להיבדק
אבל מניסיון אישי ולא מקצועי תשובתי :

שמע אחי אם כואב לך שאתה לא מתאמן תלוי אם ממש כואב זה אולי דלקת אם קצת אולי הרקמות והגידים וכול השיט הזה נשחקו והם נבנים מחדש
מה שאני מציעה בבכללי תיקנה wristwraps . זה ממש טוב וגם שאתה עושה bench press תנעל את היד חזק על המוט ככה הforearm יעבוד חזק יותר ויקל על המפרק

האמת עשיתי הפסקה של איזה 3 חודש מהחדר כושר וחזרתי להתאמן לפני שבועיים
הכאב פחת בהרבה , וזה לא מפריע לי באימונים ...
אני חושב שגיליתי ממה נגרמה לי הדלקת ומאז שהפסקתי את זה המצב השתפר ...
תודה בכל אופן אחי על הטיפים ... שיהיה שבוע טוב ומבורך !

חבר'ה לצערי הכאב חזר והוא הרבה יותר מורגש ... מה אפשר לעשות ?
עשיתי אולטראסאונד ואמרו שאין לי כלום ... והפיזיותרפיסט אומר שזה דלקת

מישהו מכיר תבעיה ?
זה כאבים בעצם של כף היד ... אפילו לסובב את המעלות בטוסטר אובן לצד ימין/שמאל כואב לי בתנועה

מכירה היטב.
לא הייתי מפסיקה להתאמן אבל בפירוש לא מבצעת תרגילים שבהם הכאב מורגש. אצלי למשל פרס מעורר את הכאב בגלל הזוית בשורש כף היד וכך גם פרונט סקווט.
בנץ יכולה לבצע ללא בעיה.
ממליצה על פיסיותרפיה גם אם זה דלקת וגם אם עדיין לא - מנוחה וטיפול הם הדרך. כדורים לא עוזרים ורק מעוררים את ה"שדים".

העניין הוא שאני לא יודע איזה תרגילים אני יכול לעשות ואיזה לא ... אני רוצה שזה יעבור לגמרי כדי לחזור להתאמן בשיא הכוח

העניין הוא שאני לא יודע איזה תרגילים אני יכול לעשות ואיזה לא
יכול להיות שחבישה נכונה תוכל לעזור. אולי זה שווה ביקור אחד אצל פיזיותרפיסט טוב (אני מכיר אחד כזה. בעצם, גם אתה, אם אתה קורא את הפורום הזה באופן שוטף).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית