הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיבולת שועל

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
🤪😈👹🤘:bananaparty:שנה טובה לכל הפורום!!!!!!!!
אז ככה נמאס לי מדייסת קוואקר
אני רוצה להכין מהשיבולת שועל משקה
עם למישהו יש רעיון אני ישמח:bananaparty:
תודה רבה מראש

ש"ש
חלב
דבש
סקופ חלבון
סוכרזית בהתאם לצורך
ניתן להוסיף אגוזים/פירות (תלוי בטעם של הסקופ חלבון)

עזבו אותם צ'ריוס,דגני בריאות-קינמונים! זה הקרונפלקס! המרובעים האלה עם הקינמון גרררררר
אח זה עושה לי את זה

ש"ש
חלב
דבש
סקופ חלבון
סוכרזית בהתאם לצורך
ניתן להוסיף אגוזים/פירות (תלוי בטעם של הסקופ חלבון)

אם אתה טוען את הש"ש במטחנה ומוסיף לזה חלב זה עדין יוצא סוג של דיסה לא?
אגב למה סוכרזית ולא סוכר ענבים?

תעשה דייסה מקוואקר, הרבה קלוריות וטעים מאוד.

תראה איזה דייסה אני עושה כשאני בבית, לא נמאס מזה:

כוס קוואקר לפני בישול שים בסיר, מוסיף כף קינמון וכפית סוכר, שם על הגז ומוסיף בנתיים חלב/מים עד לכיסוי של הקוואקר, אני בד"כ שם כוס חלב והשאר מים.
נותן לזה להתבשל בכיף אחר כך מעביר לקערה להתקרר, ברגע שזה התקרר אני מוסיף לבפנים סקופ חלבון מערבב טוב טוב ואז חותך בננה קפואה לבפנים.

בד"כ אני גם שם על כל הסיפור הזה 2-3 כפיות גדושות של חמאת בוטנים על הבננות ועל הקוואקר, יוצא פשוט מעדן.

ד"א זה נראה די מסובך.. אבל זה 3 דקות בבוקר, סתם חפרתי חח

עזבו אותם צ'ריוס,דגני בריאות-קינמונים! זה הקרונפלקס! המרובעים האלה עם הקינמון גרררררר
אח זה עושה לי את זה

אני לא סובל ש"ש ככה שאני לא עושה את זה, אבל אתה שם את הש"ש וזה יוצא כמו סוג של דייסה (נהפך לפירורים נורא קטנים).
בקשר לסוכר ענבים, תלוי למי זה טוב אם אתה מחפש עוד קלוריות אז אפשר, לדעתי זה מספיק.

אח זה עושה לי את זה

אחי, אני לא מסוגל להכניס קינמון לפה, כל דבר עם קינמון (כמות שמרגישים את הטעם) שנכנס לפה שלי יוצא החוצא בשמוחטה, עד עכשיו צ'ריוס מולטי עם סקופ חלבון זה אחד הדברים הטעימים שאכלתי.

אני לא סובל ש"ש ככה שאני לא עושה את זה, אבל אתה שם את הש"ש וזה יוצא כמו סוג של דייסה (נהפך לפירורים נורא קטנים).
בקשר לסוכר ענבים, תלוי למי זה טוב אם אתה מחפש עוד קלוריות אז אפשר, לדעתי זה מספיק.

זה יצא מגעיל לפי דעתי,ניסיתי את זה פעם עם קורנפלקס יצא זוועה חח

אחי, אני לא מסוגל להכניס קינמון לפה, כל דבר עם קינמון (כמות שמרגישים את הטעם) שנכנס לפה שלי יוצא החוצא בשמוחטה, עד עכשיו צ'ריוס מולטי עם סקופ חלבון זה אחד הדברים הטעימים שאכלתי.

אין אחי אין כזה דבר! וואי אני חושב על הקורנפלקס ועולה לי התאבון(זה אחלה פתרון למסה)
באמת אחי אתה חייב לנסות את זה! זה לא סתם קינמון זה הדבר הכי טעים שאי פעם אכלתי,כמעט יותר מהשווארמה של עמוס ;-)

אני מאוד אהבתי את השייק:

שיבולת שועל
אבקת חלבון (גרם עוגיות)
חמאת בוטנית טבעיצ
חלב
יוצא פשוט מעדן 😃

תערבב שש עם קורנפלקס רגיל במינון שטעים לך ועדיין יצא חסכוני

אני הפסקתי עם השטויות, אני פשוט אוכל 6-7 פרוסות לחם בבוקר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית