הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג האימונים של הוויאבו

לוג האימונים של הוויאבו

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/4/17
בטח שכן. אתה יכול להתאמן בסקוואט ע"פ הלניארית בלחיצות ע"פ טקסס וכד'. כך שאתה יכול לעשות את אימון הנפח רק לתרגיל אותו תבחר רק שיהיה כמובן עקבי.

עריכה: אם אתה ממש אבל ממש לחוץ בזמן גם FBW ברעיון אימון A של הלניארית יכול להתאים לך ככה שאם הפסדת אימון לא התבזבז לך כל השבוע. מה שוודאי הוא שה5/3/1 שנויה במחלוקת, עם זאת, אם אתה מרגיש ורואה תוצאות הייתי ממשיך בה.

נערך לאחרונה:
בטח שכן. אתה יכול להתאמן בסקוואט ע"פ הלניארית בלחיצות ע"פ טקסס וכד'. כך שאתה יכול לעשות את אימון הנפח רק לתרגיל אותו תבחר רק שיהיה כמובן עקבי.

עריכה: אם אתה ממש אבל ממש לחוץ בזמן גם FBW ברעיון אימון A של הלניארית יכול להתאים לך ככה שאם הפסדת אימון לא התבזבז לך כל השבוע. מה שוודאי הוא שה5/3/1 שנויה במחלוקת, עם זאת, אם אתה מרגיש ורואה תוצאות הייתי ממשיך בה.

531 שנויה במחלוקת אולי בפורום הזה. יש לה תוצאות, ההתקדמות בה איטית יותר, ייתכן שתוכנית אחרת תביא לתוצאות טובות יותר. כל הטענות האלה נטענו הלוך ושוב על פני האינטרנט. בסופו של דבר, אין מחלוקת על כך שניתן להתקדם עם התוכנית, וכמעט אין מחלוקת על כך שהתוכנית יכולה להועיל לאדם שאורח חייו אינו מאפשר רביצה בחדר הכושר.

אתה סותר את עצמך, מצד אחד אתה אומר שיש לה התקדמות איטית מצד שני אתה "ממליץ" עליה למתאמן שיכול להתקדם לניארית מהר יותר.

ושוב אני שב וכותב, שמי שמתקדם איתה שישאר איתה רק מה שיכול להיווצר הוא שמי שבמקום לממש את הפוטנציאל שלו בהתקדמות לניארית הוא עובר למשהו שגם ככה לא כולם מסכימים איתו במיוחד בשלב הזה.

אורח החיים שלו תואם FBW או לניארית ואומר את זה אחד שכבר שנה חמישית באקדמיה עם משפחה + עבודה ועוד כל מיני דברים שמשבשים אורח חיים הדוגל בספורט.

אורח החיים שלו תואם FBW או לניארית ואומר את זה אחד שכבר שנה חמישית באקדמיה עם משפחה + עבודה ועוד כל מיני דברים שמשבשים אורח חיים הדוגל בספורט.

יש לי שעה ורבע במכון בחלק מהימים, איך FBW שבו אני צריך לבצע כמה תרגילים או ליניארית יכולים להיכנס באימון של שעה ורבע?

4/5 (סקוואט, בנץ, פרס, דדליפט ומתח) תרגילים יכולים להיכנס לך בשעה ורבע. הסקוואט, פרס ודדליפט באימון B זה לא 5×5 כולל החימום אלא 4×5 וזה בהחלט יכול להיכנס אם תתכנן את עצמך היטב אלא הכלוב במכון אצלך עמוס באנשים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית