נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
לרגע הזלתי דמעה.הלב לא עומד בזה,
הסיבולת בסאונה מגיעה אחרי ה4 פלטות בדד ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לרגע הזלתי דמעה.הלב לא עומד בזה,
לרגע הזלתי דמעה.
הסיבולת בסאונה מגיעה אחרי ה4 פלטות בדד ?
עכשיו אני אופטימי לגביי ה 200 במרץ.ככה אני הצלחתי בתחרות 4 פלטות כי ייבשתי לפני והייתי בבוקר של השקילה בסאונה
עכשיו אני אופטימי לגביי ה 200 במרץ.
רק צריך להשיג סאונה 👹
About recovery: The pool is great. Swimming is very good for muscle relaxation. Don't spend too much time in the pool though - swim just 3-4 laps (50 meters) and no more. It usually takes 20-30 minutes. When finished go to the sauna. I recommend the sauna once a week. Overall time 45-60 minutes (3 times go inside the sauna + rest outside the sauna). It is not bad if you can't go to the pool once a week but try to visit the sauna once a week Massages: Once every 2-4 weeks is desired.
לא בריא..רק אני יכול לשבת בסאונה שנים בלי לשים לב לשעה? 😳
לא אמרתי שאני עושה את זה, אבל אני באמת לא מרגיש בהבדל אחריי רבע שעה או אחריי חצי שעה.לא בריא..
עוד אימון התאוששות
סקוואט- 90 3X1
בנץ- 50 2X1 עם עצירה
סומו דדליפט- 70X3X5 לתרגול טכניקה
אני מדמם מהרגל כמו חורני וכואב לי
מחר תחרות לילה טוב
מילטרי - XXX * XXX XXXKG
תרגילי עזר
מתיחות ועבודת גמישות
סאונה רטובה חצי שעה- 40 דקות
מה כלכך סודי בפרס שלך?
דדליפט XXXX * XXX XXXKG
תרגילי עזר
בכי רב
בנץ- XXXX * XXX XXXKG
תרגילי עזר ששכחתי לבדוק מה לעשות ולא ידעתי מה לעשות עד שחייגתי לאבא שלי שיפתח את האקסל בבית
סאונה קצת
בכי מועט
פרסם משקלים בלאט מה אתה מתבייש
ולמה בכי?
תפסיק לראות שוננים ואתה תפסיק לבכות. מנסיון. אתה נשמע כמו מישהו שעושה REWATCH לFAIRYTAIL.ירדתי למחדרת
כי אני תמיד בוכה
תפסיק לראות שוננים ואתה תפסיק לבכות. מנסיון. אתה נשמע כמו מישהו שעושה REWATCH לFAIRYTAIL.
אני הבטחתי לעצמי לא לראות אנימות חדשות עד המבחן שלי ב1.1 אבל לא התאפקתי אז התחלתי חדשה קצרה של 13 פרקיםאני לא רואה שוננים
ראיתי את הסרט של LOVE LIVE היום דווקא
אבל מלא זמן לא ראיתי אנימה חדשה או ראיתי משהו
אני רק קורא את המנגות השבועיות שיוצאות שהתחלתי פעם וזהו
אני הבטחתי לעצמי לא לראות אנימות חדשות עד המבחן שלי ב1.1 אבל לא התאפקתי אז התחלתי חדשה קצרה של 13 פרקים
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka
קיצור תהיה חזק תאכלס אני לא מבין למה אתה לא ממשיך SS אם עדיין לא חזרת לשיאים שהיו לך לפני צה"ל
תאכלס, לדעתי האישית, וחבורת האחים כנראה לא תסכים איתי לגבי זה, לפני שאתה מתחיל כל תוכנית אתה צריך לפחות סבב אחד של SS, סבב אחד של לינארית וסבב אחד של טקסס מת'וד. אני לא זוכר מה אתה עושה עכשיו אבל אני חושב שלפני שאתה עושה תוכניות פווארליפטינג כדאי לך לעבור על תוכניות הכוח הסטנדרטיות כי זה יבנה לך בסיס טוב יותר.סדרה טובה
ישלי את ה2 ווליומים הראשונים של הנובל באנגלית קראתי בנתיים חצי מהראשון והפסקתי חח
אם אני זוכר נכון האנימה מכסה 6 ווליומים, הסוף מאוד מפתיע אבל חבל שלא תהיה עונה שנייה כדי להמשיך
ואני חזרתי קרוב מאוד למשקלים שהיו לי לפני צהל ככה שלא ראיתי עוד טעם לנסות למשוך את עצמי במתכונת הנוכחית כי אחרי 3 פעמים SS לעשות פעם רביעית לדעתי זה מיותר ואני לא ארוויח מזה כמעט התקדמות
בנוסף לכך הייתי על סף להיפצע עם הקפיצות של ה10 קילו שעשיתי בדדליפט והסקוואט שגם הרגיש לא הכי טוב על הגב (הטכניקה הייתה טובה המשקל הרגיש כבד) אז נתתי שבוע דילוד ועברתי תוכנית