ייעוץ צריכת קלוריות במסה בתפריט שעשיתי

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
מחר אני מתחיל מזה ובניתי תפריט יצא לי

משקל 72 גובה 175 גיל 31
RMR = 1996.5
כפול 1.2 יוצא BMR 2395.8
משקולות 50 דקות = 180 קלוריות
סקי 20 דקות = 170 קלוריות
2395.8+180+170 = 2745.8 קלוריות תפריט נטרלי למשך שבועיים

הדרך שעשיתי נכונה ? נשמע על ההתחלה לאכל הרבה

סיום חיטוב עם תפריט של 1749
ומעבר ל 2745.8
הפרש של 996.8 קלוריות

טוב בוא נעשה לך קצת סדר בראש.
BMR-Basic Metabolic Rate בעברית פשוטה מספר הקלוריות שהגוף שלך שורף ללא תנועות נוספות רק הוא בתור עצמו.
כמו לדוגמא לשכב על הספה 24 שעות.
RMR-Resting Metabolic Rate בעברית פשוטה זה הBMR בתוספת של פעולות יום יום כמו הליכה וכו'.
אחד מהחישובים של חישובי RMR הם הכפלה של BMR פי 1.2.
בנוסף על כך אתה מוסיף את הפעולות הנוספות כמו אימון משקולות ואירובי.
הטעות שלך הייתה שאתה הכפלת את התוצאה המוכפלת כבר. RMR זו כברה התוצאה הסופים אין צורך להכפיל אותה עוד פעם פי 1.2.
אז החישוב שלך צריך להיות ככה: RMR+אימון משקולות+סקי=1996.5+180+170=2346.5

רק תעלה את הפחמימה בהדרגה .. כל שבוע 10 יום ככה תעלה 200-300 קלוריות שבאות מפחמימה . לא בכמה אחת 1000 קלוריות .
מה שגם הייתי מציע לך הוא לעלות את ה300 קלוריות הראשונות ומישם לחכות שתיתקע במשקל ורק אז להמשיך . במידה ואתה רוצה לעיות נקיות .

רק תעלה את הפחמימה בהדרגה .. כל שבוע 10 יום ככה תעלה 200-300 קלוריות שבאות מפחמימה . לא בכמה אחת 1000 קלוריות .
מה שגם הייתי מציע לך הוא לעלות את ה300 קלוריות הראשונות ומישם לחכות שתיתקע במשקל ורק אז להמשיך . במידה ואתה רוצה לעיות נקיות .
טוב לא כתבתי את זה כי הוא לא שאל את זה. אבל בכ"מ צריך לעשות במעבר בין חיטוב למסה שבועיים של נייטרלי בשבו אתה נותן לגוף לחזור למצבו הטבעי ולאזן קצת הורמונים בגוף. לאחר מכן שאתה מתחיל מסה שבה בשבוע הראשון אתה יכול להיות בפלוס קלורי של 300 ואחריי זה לעלות ל500.
אבל זה לא החובה החלק שהעליה בהדרגה במידה ואתה עשית את הנייטרלי.

הדרך שעשיתי נכונה ?
חוץ ממה ש matty אמר לך, אתה עושה אימון אירובי ומשקולות כל יום? אני מניח (ומקווה בשבילך) שלא, כך שלא נכון להוסיף את אותן 350 קלריות לכל יום. חשב את ההוצאה הקלורית השבועית באימונים שלך וחלק אותה ב-7, וזה המספר שאתה צריך להוסיף לצריכה היומית.

חוץ ממה ש matty אמר לך, אתה עושה אימון אירובי ומשקולות כל יום? אני מניח (ומקווה בשבילך) שלא, כך שלא נכון להוסיף את אותן 350 קלריות לכל יום. חשב את ההוצאה הקלורית השבועית באימונים שלך וחלק אותה ב-7, וזה המספר שאתה צריך להוסיף לצריכה היומית.
יהושע תתחדש על הכוכב ✌️

• פותח/ת השרשור
לעשות 350 חלקי 7
50 קלוריות יוצא
סתומרת1996.5 נטלרי +50 קלוריות שהם משקולות +אירובי ?

צריך אז לצאת 2040.6 נטרלי ?

• פותח/ת השרשור
הבנתי תחישוב בעיקרון טעות של עוד 50 קלוריות 😃
אני מתאמן 6 פעמים בשבוע עושה אימון ABCD
יותר מידי ?

הבנתי תחישוב בעיקרון טעות של עוד 50 קלוריות 😃
אני מתאמן 6 פעמים בשבוע עושה אימון ABCD
יותר מידי ?
כן. אלה אם כן אתה מזריק.
בכ"מ ממליץ לך לעלות את התוכנית שלך לפורום אימונים לחוות דעת נוספות.

• פותח/ת השרשור
פרסמתי אותה יותר נכון כתבתי שאני מתאמן 6 פעמים ושאלתי כמה סטים צריך לעשות לשריר גדול ולקטן ולא התייחסו למספר האימונים אז הבנתי שאיו בעיה עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית