הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אימון לאנשים עם Pectus Excavatum

Bill Plates

משתמש קבוע
1,501
1,161
נק' מוניטין:
1,670
1,501
1,161
בן 22 התחלתי להתאמן לפני כ3 חודשים הסיבה היחידה שלא התחלתי בגיל צעיר יותר הייתה שיש לי שקע בבית החזה הידוע גם כ Pectus Excavatum ולא ידעתי לאילו תוצאות ניתן להגיע (מבחינה אסטטית) עם פגם כזה בולט בגוף, בכל מקרה רציתי דעה מחברי האתר מה אתם אומרים האם יש לך לטשטש קצת ובכללי האם כדי להישאר רזה או שמה לעלות קצת ועל הדרך להבליט את השקע... אולי יש תרגילים ספציפיים לחזה שכדאי לעשות, טיפים וכו'

(יש אנשים שלא נעים להם להסתכל על כאלו דברים אז כניסה על אחריותכם)

(רפוי, בטן מכווצת, וצד)

http://sizmedia.com/my.php?i=jykyntwjjngm.jpg
http://sizmedia.com/my.php?i=2dnmrd0ungmy.jpg
http://sizmedia.com/my.php?i=xk02mnevjimj.jpg

תודה

פרונט אולי בגלל התאורה אולי לא, אבל זה לא נורא בכלל בקושי רואים.
על הצד רואים אבל אני אגיד לך מה, גם לי יש את הדבר הזה קצת יותר ממך אפילו ואין מה לעשות בעיקרון.
מה שאני יכול להגיד לך מנסיון - אם תתאמן על החזה טוב זה לא ישפר (לפחות לא משמעותית) את השקע, הוא ישאר, אולי יהיה קצת יותר טוב אבל עדיין יהיה שקע.
מה שכן אני יכול להגיד לך גם מנסיון זה שאם תתאמן ונגיד תהיה עם חולצה אתה תראה שיפור בצורה שהחולצות יושבות עליך, לי בהתחלה החולצות לא ישבו טוב בגלל זה אבל עכשיו למרות השקע החולצות יושבות הרבה יותר טוב ואני לא בטוח ששמים ממש לב אם לא יודעים שיש לי את השקע הזה או רואים אותי בלי חולצה.
בקיצור סיכום של החפירה:
לטשטש את השקע לגמרי אי אפשר בלי ניתוחים למיניהם, מה שכן אפשר זה להתאמן חזק ולגדול וטיפה לטשטש את זה, אבל כשאתה בלי חולצה רואים את זה אין מה לעשות, אתה רק יכול לשפר את זה בכך שתגדל.
ועצה בנתיים לעשות מסה, לא יודע איך זה יראה עם אחוזי שומן גבוהים אבל בסביבות ה 14/15% שומן בנתיים לי זה נראה יותר טוב.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
מובן לי לחלוטין שאי אפשר לטשטש לגמרי רק בעזרת אימונים הרי מה שחסר שם זה עצם ולא שריר.. אם לא יש את הבעיה הזאת של בטן בולטת בחולצות בגלל שהחולצה שוקעת פנימה באיזור החזה? על כמה אחוזים נראה לך שאני עומד כרגע?
תודה על התגובה

מובן לי לחלוטין שאי אפשר לטשטש לגמרי רק בעזרת אימונים הרי מה שחסר שם זה עצם ולא שריר.. אם לא יש את הבעיה הזאת של בטן בולטת בחולצות בגלל שהחולצה שוקעת פנימה באיזור החזה? על כמה אחוזים נראה לך שאני עומד כרגע?
תודה על התגובה
וואלה לא יודע להעריך א"ש, לפי דעתי בסביבות ה 14 אולי קצת יותר אבל אל תסמוך על זה.
לגבי השאלה שהבטן בולטת זה יכול להיות שזה בגלל השקע בחזה אני לא בטוח, גם לי יש את זה קצת, אבל בעיקרון זה יכול להיות בגלל מסה גם אולי.

גם לי יש את זה וחפרתי מלא זמן באינטרנט כדי למצוא תרגילים לטשטש את זה
ופשוט אין זה רק בעזרת ניתוח רציני ביותר או להוסיף סילקון לאזור שזה נראה לא משהו גם
אם תפתח את החזה יש סיכוי שהשקע יגדל אפילו החזה יגדל והשקע ישאר אותו דבר כי שמה זה רק עור
בכל זאת אם לא תתייחס לזה ממש זה לא יהיה אכפת לך

• פותח/ת השרשור
גם לי יש את זה וחפרתי מלא זמן באינטרנט כדי למצוא תרגילים לטשטש את זה
ופשוט אין זה רק בעזרת ניתוח רציני ביותר או להוסיף סילקון לאזור שזה נראה לא משהו גם
אם תפתח את החזה יש סיכוי שהשקע יגדל אפילו החזה יגדל והשקע ישאר אותו דבר כי שמה זה רק עור
בכל זאת אם לא תתייחס לזה ממש זה לא יהיה אכפת לך
אם הניתוח לא היה כזה קשה הייתי עושה אותו אבל הוא נשמע נורא

לא הבנתי מה הבעיה אחי ?
ראיתי שיש לך טיפה שקע באמצע של החזה אבל לא משהו יוצא דופן ... תמשיך להתאמן ואל תחשוב על זה ...

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הבעיה אחי ?
ראיתי שיש לך טיפה שקע באמצע של החזה אבל לא משהו יוצא דופן ... תמשיך להתאמן ואל תחשוב על זה ...
האמת זה לא טיפה זה בין החמורים שראיתי בעיניים ולא באינטרנט או משהו.. זה בסדר אני מתאמן ואני שלם עם זה פשוט מציאותי

האמת זה לא טיפה זה בין החמורים שראיתי בעיניים ולא באינטרנט או משהו.. זה בסדר אני מתאמן ואני שלם עם זה פשוט מציאותי
באמת שמהתמונות פרונט אני לא רואה כלום [ לפחת בתמונות לא רואים ] בתמונה מהצד רואים טיפה אבל זה הצורה של החזה שלך יש למלא אנשים קרעים כאלה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית