ייעוץ תפריט תזונה שמצאתי

🤣🤣 תאמין לי, אני צריך להתחיל לקבל משכורת ממשה על ההתמודדות הזאת איתך. או שאולי אתה טרול בשכר פה, לא יודע.

אם כבר מישהו צריך לקבל משכורת, זה אני - רוח החיים של הפורום.

אני לא שאלתי על התהליך - שכנראה יכלול חרא של חומרים והרעבה למוות - אלא על מצב נתון. אתה נמצא ב-7 אחוז שומן. אתה יכול להעלות בשומן - או להעלות כמעט בשריר בלבד (ביחס 93:7 לטובת השריר כך שתשאר עם 7 אחוז שומן). מה עדיף לך??
אני מתחיל לחשוב שאתה מתווכח לשם הויכוח...
מסת השריר של הבחור נמוכה בצורה קיצונית ונראה שאתה מפספס את הנקודה.
לאף אחד לא עדיף לשמור על 7 אחוז שומן באם המטרה שלו היא להוסיף מסת שריר ו/או להתחזק (שחיף/בילדר על חומרים אנבוליים).
לאדם שמן ובלתי מאומן הייתי ממליץ שלא להקפיץ את הצריכה הקלורית ל-700 קלוריות מעל ה-RMR. לעומתו, לפותח הפוסט מומלץ בהחלט לפתוח SS בצריכה שכזאת.
בשביל להתחיל ולבצע את תרגילי הבסיס תספיק שעת הדרכה בודדת ממדריך מתאים לתרגיל. ליטוש הטכניקה הוא תהליך ולא אמור לעכב התחלת התכנית. משונה לי ההצעה להתאמן על פארש במשך שבועיים למטרת טכניקה.
מעניין אותי מהיכן שאבת את שתי ההמלצות האלה (עלייה הדרגתית בצריכה הקלורית ל-45kg/1.70m ושבועיים תרגול טכניקה ללא התקדמות)?

אני מתחיל לחשוב שאתה מתווכח לשם הויכוח...
אני מתווכח לשם הויכוח? אני?? קראת את השרשור?
לאף אחד לא עדיף לשמור על 7 אחוז שומן באם המטרה שלו היא להוסיף מסת שריר ו/או להתחזק (שחיף/בילדר על חומרים אנבוליים).
לא דיברתי על לשמור על אחוז שומן נמוך. דיברתי על הוספת רקמת שומן מעבר למה שממילא יתווסף ב-SS - שזה המון, תודו או לא.
בשביל להתחיל ולבצע את תרגילי הבסיס תספיק שעת הדרכה בודדת ממדריך מתאים לתרגיל.
אין לו שום מדריך שיודע ללמד אותו תרגילי בסיס. מה שיש לו זה פורום שהוא יעלה אליו סרטונים, יחכה שיתנו לו ביקורת ויצלם את ההתקדמות באימון הבא ושוב יחכה לביקורת.
מעניין אותי מהיכן שאבת את שתי ההמלצות האלה (עלייה הדרגתית בצריכה הקלורית ל-45kg/1.70m ושבועיים תרגול טכניקה ללא התקדמות)?
מניסיון. אני חושב שכולם צריכים ללמוד היטב את הטכניקה, אם הם מעולם לא ביצעו את התרגילים האלה, והתחלה עם פלוס של 400 קלוריות בזמן הזה היא סבירה לחלוטין.

להשאר עם מוט ריק לא עוזר ללמוד היטב את הטכניקה. להפך.

אני מתווכח לשם הויכוח? אני?? קראת את השרשור?

לא דיברתי על לשמור על אחוז שומן נמוך. דיברתי על הוספת רקמת שומן מעבר למה שממילא יתווסף ב-SS - שזה המון, תודו או לא.

אין לו שום מדריך שיודע ללמד אותו תרגילי בסיס. מה שיש לו זה פורום שהוא יעלה אליו סרטונים, יחכה שיתנו לו ביקורת ויצלם את ההתקדמות באימון הבא ושוב יחכה לביקורת.

מניסיון. אני חושב שכולם צריכים ללמוד היטב את הטכניקה, אם הם מעולם לא ביצעו את התרגילים האלה, והתחלה עם פלוס של 400 קלוריות בזמן הזה היא סבירה לחלוטין.
קראתי את כל השירשור...
כל אחד יכול למצא הדרכה מתאימה. אם כבר, זאת צריכה להיות ההמלצה. יש בפורום ומחוצה לו מאמנים מעולים להעברת סדנת יסודות בסיסית (כשעה לתרגיל בסיס) שתאפשר לבחור להתחיל SS.
העלייה ההדרגתית בצריכה הקלורית היא פשוט המלצה משונה ולא מתאימה למקרה. אילו היה מדובר בבחור שהתחיל סייקל מסה של טסט ודיבול ומפחד מתופעות הלוואי שיסבול עקב קפיצה ל-40 קלוריות לקילוגרם משקל גוף כתוצאה מפעולת הדיבול הבלתי מושהית ההמלצה היתה מובנת. עבור פותח הפוסט כל מה שההדרגתיות תתרום לו הוא עיכוב.

העלייה ההדרגתית בצריכה הקלורית היא פשוט המלצה משונה
עליה הדרגתית היא המלצה משונה? אוקיי, אז שיתחיל מפלוס של 2000 קלוריות. בסוף התוכנית הוא יגיע לאיזה 4000-5000 קלוריות ליום - שלא יחכה, שיתחיל משם. צודק, חבל על הזמן שלו.
כל אחד יכול למצא הדרכה מתאימה. אם כבר, זאת צריכה להיות ההמלצה. יש בפורום ומחוצה לו מאמנים מעולים להעברת סדנת יסודות בסיסית (כשעה לתרגיל בסיס) שתאפשר לבחור להתחיל SS.
כמה אנשים יקבלו את ההמלצה הזאת?? מי שלא הולך לסדנה שלא יעשה SS? אוקיי, תרשום את זה בנעוץ. מעניין כמה יתחילו SS אחרי זה.

מה רע ב 4000 קלוריות ליום?

ולזה אתה קורא התמודדות?
לא. אני רק הודף טרולים מכל צבעי הקשת.
"התמודדות" זה להמליץ לבנאדם ששוקל 45 קילו לדחוף 4000 קלוריות ליום. למה, GOMAD כבר לא מספיק טובה?
ולפני שתגיב - תן לי כבר להגיב מראש לתגובה שלך: 🤦‍♂️

עליה הדרגתית היא המלצה משונה? אוקיי, אז שיתחיל מפלוס של 2000 קלוריות. בסוף התוכנית הוא יגיע לאיזה 4000-5000 קלוריות ליום - שלא יחכה, שיתחיל משם. צודק, חבל על הזמן שלו.

כמה אנשים יקבלו את ההמלצה הזאת?? מי שלא הולך לסדנה שלא יעשה SS? אוקיי, תרשום את זה בנעוץ. מעניין כמה יתחילו SS אחרי זה.
אני לא מדבר על ערך קלורי נקוב אלא על עלייה הדרגתית בשלב ראשוני למתאמן כפותח הפוסט. אין לה שום צידוק והטענה שהוא עלול לצבור שומן מיותר פשוט לא תואמת למטרה.
ההמלצה היא לעבור הדרכה מתאימה וכ"א שמתכוון להתאמן בצורה רצינית יכול לעבור אותה (זמינה, קצרה וזולה). ההנחה היא שאדם שפונה לעזרה הוא רציני.

GOMAD יוסיף לו 2400 קלוריות, כך שמדובר בערך באותו הדבר.

גם לאחר ארבעה עמודים אני לא מבין למה @stitch ממליץ להיות בפלוס קלורי של רק (!!!) 300 קלוריות.
אתה בכוח רוצה שהוא לא יעלה במשקל?

גם לאחר ארבעה עמודים אני לא מבין למה @stitch ממליץ להיות בפלוס קלורי של רק (!!!) 300 קלוריות.
אתה בכוח רוצה שהוא לא יעלה במשקל?
בדיוק!!! סוף סוף מישהו הבין אותי!! 👏

בדיוק!!! סוף סוף מישהו הבין אותי!! 👏

זה באמת נראה לך מבדר?
איך אתה בכלל נותן טיפים והמלצות כאלו שגויות?
ועוד לא דיברתי על לתרגל טכניקה שבועיים/שלושה עם מוט ריק שזה בדיחה כשלעצמה

זה באמת נראה לך מבדר?
איך אתה בכלל נותן טיפים והמלצות כאלו שגויות?
ועוד לא דיברתי על לתרגל טכניקה שבועיים/שלושה עם מוט ריק שזה בדיחה כשלעצמה
סליחה, פשוש. לא ידעתי שאני צריך לבקש ממך רשות לתת המלצות.
אני אגיד לך מה, אני אתן את ההמלצות שלי, אתה מוזמן לרדוף אחריי ולתקן אותי, ונראה למי אנשים יקשיבו. טוב?

סליחה, פשוש. לא ידעתי שאני צריך לבקש ממך רשות לתת המלצות.
אני אגיד לך מה, אני אתן את ההמלצות שלי, אתה מוזמן לרדוף אחריי ולתקן אותי, ונראה למי אנשים יקשיבו. טוב?

כמו שאלכס אמר לפני, אתה באמת חסר תקנה.
זה אבסורד שאתה חושב שאם אתה מרסס את הפורום בטעויות ובחוסר ידע שלך זה לגיטימי. חבל באמת שאנשים יקשיבו לך ולשטויות שאתה מגולל פה בדפי הפורום.
ופשוש אתה יודע למי אתה יכול לקרוא...

כמו שאלכס אמר לפני, אתה באמת חסר תקנה.
זה אבסורד שאתה חושב שאם אתה מרסס את הפורום בטעויות ובחוסר ידע שלך זה לגיטימי. חבל באמת שאנשים יקשיבו לך ולשטויות שאתה מגולל פה בדפי הפורום.
ופשוש אתה יודע למי אתה יכול לקרוא...
לא... אני לא יודע... למי? בוא תן לי סיבה להעיף אותך מפה.

אתה מוזמן כבר עכשיו.
בצ

Back
למעלה תחתית