קח מונטין מגיע לךאבל לשניכם יש מגבלה גנטית שמונעת ממכם להגיד לי שאני צודק.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קח מונטין מגיע לךאבל לשניכם יש מגבלה גנטית שמונעת ממכם להגיד לי שאני צודק.
🤣🤣 תאמין לי, אני צריך להתחיל לקבל משכורת ממשה על ההתמודדות הזאת איתך. או שאולי אתה טרול בשכר פה, לא יודע.
אני מתחיל לחשוב שאתה מתווכח לשם הויכוח...אני לא שאלתי על התהליך - שכנראה יכלול חרא של חומרים והרעבה למוות - אלא על מצב נתון. אתה נמצא ב-7 אחוז שומן. אתה יכול להעלות בשומן - או להעלות כמעט בשריר בלבד (ביחס 93:7 לטובת השריר כך שתשאר עם 7 אחוז שומן). מה עדיף לך??
אני מתווכח לשם הויכוח? אני?? קראת את השרשור?אני מתחיל לחשוב שאתה מתווכח לשם הויכוח...
לא דיברתי על לשמור על אחוז שומן נמוך. דיברתי על הוספת רקמת שומן מעבר למה שממילא יתווסף ב-SS - שזה המון, תודו או לא.לאף אחד לא עדיף לשמור על 7 אחוז שומן באם המטרה שלו היא להוסיף מסת שריר ו/או להתחזק (שחיף/בילדר על חומרים אנבוליים).
אין לו שום מדריך שיודע ללמד אותו תרגילי בסיס. מה שיש לו זה פורום שהוא יעלה אליו סרטונים, יחכה שיתנו לו ביקורת ויצלם את ההתקדמות באימון הבא ושוב יחכה לביקורת.בשביל להתחיל ולבצע את תרגילי הבסיס תספיק שעת הדרכה בודדת ממדריך מתאים לתרגיל.
מניסיון. אני חושב שכולם צריכים ללמוד היטב את הטכניקה, אם הם מעולם לא ביצעו את התרגילים האלה, והתחלה עם פלוס של 400 קלוריות בזמן הזה היא סבירה לחלוטין.מעניין אותי מהיכן שאבת את שתי ההמלצות האלה (עלייה הדרגתית בצריכה הקלורית ל-45kg/1.70m ושבועיים תרגול טכניקה ללא התקדמות)?
קראתי את כל השירשור...אני מתווכח לשם הויכוח? אני?? קראת את השרשור?
לא דיברתי על לשמור על אחוז שומן נמוך. דיברתי על הוספת רקמת שומן מעבר למה שממילא יתווסף ב-SS - שזה המון, תודו או לא.
אין לו שום מדריך שיודע ללמד אותו תרגילי בסיס. מה שיש לו זה פורום שהוא יעלה אליו סרטונים, יחכה שיתנו לו ביקורת ויצלם את ההתקדמות באימון הבא ושוב יחכה לביקורת.
מניסיון. אני חושב שכולם צריכים ללמוד היטב את הטכניקה, אם הם מעולם לא ביצעו את התרגילים האלה, והתחלה עם פלוס של 400 קלוריות בזמן הזה היא סבירה לחלוטין.
עליה הדרגתית היא המלצה משונה? אוקיי, אז שיתחיל מפלוס של 2000 קלוריות. בסוף התוכנית הוא יגיע לאיזה 4000-5000 קלוריות ליום - שלא יחכה, שיתחיל משם. צודק, חבל על הזמן שלו.העלייה ההדרגתית בצריכה הקלורית היא פשוט המלצה משונה
כמה אנשים יקבלו את ההמלצה הזאת?? מי שלא הולך לסדנה שלא יעשה SS? אוקיי, תרשום את זה בנעוץ. מעניין כמה יתחילו SS אחרי זה.כל אחד יכול למצא הדרכה מתאימה. אם כבר, זאת צריכה להיות ההמלצה. יש בפורום ומחוצה לו מאמנים מעולים להעברת סדנת יסודות בסיסית (כשעה לתרגיל בסיס) שתאפשר לבחור להתחיל SS.
ועל זה אתה רוצה לקבל משכורת?מה רע ב 4000 קלוריות ליום?
ועל זה אתה רוצה לקבל משכורת?
לא. אני רק הודף טרולים מכל צבעי הקשת.ולזה אתה קורא התמודדות?
אני לא מדבר על ערך קלורי נקוב אלא על עלייה הדרגתית בשלב ראשוני למתאמן כפותח הפוסט. אין לה שום צידוק והטענה שהוא עלול לצבור שומן מיותר פשוט לא תואמת למטרה.עליה הדרגתית היא המלצה משונה? אוקיי, אז שיתחיל מפלוס של 2000 קלוריות. בסוף התוכנית הוא יגיע לאיזה 4000-5000 קלוריות ליום - שלא יחכה, שיתחיל משם. צודק, חבל על הזמן שלו.
כמה אנשים יקבלו את ההמלצה הזאת?? מי שלא הולך לסדנה שלא יעשה SS? אוקיי, תרשום את זה בנעוץ. מעניין כמה יתחילו SS אחרי זה.
בדיוק!!! סוף סוף מישהו הבין אותי!! 👏גם לאחר ארבעה עמודים אני לא מבין למה @stitch ממליץ להיות בפלוס קלורי של רק (!!!) 300 קלוריות.
אתה בכוח רוצה שהוא לא יעלה במשקל?
בדיוק!!! סוף סוף מישהו הבין אותי!! 👏
סליחה, פשוש. לא ידעתי שאני צריך לבקש ממך רשות לתת המלצות.זה באמת נראה לך מבדר?
איך אתה בכלל נותן טיפים והמלצות כאלו שגויות?
ועוד לא דיברתי על לתרגל טכניקה שבועיים/שלושה עם מוט ריק שזה בדיחה כשלעצמה
סליחה, פשוש. לא ידעתי שאני צריך לבקש ממך רשות לתת המלצות.
אני אגיד לך מה, אני אתן את ההמלצות שלי, אתה מוזמן לרדוף אחריי ולתקן אותי, ונראה למי אנשים יקשיבו. טוב?
לא... אני לא יודע... למי? בוא תן לי סיבה להעיף אותך מפה.כמו שאלכס אמר לפני, אתה באמת חסר תקנה.
זה אבסורד שאתה חושב שאם אתה מרסס את הפורום בטעויות ובחוסר ידע שלך זה לגיטימי. חבל באמת שאנשים יקשיבו לך ולשטויות שאתה מגולל פה בדפי הפורום.
ופשוש אתה יודע למי אתה יכול לקרוא...