כמו שאלכס אמר לפני, אתה באמת חסר תקנה.
זה אבסורד שאתה חושב שאם אתה מרסס את הפורום בטעויות ובחוסר ידע שלך זה לגיטימי. חבל באמת שאנשים יקשיבו לך ולשטויות שאתה מגולל פה בדפי הפורום.
ופשוש אתה יודע למי אתה יכול לקרוא...
חלאס לזרוק קקי זה על זה מה אתם ילדים?לא... אני לא יודע... למי? בוא תן לי סיבה להעיף אותך מפה.
גם ככה אין לאף אחד מכם אפשרות לדעת באיזה פלוס קלורי אתם כי המדע פה לא מדויק בשיט.
סטיץ' צודק שכדאי להתחיל מפלוס קלורי קטן ככל האפשר (לפי הנוסחה המקורבת שיש לנו לחישוב BMR) ולראות את התקדמות הגוף לאחר ההסתגלות לתפריט. השינוי בתפריט לאומת זאת הוא שינוי דינאמי! אף אחד לא אמר לבחור פה לא לעלות במשקל או לעלות 30 גרם בשבוע, המטרה היא לעשות שינויים דינאמיים בתפריט למקרה שבו כמות הקלוריות הראשונים לא מספיקה כי כמו שאמרתי, המדע ממש לא מדויק ולחלק מהאנשים פה יהיה רשום 2100 בBMR אבל הם יעלו במשקל גם אם יצרכו 1900 קלוריות למרות שטכנית זה לא אמור להיות הגיוני בכלל, אבל זה קורה במקרים מסוימים.
אם תרצה להתחיל מכמות קלוריות גבוהה יותר אתה מוזמן, אבל כאשר תתקע לא יהיה לך לאן להוסיף ותצטרך לקפוץ מהר יותר למאזן נייטראלי ממתאמן שהתחיל מפלוס קלורי קטן יותר.
@Goa_Gil סליחה אם אני פוגע בך אבל אני לא חושב שאתה עדיין ברמת הידע וההבנה כדי להעביר ביקורת על סטיץ', עם כל הכבוד.