לא נראה לי שיש פה נכון ולא נכון.. נקבל את זה בתור דעתך הסובייקטיבית 😃למה מה זה לא נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נראה לי שיש פה נכון ולא נכון.. נקבל את זה בתור דעתך הסובייקטיבית 😃למה מה זה לא נכון?
נגיד..אבל מה כבר לא יכול להיות נכון אם את טבעונית מתוך מוסר?לא נראה לי שיש פה נכון ולא נכון.. נקבל את זה בתור דעתך הסובייקטיבית 😃
למה אתה חושב שאדם שהוא טבעוני מתוך מוסר בהכרח יותר מוסרי מכולנו?נגיד..אבל מה כבר לא יכול להיות נכון אם את טבעונית מתוך מוסר?
לרגע התבלבלתי עם מה שהיא אמרה. אבל כן מסכים איתך אתה צודק, אפשר להתווכח על זהלמה אתה חושב שאדם שהוא טבעוני מתוך מוסר בהכרח יותר מוסרי מכולנו?
האם כושל לוגית?... 😆
מה בלבל אותך?לרגע התבלבלתי עם מה שהיא אמרה. אבל כן מסכים איתך אתה צודק, אפשר להתווכח על זה
חשבתי שהתכוונת שאת לא מוסרית. קראתי מהר דרך הנייד אז לא הבנתי נכון בקריאה ראשוןמה בלבל אותך?
אם חסר לך קלוריות ואתה לא מצליח לאכול מספיק.*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* למה גרמתי
יש לי שאלה קטנה - מתי יהיה אפשר להתחיל לקחת גיינר ? שמעתי שזה ממש עוזר לעלייה במשקל.
אם חסר לך קלוריות ואתה לא מצליח לאכול מספיק.
למרות שלדעתי עדיף לנסות להרחיב את הקיבה בעזרת אוכל נורמלי מאשר חלבון בתוספת סוכר.
עדיף להתאמן על לאכול הרבה אוכל רגיל מאשר להשלים קלוריות בעזרת גיינר.What?
למה גיינר זה לא אוכל נורמאלי? אם גיינר זה לא אוכל נורמאלי אז גם מנהחמה זה לא אוכל נורמאלי? זה גם אבקה.עדיף להתאמן על לאכול הרבה אוכל רגיל מאשר להשלים קלוריות בעזרת גיינר.
מקרא: אוכל נורמלי-אוכל שאתה אכל ביום יום.
חלבון בתוספת סוכר-גיינר.
עדיף להתאמן על לאכול הרבה אוכל רגיל מאשר להשלים קלוריות בעזרת גיינר.
מקרא: אוכל נורמלי-אוכל שאתה אכל ביום יום.
חלבון בתוספת סוכר-גיינר.
כי אתה לא מקבל מהם שום ויטמנים ושום דבר אחר חוץ מהחלבון שכתוב שם והפחמימות.למה גיינר זה לא אוכל נורמאלי?
כי אתה לא מקבל מהם שום ויטמנים ושום דבר אחר חוץ מהחלבון שכתוב שם והפחמימות.
אלו לא פחמימות מורכבות אלה פשוטות . לאכול אוכל רגיל נותן לך יותר ערך מוסף מאשר לאכול אבקות. אני לא אומר שאסור להסתמך על זה אבל אני אומר שאם מישהו מתכנן לעלות במשקל שלא יקח את זה בתור פתרון עדיף לו ללמוד לאכול.
אין בעיה. אתה יכול להשתמש בגיינר .אבל עדיין אני רואה את הצורך בללמוד לאכול כחשוב ביותר.בבקשה, ערכים תזונתיים של Serious Mass של אופטימום:
![]()
"שום ויטמינים"
תקרא לפני שאתה יוצא בהצהרות.
מנה חמה זה כל כך נוראילמה גיינר זה לא אוכל נורמאלי? אם גיינר זה לא אוכל נורמאלי אז גם מנהחמה זה לא אוכל נורמאלי? זה גם אבקה.
תוכל להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות פשוטות, מה אכפת לגוף שלנו איזה פחמימות לקבל ומאיפה אתה יודע איזה סוג פחמימות יש בגיינר?כי אתה לא מקבל מהם שום ויטמנים ושום דבר אחר חוץ מהחלבון שכתוב שם והפחמימות.
אלו לא פחמימות מורכבות אלה פשוטות . לאכול אוכל רגיל נותן לך יותר ערך מוסף מאשר לאכול אבקות. אני לא אומר שאסור להסתמך על זה אבל אני אומר שאם מישהו מתכנן לעלות במשקל שלא יקח את זה בתור פתרון עדיף לו ללמוד לאכול.
ואני לא רואה. כי מה שחשוב זה הערכים התזונתיים לא? למי אכפת איך אתה משלים אותם?אין בעיה. אתה יכול להשתמש בגיינר .אבל עדיין אני רואה את הצורך בללמוד לאכול כחשוב ביותר.
אני ממליץ לך לתהחיל לקרוא על תזונה, תתחיל ממאמרים בקילוגרם ונעוצים פה בפורום, משמה תתקדם לספרות מקצועית (ע"ע לייל מקדונלד, מאורו די פסקל וכו').אין בעיה. אתה יכול להשתמש בגיינר .אבל עדיין אני רואה את הצורך בללמוד לאכול כחשוב ביותר.
לרוב אם אתה אוכל מזון שיש בו פחמימות מורכבות אתה מקבל על הדרך סיבים תזונתיים.פחמימות מורכבות לפחמימות פשוטות
טוב בוא נהיה אסטרונאוטים ונאכל אבקות וכדורים כל היום נשמע מעולה.בנאדם שיאכל רק גיינר וישלים את כל הערכים של הויטמינים והמינרלים מתוספי תזונה
וואלה? כמה סיבים תזונתיים אני מקבל מפסטה/אורז/פתיתים/תפוח אדמה? עד היום חשבתי שסיבים תזונתיים נמצאים בעיקר בירקות ולא ב"רוב" הפחמימות המורכבות.לרוב אם אתה אוכל מזון שיש בו פחמימות מורכבות אתה מקבל על הדרך סיבים תזונתיים.
איך מה שאמרת פה הגיוני בכלל? אם אינדקס גלקימי גבוה מעלה את רמות הסוכר בדם אז הוא גם מקפיץ את האינסולין מה שלא גורם לך לעייפות אלה להפך מביא לך אנרגיה זמינה בגלל העיכול המהיר. לא אמרת לפני 2 הודעות שתפוח משביע אותך? בתפוח יש פחמימה בעלת אינדקס גליקימי גבוה מאוד, אז איך פחמימה פשוטה בעלת אינדקס גלקימי גבוה גם גורמת לתחושת רעב וגם תפוח משביע אותך? איך זה עובד בדיוק????בנוסף על כך מזונות בעלי ערך גליקמי נמוך נחשבים כבריאים יותר מכיוון שהם גורמים לעלייה מתונה יחסית של סוכר בדם לאורך זמן וזאת בניגוד למזון בעל ערך גליקמי גבוה הגורם לעלייה חדה וקצרה ומוביל לתחושת רעב מהירה ועייפות.
אני סה"כ רוצה שתפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם...טוב בוא נהיה אסטרונאוטים ונאכל אבקות וכדורים כל היום נשמע מעולה.