הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה שמצאתי

סדנת יסודות≠למידה עצמית
זה שאתה סקוואטר גרוע לא אומר שצריך לתרגל עם מוט ריק שלושה שבועות.
אני מסקביט כמעט פי 2 זמן ממך, תמיד הייתה לי טכניקה מצויינת וכשלמדתי להסקביט עשיתי אימון אחד בודד של תרגול טכניקה ומשמה העלתי משקל, תוך חודשיים וחצי בSS הגעתי לסקוואט 172KG, וכל זה עם מאזן קלורי חיובי (יותר מ300) והעלאת משקל בלי לבזבז זמן ולבלבל תמוח.
ויקח לי זמן לפרוץ דיסק, אבל תודה, מאמין שלך יקח פחות 😆
אפשר לדעת על איזה משקל גוף וגובה?

אני עושה סקוואטים קרוב ל3-4 שנים ויש לי טכניקה מסריחה שגרמה לי לפציעה ואני עדיין לא מצליח לתקן אותה ואתה רוצה לתת למתאמנים להוסיף משקלים על ההתחלה. חבר, עם כל הכבוד, אני מאחל לך 3 פריצות דיסק.

צריך שעה כדי להבין איך לעשות את הטכניקה וכמה שבועות של תרגול עד שהטכניקה תכנס לתת מודע ותהפוך ל"טבעית" יותר. מה אני ממליץ? 2-3 שבועות על מוט ריק ואז להתחיל להוסיף. ה3 שבועות האלה עד כדי כך קריטיות? אני חושב שלא.
אין דבר כזה "תירגול על מוט ריק". מאיפה שלפת את ההמלצה הזאת?
אני לא יודע מה אתה מכנה "טבעית" או "מודעת", אנשים מגיעים למכון כדי להתאמן ולהתקדם, לגדול ולהתחזק ולא בכדי לשפר כישורי סריגה בנול. מוט ריק לשלושה שבועות נשמע כמו שטות שעדיף שתישאר בפוסט הזה לא רק שזה יעכב את המתאמן, הוא גם לא יצליח לשפר את הטכניקה באמצעות "מוט ריק".

לאאאא... אחי, אתה כזה מוכשר ובעל ידע - אני בטוח שתגיע לשם בשבריר ממה שאחרים יצליחו ✌️

זה שאתה סקוואטר גרוע לא אומר שצריך לתרגל עם מוט ריק שלושה שבועות.
אני מסקביט כמעט פי 2 זמן ממך, תמיד הייתה לי טכניקה מצויינת וכשלמדתי להסקביט עשיתי אימון אחד בודד של תרגול טכניקה ומשמה העלתי משקל, תוך חודשיים וחצי בSS הגעתי לסקוואט 172KG, וכל זה עם מאזן קלורי חיובי (יותר מ300) והעלאת משקל בלי לבזבז זמן ולבלבל תמוח.
@incin חוב לראק.

וואלה? כמה סיבים תזונתיים אני מקבל מפסטה/אורז/פתיתים/תפוח אדמה? עד היום חשבתי שסיבים תזונתיים נמצאים בעיקר בירקות ולא ב"רוב" הפחמימות המורכבות.

איך מה שאמרת פה הגיוני בכלל? אם אינדקס גלקימי גבוה מעלה את רמות הסוכר בדם אז הוא גם מקפיץ את האינסולין מה שלא גורם לך לעייפות אלה להפך מביא לך אנרגיה זמינה בגלל העיכול המהיר. לא אמרת לפני 2 הודעות שתפוח משביע אותך? בתפוח יש פחמימה בעלת אינדקס גליקימי גבוה מאוד, אז איך פחמימה פשוטה בעלת אינדקס גלקימי גבוה גם גורמת לתחושת רעב וגם תפוח משביע אותך? איך זה עובד בדיוק????

אני סה"כ רוצה שתפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם...
איפה אתה אומר שכדאי לי לשלב את הגיינר ? מתי לשתות אותו ?

אין דבר כזה "תירגול על מוט ריק". מאיפה שלפת את ההמלצה הזאת?
אני לא יודע מה אתה מכנה "טבעית" או "מודעת", אנשים מגיעים למכון כדי להתאמן ולהתקדם, לגדול ולהתחזק ולא בכדי לשפר כישורי סריגה בנול. מוט ריק לשלושה שבועות נשמע כמו שטות שעדיף שתישאר בפוסט הזה לא רק שזה יעכב את המתאמן, הוא גם לא יצליח לשפר את הטכניקה באמצעות "מוט ריק".
מה תייעץ למתאמן שאין לו דרך ללמוד טכניקה פיזית ויכול ללמוד אותה רק דרך האינטרנט? מה תייעץ למתאמן שמעלה סרטונים מדי שבוע לביקורת והם נראים זוועה? גם הם צריכים להוסיף משקל מאימון לאימון?

מה תייעץ למתאמן שאין לו דרך ללמוד טכניקה פיזית ויכול ללמוד אותה רק דרך האינטרנט? מה תייעץ למתאמן שמעלה סרטונים מדי שבוע לביקורת והם נראים זוועה? גם הם צריכים להוסיף משקל מאימון לאימון?
כבר עניתי על זה...

בבקשה.
סרטון מסוף SS, בגיל 17.

נסכים שלא להסכים. בתור אחד שעבר יותר פציעות בפורום הזה מכל אחד פה אני נותן חשיבות הרבה יותר גדולה לשלמות טכניקה ממך ומכל האחרים.

לי דווקא נראה שלהיגיון שלך קשה
אתה בן 17, בגיל הזה ההגיון לא עובד מי יודע מה, כנראה בגלל זה אתה לא מצליח להבין.
נדבר עוד 5 שנים כשתשתחרר מהצבא.

נסכים שלא להסכים. בתור אחד שעבר יותר פציעות בפורום הזה מכל אחד פה אני נותן חשיבות הרבה יותר גדולה לשלמות טכניקה ממך ומכל האחרים.
למה אתה חושב שעברת "יותר פציעות בפורום מכ"א אחר"?...
אין כאן קשר לזילזול בטכניקה אלא למתודולוגיה משונה של אימון עם מוט ריק במשך שלושה שבועות.

אתה בן 17, בגיל הזה ההגיון לא עובד מי יודע מה, כנראה בגלל זה אתה לא מצליח להבין.
מה קרה אחי, פגעת לך בנקודה רגישה? כי להגיד למנהל בליברות(שמשה בוחר אותו...) שהוא לא מבין כלום רק כי הטענות שלך שונות זו טיפשות.
אתה בפורום רק חודשיים וחצי, חבל שלא ראית שמיליון פעם הוא עזר לאנשים כמו שצריך

אני חושב שהקלף של הגיל לא משחק פה לטובתך.
ההגיון שלך עגום ואתה לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמבינים יותר ממך. (אני מדבר על stitch לא על Y0na)

ההגיון שלך עגום ואתה לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמבינים יותר ממך. (אני מדבר על stitch לא על Y0na)
אה תודה אחי! סתם, ברור שלסטיץ' יש יותר ידע ממני

מה קרה אחי, פגעת לך בנקודה רגישה? כי להגיד למנהל בליברות(שמשה בוחר אותו...) שהוא לא מבין כלום רק כי הטענות שלך שונות זו טיפשות.
אתה בפורום רק חודשיים וחצי, חבל שלא ראית שמיליון פעם הוא עזר לאנשים כמו שצריך
אני בפורום הזה עוד כשהיית בש"ש, עוד כשהייתה נהירה מישראלקקי לפה.
ויש טענות שונות וטענות שגויות - כנראה שההגיון בגיל הזה באמת לא חזק, תחזור עוד 5 שנים.

שוב, לא אתה, ולא אף אחד אחר יודעים מה רמת הידע שלי, אז לצאת בהצהרות שX יודע יותר מY זה טיפשי.
מס' אנשים הגיבו באשכול, אנשים עם ידע ונסיון גדולים פי כמה וכמה ממני, ממך, מstitch ומעוד רבים שהגיבו פה פה גם ביחד - כולם אמרו לו שהוא טועה.
תמשיך לדבוק ברציונל הפגום שלך ולבטל דעות של אחרים, בייחוד כשהן נכונות.

Back
למעלה תחתית